Michael Krueger Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I Bajern će da nas dobije, bez problema... Evo reko sam... 1 3
assignment Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sem Petruševa i donekle Gidre, svi ostali ispod svojih mogućnosti, i to debelo.... 2
Hele Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mnogo se kuka na igrace koji pitanje da li ce biti u rotaciji uopste. Bolomboj je verovatno nas najbolji igrac i kad ostanes bez njega, jbg. Zato je tu Petrusev i koristis ga maksimalno, mora da igra 30+minuta, a ova dvojica da krpe. To sto Plavsic pocinje pa smo od pocetka u problemu je Sferova krivica i nicija druga. 1
Hele Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Mil@n said: Haha kakve smo navijačke pičkice, jedan poraz i kraj sveta. Al nema veze što smo sa najjačima u Evropi egal, dobijamo ili gubimo na sudijsku krađu. A ove guzimo osam puta za redom i jednom puknemo i sve u kurac. Tim je jači nego što ga takvi navijači zaslužuju. Ovde se kuka, tamo 80 posto hale otislo na dva minuta do kraja 🤣 1 2
Ratamahatta Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Pa mora Plavsa da igra koji minut, bolje da igra na pocetku nego u drugom poluvremenu Ali Baba sta je danas radio ja ne znam, on ne pripada ovoj manifestaciji. Sporiji je od celendza jebote Edited 10 hours ago by Ratamahatta
FPLS Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sto je najcrnje, oni ocekivano nisu znali gde biju na pocetku tekme i sa Filipom na parketu bismo verovatno uhvatili fin zalet i uveli utakmicu u totalno drugaciji tok. Ovako su sa rekreativcem Plavsicem igrajuci 5 vs 4 namirisali krv i ostalo je istorija... 2
Ratamahatta Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Je l' ima neko statistiku koliko su u prve 3 cetvrtine ubacili Nedica, Kenan, CMM i Jago? Verujem ne vise od 5 poena zbirno
kralj Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Ma svi su bili loši. I onaj omaž sa početka bratu sa šipke nije slutio na dobro. Mora se protiv Partizana u odbrani mnogo bolje. Najveći krater ove njihove selekcije je napadački talenat i kreativnost. Al ako im se ređaju Teo, Jago, Neda, naravno da će i odbranu dodatno da pritegnu. Baš su ložane, kad se uigra, mogli bi da budu poput Pariza. Edited 10 hours ago by kralj
yakab Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago najjadnija nasa tekma koju pamtim toliko jadno da sumnjam u nasu zelju da dobijemo ti pogledi igraca od pocetka, taj stav bez zelje i zara... teo igra jedno 7 min trece a kodi bleji na klupi pa onaj lazicev potez i lopta direktno u ruke od pocetka igramo mlako i neagresivno, nijednom nismo probali presing, da igramo brze samo jednom jaga nema i bog zaboravio stav i govor tela kaline ne znam jako retko ili nikada nije ovakav, ovo je najgora njegova tekma ikada nedovic ono potpino odsutan lik, ne zna gde se nalazi, izgubio par lopti u dublingu, non factor apsolutni na terenu, faca ko da mu je umro neko... u prvom poluvremenu dva puta teo pa jago ne uzimaju otovrene suteve generalno nismo bili u tekmi nijednom, jedna mala serija na kraju trece i to je sve od nas za 40 min. zelja, agresija, borbenost... 0 bedno. jbt rutinirao nas ovaj prosecan tim u uzasnoj formi. ali rutinirao. nas najjadnije odigran derbi da ja pamtim i najjadnija nasa tekma u el ove sezone. ali dobri su prijatelji ostoja i drcela i to je bitno, treba pomoci stranackom kolegi. 5-6, opet teska borba za prolaz... 1
Zli Gli Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) E ovo vec jeste moja Zvezda, raspad na samom kraju protiv Francuza i sad totalni kolaps protiv ovih jos raspalijih od nas. I dalje imamo bolji skor nego sto imamo igrace, bice ljuta borba za to 14. mesto kao sto se i ocekivalo pre pocetka sezone. Edited 10 hours ago by Zli Gli 3 1
Dankan Ajdaho Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 13 minutes ago, Ivo Petović said: Luka je totalno prso sa samopouzdanjem, večeras je izgledao kao da ima 50 godina. Ne znam šta se sa njim desilo. Ajmo još jedanputa, Luka je uvek imao bedne fizikalije, a nešto ranije je fizički potpuno propao nego što se to obično dešava vrhunskim sportistima, pa to ovako tragikomično izgleda. Ili jednostavnije, oduvek je bio baba, a sada je ona baba sa štapom i grbom na leđima.
assignment Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, Ratamahatta said: Pa mora Plavsa da igra koji minut, bolje da igra na pocetku nego u drugom poluvremenu Ali Baba sta je danas radio ja ne znam, on ne pripada ovoj manifestaciji. Sporiji je od celendza jebote Da, ali to je odluka iz muke doneta koja uopšte ne ide. Pa Dauma da staviš na pet nemoguće da veću štetu praviš...
Ivo Petović Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ajmo još jedanputa, Luka je uvek imao bedne fizikalije, a nešto ranije je fizički potpuno propao nego što se to obično dešava vrhunskim sportistima, pa to ovako tragikomično izgleda. Ili jednostavnije, oduvek je bio baba, a sada je ona baba sa štapom i grbom na leđima. Dakle, ako sam dobro razumeo - Luka je uvek imao bedne fizikalije i igra mu se nikada nije zasnivala na fizikalijama, ali je sad izgubio te bedne fizikalije i zato izgleda ovako? Šta znam, seems legit.
Recommended Posts