ducca Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Treba videti smanjiti razliku bar, posto je pobednik resen
MeanM@ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ok, nije bas da je strano da ovakve utakmice odu u ovom smeru. Prvi derbi u sezoni, jeste malo veci pritisak na domacinu i na ovima sto znaju da se od njih ocekuje pobeda tu u hali. Partizan, opet, sto rekose ovi na pocetku, sa 0 derbija iza sebe medju igracima i sa manjim pritiskom pobede, makar za nijansu. Kad je Partizan napravio razliku ovi nasi vec u ozbiljnoj panici, a onda tu ima previse kvaliteta s druge strane da dopuste povratak. Zvezdina najveca sansa je bila kontrola utakmice koju nisu uspeli da nametnu. Sfero fejlovao/Zoc ga nadigrao. Mora Grk da resi pre svega problem beskorisnosti Mitra i Plavsica ako misli da se ostane kompetitivan dalje u sezonu Edited 6 hours ago by MeanM@
banksport Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ekipa koja na centru ima Plavšića i Mitrovića ne treba da razmišlja o top ten-u. To je neozbiljna ekipa.
Ratamahatta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nedica klasika, pumpa statistiku kad su vec svi krenuli kucama Majk Tobi bi se bas uklopio u ovu tekmu s onom smorenom facom s decijeg rodjendana
Eleniko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja sam kriv, ceo dan se nećkam da zamolim @Valk da me banuje na jedan dan uroka radi jer smo prethodnih 8 dobili sa mnom na robiji ali ne, u fazonu sam da ništa ne može da zaustavi čelično prijateljstvo 2 SNS blizanca. Čestitke sviju koji slave večeras, nisam gledao ni sekund da bi napisao obilatiju čestitku. Sfero ipak vojnik kluba. 1 3
Michael Krueger Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Imaće Partizan na kraju više pobeda od nas, siguran sam. Ova grupa luzera kad god treba da napravi iskorak, izduva. Kao i svih ovih sezona... Najurite Mitrovića i Plavšića, ne zaslužuju da igraju EL... A Teodosića vratiti Virtusu, trebaće im... 1
MiddleClass Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Glupo pravilo da prelaze u polje napada, ali dobro 1
assignment Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Na sve muke, šut nas nije išao, sa druge strane ne leže nam brze ekipe, jer smo mi u većini postava spori 80's style 1 1
Dankan Ajdaho Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jedan odličan rijalti ček. Savremena košarka se ne igra bez atletike, zajebancija sa igrom bez prvog centra je došla na naplatu, kao i nepostojanje prve, atletske četvorke. Naravno, to se znalo od početka pa ovo večeras nije nikakvo iznenađenje.
kralj Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da nam nije Vučić prekomandovao doktora, bilo bi ovo rutinski opet. Istina, izgubili bismo od Danske trojkom u poslednjoj sekundi nekog na ić. 1 2 1
Ratamahatta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kuzmic posle saobracajke je izmislio tocak za Plavsica Mitar vec veceras u Titograd, niko nek ne igra centra Niko ne penisuje Zelimira 9x zaredom! Moralo je jednom stati, bolje sad nego posle
Recommended Posts