Ratamahatta Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago I Kenan je masio ladan bacanje protiv Barse, kad je bila ona tehnicka Nije to sut koji se podrazumeva, pogotovo ne u 4/4. Trebo je Plavsic pucati
ducca Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mitru ruke nisu neophodne realno. I opet navlači Sfera da proćerda čelendž, kakav as. 2
elementary Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Taman povedemo dva razlike i odmah posle toga primimo trojku .
Valk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Maximili said: Petrusev primio dve banane i znao sam da će psihički da potone... Kao da je primio dve samarcine jbg, takva je ta psihologija Ne seri, Banjo 1
Ratamahatta Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne znam da li su nam uzeli 1 off skok u drugom, odlicno kontrolisemo to sad
ZSNj Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Vadi maceg zadnji je momenat Edit. Iako je iznudio ovaj faul u napadu. Edited 7 hours ago by ZSNj 1
Valk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, ZSNj said: Vadi maceg zadnji je momenat Maćeg, bože, to nisam čula od kako mi je umrla baba iz Krajine
Maximili Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Valk said: Ne seri, Banjo Ne serem, takva je psihologija u sportu.. kad centar primi bananu kao da je dobio samar.
Recommended Posts