Ratamahatta Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nasa 2 nebugarska centra ne mogu da uguze 1 Sterling Brauna u kos
Hele Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, kralj said: Otkud Kalina sad? Bio faul Petruseva, komentatori idioti.
Ivo Petović Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, MeanM@ said: Mora Grk da resi pre svega problem beskorisnosti Mitra i Plavsica ako misli da se ostane kompetitivan dalje u sezonu Nisu samo njih dvojica, koliko god grozni bili. Plavšić je za beton ligu momak, Miško je bog otac, a Jokić najveći sportista u istoriji sveta što je tog amatera dovukao do sportske penzije, a Luka je totalno prso sa samopouzdanjem, večeras je izgledao kao da ima 50 godina. Ne znam šta se sa njim desilo. Teo, koliko god ga voleo, ne može više, izgleda još duplo gore nego prošle godine - bukvalno, ali bukvalno ga u svakom napadu napadaju i uvek odbrana puca, to možda Bolomboj i samo on može da pohvata ponekad (samo ponekad), ostalo je piši propalo, ako je sa druge strane pametan trener (što opet nije uvek slučaj). Nedović je tu još gori, on čak većinu vremena ni ne gleda ni ne zna šta se dešava u odbrani, ali hej naše dete, ima lep dribling...šta god. I ova ostala pojačanja mi se uopšte ne svidjaju, obzirom na potrošene novce...svako ima neku izrazitu manu. Ja sam očekivao da će nas dobiti, jedina neka protivteža je bio Kalina i to što on uvek dobija grobare, ali džaba. Trebalo bi više igrati na njega, on šutira samo iz povratnih pasova i otpadaka. Jebeš tim u kojem od 12 igrača, možeš da sastaviš ukupno jednu petorku za ravnopravan basket 5 na 5, gde ne moraš da kriješ nekog u odbrani. Dok se ta petorka pojavi, mi smo obično u debelom minusu, a nije baš ni da su oni Bullsi iz '96 pa da mogu stalno da stižu razlike protiv ozbiljnih ekipa. 3
MeanM@ Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ae bre, prejebo Zoc Sfera veceras i sta sad. Odma drama. Ako je nesto za dramu to su raspadi Mitrovica i Plavsica, a kontam da je to i Grku jasno. Ostalo je deo igre i nadmudrivanja. Bili bolji veceras, big deal. 5
Michael Krueger Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, kralj said: Otkud Kalina sad? A i on je odigrao katastrofa utakmicu...
Ratamahatta Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Uros pravi faul na 25 metara od naseg kosa dok smo u bonusu, ovo ni Stimac nije radio
Mindaugas Žukauskas Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sfero sjebo sa Plavšom kao kad je Šaras počeo sa Bobijem protiv vas
MiddleClass Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, MeanM@ said: Ae bre, prejebo Zoc Sfera veceras i sta sad. Odma drama. Ako je nesto za dramu to su raspadi Mitrovica i Plavsica, a kontam da je to i Grku jasno. Ostalo je deo igre i nadmudrivanja. Bili bolji veceras, big deal. +1 Nevjerovatno koliko kukanja zbog jednog poraza. Sklonili Covica i Drcela poceo da isporucuje 1
Mil@n Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Haha kakve smo navijačke pičkice, jedan poraz i kraj sveta. Al nema veze što smo sa najjačima u Evropi egal, dobijamo ili gubimo na sudijsku krađu. A ove guzimo osam puta za redom i jednom puknemo i sve u kurac. Tim je jači nego što ga takvi navijači zaslužuju. 6
Ratamahatta Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Neka neka dobra dusa napravi klip prikljucenija Mitra i Plavse veceras, ovo ne bi uspeli Gilic i Rastko Cvetkovic da urade u jednoj tekmi 1
Recommended Posts