Valk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Šta sad sere Milutin da nisu koraci, on kaže nije video, blabla. Iz aviona se vide. 1
Eleniko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Stvarno ne znam šta je trebalo da se desi da poslednje napade igramo bez Tea, kao što je trebalo. Bukvalno se iz aviona vidi da su CMM, Jago i Kenan morali biti na terenu. Edited 6 hours ago by Eleniko
Ivo Petović Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Ratamahatta said: Ako moze neki pedantni statisticar da izvadi kretanje rezultata u onoj sekvenci kad su igrali zajedno Teo, Baba i Deda u 2/4. To je najgora kosarka koju smo igrali ove sezone Kenan je snajper, samo ga hraniti, hraniti i hraniti. On, Jago i CMM su u drugom poluvremenu iscackali vise lopti nego Dzej novcanika u GSP osamdesetih Kenan je snajper, ali je sa dodavanjem na Vi, a moram priznati da me ni CMM, kao neko ko ima toliko asista u proseku, nije baš oduševio u tom delu. O Jagu ne reba ni trošiti reči. 1
Heaviside Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, samo_opusteno said: Ako izgubimo derbi prosipamo sve i energetski i rezultatski, Asvel nam se drugu godinu za redom userava u sezonu. Ma nije nam se još uvek niko usrao u sezonu, čak ni lopovi koji su oteli 2-3 pobede, a verujem ni da neće jer jednostavno imamo dobru, iskusnu i duboku ekipu. Idemo mi u plejin ili direktno u plejof i tu stajemo jer su šanse da ćemo u toj fazi biti ubedljivo bolji od protivnika minimalne, a ove tekme ispod 10 rešavaju sudije. 1
theanswer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Eleniko said: Stvarno ne znam šta je trebalo da se desi da poslednji napad igramo bez Tea, kao što je trebalo. Šta je Teo zasrao u poslednjem napadu, bukvalno je spustio loptu Petruševu na preuzimanju što sam potpuno siguran i da je bio plan. Da li se tako dobijaju utakmice na gostovanjima, na postupu u poslednjim sekundama, mislim da ne, ali je pas bio odličan, ništa to nije do Tea. 1 1
Ratamahatta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Pa imao bi i Filip Covic toliko asistencija da mu je poso da hrani Hauarda Koliko je danas asistencija propalo u prvom poluvremenu, a ljudi bili sami ko duhovi Edited 6 hours ago by Ratamahatta 1
Eleniko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6.5 sekundi za poslednji napad je vreme u kome može da se uradi više od još jednog teovog hero balla. 1
Ratamahatta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Eleniko said: 6.5 sekundi za poslednji napad je vreme u kome može da se uradi više od još jednog teovog hero balla. Cu gu sutnem se digo na 3 sekunde do kraja, mogo je jos par metara ici napred Mada kontam da je jedva cekao da je zune da moze da ide da se izdrkava na Sretena
Milošica Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Eleniko said: 6.5 sekundi za poslednji napad je vreme u kome može da se uradi više od još jednog teovog hero balla. Mislim da je pola vremena provedeno u razmišljanju da se izbegne faul Asvela i dva bacanja. 2
kralj Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 4 minutes ago, Ivo Petović said: Kenan je snajper, ali je sa dodavanjem na Vi, a moram priznati da me ni CMM, kao neko ko ima toliko asista u proseku, nije baš oduševio u tom delu. O Jagu ne reba ni trošiti reči. Kodi je morao da izbaci pas kod onog ulaza. To je pokazao da ume, čak mislim da je u uglu bliže kameri neko pomogao sa Kenana. Uglavnom vidi takve stvari i ima muskulaturu da da precizno. Edited 6 hours ago by kralj
Ratamahatta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minuta do kraja - i jedni i drugi u bonusu, sta mislite ko ima vece sanse da resi tekmu iz reketa, gosti ili domaci?
samo_opusteno Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Heaviside said: Ma nije nam se još uvek niko usrao u sezonu, čak ni lopovi koji su oteli 2-3 pobede, a verujem ni da neće jer jednostavno imamo dobru, iskusnu i duboku ekipu. Idemo mi u plejin ili direktno u plejof i tu stajemo jer su šanse da ćemo u toj fazi biti ubedljivo bolji od protivnika minimalne, a ove tekme ispod 10 rešavaju sudije. Iskusna ekipa igra kao da je neiskusna, gubi dobijene utakmice neverovatnim glupostima, igrackim i trenerskim. Ok, imamo 5-5 uz 6 gostovanja sto bi svi prihvatili ali se otvorila situacija za mnogo vise, pa barem ovaj zicer za 6-4. Ali ne, daj da ladimo muda celo poluvreme pa cemo u drugom da zapnemo. Osim toga neko kurcenje pre utakmice kako su dosli po 2 pobede, to se ne radi ako ne znaju da iznesu takvu pripremu utakmice i pritisak, a ne znaju. 2
Maximili Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ovo je Nato pakt liga jbg. Kakav sport, njima je samo da nam nateraju ako mogu Edited 6 hours ago by Maximili
kralj Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 6 minutes ago, Ratamahatta said: Cu gu sutnem se digo na 3 sekunde do kraja, mogo je jos par metara ici napred Mada kontam da je jedva cekao da je zune da moze da ide da se izdrkava na Sretena Loš je šut uzeo, skroz van balansa, al opet kažem, nije tako jednostvno kao fazon 'za 7 sekundi je mogao da nadribla na liniju i zune'. Morao je da šutne pre faula, mislim da je anticipirao da će neko da ga faulira pa je digao onako i žickao 3 bacanja. Edited 6 hours ago by kralj
Heaviside Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, samo_opusteno said: Iskusna ekipa igra kao da je neiskusna, gubi dobijene utakmice neverovatnim glupostima, igrackim i trenerskim. Ok, imamo 5-5 uz 6 gostovanja sto bi svi prihvatili ali se otvorila situacija za mnogo vise, pa barem ovaj zicer za 6-4. Ali ne, daj da ladimo muda celo poluvreme pa cemo u drugom da zapnemo. Osim toga neko kurcenje pre utakmice kako su dosli po 2 pobede, to se ne radi ako ne znaju da iznesu takvu pripremu utakmice i pritisak, a ne znaju. A dobro jbg, bez toga o čemu pišeš i uz normalno suđenje bi bili prvi na tabeli. Ja pričam o plasmanu od šestog do desetog mesta.
Recommended Posts