Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

27 trojki šutnuli :mellow:

• Replies 14.3k
  • Views 695.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

2 minutes ago, John Coltrane said:

27 trojki šutnuli :mellow:

To je još samo u Srbiji znak neke neozbiljnosti.

Filip opet u babex modu.

Unistava nas Petrusev

Teo uzima sebi 2x minut predaha dok je na terenu.

U Partizanu pet igrača u petorci igraju odbranu, u Zvezdi u najsrećnijim kombinacijama 3. To im u startu daje ogromnu prednost, ne moraju nikoga da kriju, da razmišljaju kako će da pomognu jer pola odbrane po defaultu ispada.

Sad će oni da se uplase  pobede a mi trgnemo malo i to je to .

1 minute ago, elementary said:

Sad će oni da se uplase  pobede a mi trgnemo malo i to je to .

Da se obeleži crvenim slovom dan kad si ti zračio optimizmom dok smo svi ostali u kanalu.

Ljudi, igramo protiv poslednjeg tima na tabeli, normalno da smo se opustili i mislilida cemo lako.

Ne opravdavam, ali sad cemo da stisnemo i dobijamo.

Jel ovo Misa u solarijumu bio sa Nesom Ilicem?

11 minutes ago, Ivo Petović said:

To je još samo u Srbiji znak neke neozbiljnosti.

To je statistički podatak na nivou NBA. 

Ne može se odbraniti koš protiv ozbiljnih ekipa sa Teom u petorci. Samo slučajno. Slično važi i za Nedovića. To su bazične stvari.

Ovo sad je jedina petorka koja valja i ima smisla.

Napokon se setio da spoji petorku za koju se iz aviona vidi da je najkonkurentnija,

Odlicno, ispod 10, imamo ih.

Kakvo je ono ludilo od odbrane CMM-a bilo.