kralj Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pa nije ni toliko glup, išao je na loptu, nije ni bio svestan gde je De Kolo. U svakom slučaju faul kao vrata. 1
Mindaugas Žukauskas Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Btw mora se patentirati neki naziv za ovo što je Maledon izveo u završnici. Ovo nije euro step, nego neki kolariću-paniću step 1
Greek Freak Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, kralj said: Pa nije ni toliko glup, išao je na loptu, nije ni bio svestan gde je De Kolo. U svakom slučaju faul kao vrata. Dobro, glup je mozda preostar izraz, u pravu si, ali rekao bih da jeste neoprezan. 1
Valk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako nekome nije bilo jasno u kom pravcu ide suđenje, moralo je biti nakon onog šljepanja Kalinića na šutu za tri. Nisu svirane očigledne stvari koje su bile u našu korist dok njima jeste sve iz shadowy spektra. No, ništa neće da se desi, eventualno neko saopštenjce evrolige da je ustanovljeno dosta sudijskih grešaka a onda će Sretena da sklone ko i Lotermozera na par nedelja, dok se slegne. falilo nam je taman Nemanjinih koševa onoliko koliko sudije ne bi mogle da navuku. Šteta, znam da zvučim lakomo ali baš smo imali lepu šansu za 2:0 sa 🛫 2 1
kralj Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 13 minutes ago, Greek Freak said: Dobro, glup je mozda preostar izraz, u pravu si, ali rekao bih da jeste neoprezan. Sad mi se gleda i koji sekund ranije, deluje da smo baš kurčeve sreće bili da se lopta ovako odbije ovome na ofanzivan skok. Edited 5 hours ago by kralj
kralj Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 30 minutes ago, Ivo Petović said: btw ovaj Teo Maledon što je sahranio nas i pokidao Olimpijakos u prošlom kolu (i igrao u OKC), nije igrao za francusku reprezentaciju na OI u Parizu, zato što...niko ne zna, Kole i njegove idiotarije...Igrali Albisi i Strazel ili kako se već onaj drugi kepec zove. Da je Srbin, bio bi startni plej repke, 30 minuta po utakmici, a možda bi čak dobili i Amere u polufinalu sa njim. Samo stavljam naš uspeh u Parizu u još jednu perspektivu. Nikad on nije bio sporan talenat, ali se stvarno kilavo razvijao. Da je u NBA imao saigrače kao saigrač Šek Herison, sad bi imao Marejev ugovor. Edited 5 hours ago by kralj
Mindaugas Žukauskas Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, kralj said: Sad mi se gdeda i koji sekund ranije, deluje da smo baš kurčeve sreće bili da se lopta ovako odbije ovome na ofanzivan skok. Nije čak bio ni ofanzivni skok, nego je Petrušev presekao neko lob dodavanje i lopta ode u ćošak. Zato se i Lazić zaleteo toliko jer ga je povukla lopta koja mu je prošla kraj glave. To da je pokupio, game over. 1 1
Ratamahatta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Na stranu taj faul, Branko nas je vratio u tekmu. U drugom kad je usao za 5 minuta smo ih istopili. Mozda Grujica da priupita Sferoa zasto nije igrao recimo u 2/4 kad su se bas skoro svi osim Jaga, CMM i Petruseva raspadali Cim su se vratili Teo i Baba ovi opet odose na 10. Pa su onda Teo i Jago u 2 napada zaboli 2 trice da nas spuste na -4 i onda je do kraja bilo drz ne daj. Zastrasujuce dobru tranziciju imamo u Jagou, CMM-u i Kenanu, s tim sto CMM i Kenan cak mogu i da se zaustave. + Nedovic i Dobric kad su u pevcu Edited 5 hours ago by Ratamahatta
harper lee Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 41 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Šta to znači? Znaci da ti pet puta govorim da je ovakvih situacija bilo sijaset (dve ili tri samo na Mitrovicu) i da nijedna nije dosudjena kao faul a ti mi stavljas dve sekunde snimka na kojem se jasno vidi da je De Kolo inicirao kontakt. Tacno cu sad da odem na vas topik i napisem 30 postova o tome kako Satoranski nije napravio korake. Kad se vec navijacki oslepelo bar da bude zabava do kraja. 1
kralj Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Može Zvezda više profilisanih petorki da izvede. Ono što sam slušao Sfera, njemu je tranzicija jedan od prioriteta (što i nije neka ekskluziva, ali redovno to akcentuje). Teo je jedan od najjačih u tranziciji u istoriji, Kalina zna kad i gde da istrči, Bolomboj je uglavnom ispred čuvara u kontri.... Na žalost, čini mi se da su cena tih afiniteta i minuti Plavšića koji su kao da daješ protivniku nekih 5-10 fore.
harper lee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koji je ovo put da Luka Mitrovic kad zasere pokaze treneru da trazi celindz iako je i on sam svestan da je od njega lopta otisla u aut?
kralj Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakav Švarci english Tea na onom tajmautu. Inače, fenomeni poput Jaga se na nekih 20ak godina pojavljuju u sportu. Pre njega je bio Dragan Ćićmi - ništa čovek ne zna, pimpla do 2 max, lopta mu se odbija od noge kao od tetrapaka, sve navodi da bi po nekoj kosmičkoj ravnoteži talenta morao da ima sluha i da lepo crta, a onaj trpa kad god je bitno mimo svake logike. 1
Recommended Posts