elementary Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ma daj bre ,kakvo sudjenje ništa nismo odigrali .Ovo je slabije nego sto smo u Aba ligi igrali . Ostaje nam nada da će konačno nešto odigrati u drugom ,može ovo lako da se okrene ,ovi su stvarno loši . 3
Ros Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 1 minute ago, elementary said: Ma daj bre ,kakvo sudjenje ništa nismo odigrali .Ovo je slabije nego sto smo u Aba ligi igrali . Ostaje nam nada da će konačno nešto odigrati u drugom ,može ovo lako da se okrene ,ovi su stvarno loši . kako da odigras kad puste fizički jaču ekipa da pegla, a sviraju ti popreko pogled.
assignment Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nama je šut danas užasan... Može ovo da se okrene, ali imam utisak da je i pitanje snage... 1
Ratamahatta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Masili smo jedno 4 otvorene trojke, Teo petu nije smeo da puca i sjebo napad trazeci zvakaca zvake u reketu. Nije poenta u tome sta ce zvakac zvake u protivnickom reketu Jago i Petrus igraju odlicnu tekmu, ovaj prvi u cugu skoro bez izmene, drugog tuku ko onu dvojicu mandova u Ko To Tamo Peva Mozemo jedino trojkama da se vratimo u tekmu, dole nam nece suditi batine i bacanja, a ovi ionako slabo brane 3p line. 1 dribling ili pik im lomi odbranu odmah, zaista jesu losi U skoku nam stavljaju jaja u usta, u kontrama nas nadtrcavaju glat Nerealan je rezultat, imali smo dosta open looks i dobro selektiranih suteva, ali ne ide jebiga, nije se (jos) niko zapalio Edited 5 hours ago by Ratamahatta
ZSNj Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Iscrpljeni smo i psihicki i fizicki posle Monaka. Danas svi igraju fudbal. Lopta je okrugla. Ne igramo nista, fali Neda da zvekne svojih 5-6-10 poena kojima se niko ne nada. I onda da sjebe dva tri napada, pa da ja imam koga da napusavam Sudije jedu govna, ne nuzno iz namere, ali da brljaju videlo se i po ovim kompenzacijama pred kraj poluvremena. Prvo ne sviraju faul nad petrusevim, pa zveknu tehnicku sferu i onda odmah faul u napadu lionu 🫣 Edited 5 hours ago by ZSNj
Eleniko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koliko fali Nedović, jedino bi nas on ovde spasio noćas. Tako da ništa.
Bogotac Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne može se prezivljavati konstantno sa 9 igrača koji su upotrebljivi,večeras fali jedan,dok imaš pet igrača koji ti samo prave štetu u vidu "Coviceve"osovine
FPLS Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dosli smo u Francusku po jednu pobedu, uzeli je i danas igramo rekreativno, slican odvratni pristup kao u Madridu. Kad sam video zajedno Dedu i Mitrovica u petorci, znao sam da je ovo utakmica za preskociti i ekspresno zaboraviti da je postojala.
Valk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lazić izbacio iz balansa Maledona bukvalno čim je ušao, ovaj se prosuo. Mora tako. Fak
Maximili Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Od velikog hejtera Branka Lazića došao sam do toga da se radujem što je na terenu i od njega očekujem preokret više nego od najvećih zvezda ekipe 1
Ratamahatta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne mozemo vola da ubodemo jebiga. Ovo kao protiv Jang Bojsa u Bernu
Recommended Posts