Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

reklo bi se da se salje poruka i nama i komsijama,nije slucajno konstantno ovakvo sudjenje

Edited by Bogotac
  • +1 2
Posted
2 minutes ago, kralj said:

Svega je bilo, ali Lazićev faul je bio kao suza, šta vam je? Nije namerno, nije gledao loptu i sl. al bio je faul. 

Daj, jebo te. Pokusao je da dohvati loptu, promasio je i loptu i De Koloa, ovaj je kad je shvatio da pada u aut ramenom odgurnuo Lazica i za to dobio faul.

• +1 2
Posted
Just now, Ratamahatta said:

4 lajt motiva se ponavljaju

Sfero uvodi ladna coveka u kljucnim trenucima utakmice da promasi bacanja
Teo cu gu sutnem pored zivog zapaljenog Kenana
Trosimo celendze za gluposti i u pogresnim trenucima utakmice u kojima momentum nije
Kradu nas ko konje

Iskalicemo se na sledecem protivniku 

To je 5 motiva

Posted

Pa onaj faul na Kalenicu za 3 jebote

• +1 1
Posted (edited)

Žalgiris je tu poruku lepo elaborirao u onom pozivu navijačima

Edited by Gale
  • +1 3
Posted (edited)
5 minutes ago, kralj said:

Svega je bilo, ali Lazićev faul je bio kao suza, šta vam je? Nije namerno, nije gledao loptu i sl. al bio je faul. 

Slažem se, s tim što nikako nije bio pri šutu.

Koraci Maledona mi je delovalo da su bili.

Kod Petruševa, jel suđena ruka na leđima ili kontakt telom? Ako je ovo drugo, deluje mi da je Maledon već bio u polukrugu.

Edited by Milošica
Posted
Just now, harper lee said:

Ja jebeno ne mogu da verujem da mi kao na traci gubimo utakmice zbog sudijskih odluka u zavrsnicama. Promena poseda i davanje lopte Barseloni protiv pravila, faul i bacanje umesto namerne licne Smailagica, koraci Slukasa pre odlucujuce trojke Panatinaikosa, sada ovo ludjenje Radovica. Cetiri od pet poraza ukupno, u svakom smo osteceni u poslednjem minutu utakmice. Zasto nam jednostavno ne kazu da previse pobedjujemo i da to nije planirano, bar da se ne nerviramo bezveze? Ovo je postalo bolesno.

Ne može da se gleda. Ne razumem razlog iskreno, nije da sad pretimo da osvojimo ili da remetimo tržište bolesnim platama ili tako nešto, a teško mi je i da poverujem da je to samo serija slučajnosti.

• +1 6
Posted

Jebi ga, Teo verovatno nije ni trebalo da bude u igri poslednja dva minuta, ali očekuje se da prave faul, lakše je reći Kenan treba da šutne trojku (po mogućstvu otvorenu) nego uraditi. 

• +1 1
Posted

Kakogod, ona izmena Mitrović-Giedraitis za bacanja je jedan od najvećih votdfakova koji sam ikada video u košarci za ovih 35 + godina koliko je pratim. Bolje da je onog raspalog Davidovca uveo, verovatnoća da bi ubacio makar jedno je 50% veća.

Kao da je igrao na kladži Gidru za 1+ poen ili nešto, nemam drugo objašnjenje.

• +1 2
Posted

Lazicev faul je cist, ali pre toga je morao da uhvati tu loptu. 

Odvratan poraz, neverovatne scene. Rokas koji masi dva bacanja, Mbanjaje Ndijaje ili kako vec koji je onakvu trojku dao sad i nece vise nikad, Robersonova prva trojka iz driblinga u karijeri, kamenjar Maledon cepa mrezicu... Radovic je djubre, Teodosic za penziju, a Sferopulos precesto ne zna gde udara.

Posted
Just now, Ratamahatta said:

Teo cu gu sutnem pored zivog zapaljenog Kenana

Kojeg Kenana? Ja gu i njega zovem Jago.

Šalu na stranu, moro je, u tom trenutku. U prethodnom je uradio ono što sam ti rekla, vrh pas Filipu u ruke ali "faul u napadu". Ne znam, jeste suđenje bilo shit živi ali nam je prvo poluvreme bilo za ne ponoviti se.

• +1 1
  • Haha 2
Posted
Just now, Milošica said:

Kod Petruševa, jer suđena ruka na leđima ili kontakt telom? Ako je ovo drugo, deluje mi da je Maledon već bio u polukrugu.

Ma iskusno sudio udarac/guranje laktom u rolingu, a za to je krug nebitan.

• Hvala 1
Posted

Zna li se razlog zasto ne igra Dobric a igra sugavi Giedraitis koji je trebao da bude skartiran zajedno sa Hangom?

Covek polomi tablu sa bacanja kad se lomi i to nam je suter. 

Jebeni luzeri. 

• -1 1
Posted
Just now, Milošica said:

Kod Petruševa, jer suđena ruka na leđima ili kontakt telom? Ako je ovo drugo, deluje mi da je Maledon već bio u polukrugu.

Bili smo u bonusu. 

Meni ono nikako ne sme da bude faul u napadu. Nije bio u polukrugu, ali ona odbrana se svodi na pecanje faula.

• +1 2
Posted
Just now, samo_opusteno said:

Zna li se razlog zasto ne igra Dobric a igra sugavi Giedraitis koji je trebao da bude skartiran zajedno sa Hangom?

Covek polomi tablu sa bacanja kad se lomi i to nam je suter. 

Jebeni luzeri. 

povredio se na treningu valjda