Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Kakvo izdanje. Povratak na fabrička podešavanja.

Posted

Ma daj bre ,kakvo sudjenje ništa nismo odigrali .Ovo je slabije nego sto smo u Aba ligi igrali . Ostaje nam nada da će konačno nešto odigrati u drugom ,može ovo lako da se okrene ,ovi su stvarno loši .

• +1 3
Posted

Suđenje nije gore od naše igre, da se ne lažemo 

Posted
1 minute ago, elementary said:

Ma daj bre ,kakvo sudjenje ništa nismo odigrali .Ovo je slabije nego sto smo u Aba ligi igrali . Ostaje nam nada da će konačno nešto odigrati u drugom ,može ovo lako da se okrene ,ovi su stvarno loši .

kako da odigras kad puste fizički jaču ekipa da pegla, a sviraju ti popreko pogled. 

Posted

Nama je šut danas užasan... Može ovo da se okrene, ali imam utisak da je i pitanje snage...

• +1 1
Posted (edited)

Masili smo jedno 4 otvorene trojke, Teo petu nije smeo da puca i sjebo napad trazeci zvakaca zvake u reketu. Nije poenta u tome sta ce zvakac zvake u protivnickom reketu

Jago i Petrus igraju odlicnu tekmu, ovaj prvi u cugu skoro bez izmene, drugog tuku ko onu dvojicu mandova u Ko To Tamo Peva

Mozemo jedino trojkama da se vratimo u tekmu, dole nam nece suditi batine i bacanja, a ovi ionako slabo brane 3p line. 1 dribling ili pik im lomi odbranu odmah, zaista jesu losi

U skoku nam stavljaju jaja u usta, u kontrama nas nadtrcavaju glat

Nerealan je rezultat, imali smo dosta open looks i dobro selektiranih suteva, ali ne ide jebiga, nije se (jos) niko zapalio 

Edited by Ratamahatta
Posted (edited)

Iscrpljeni smo i psihicki i fizicki posle Monaka. Danas svi igraju fudbal. Lopta je okrugla.

Ne igramo nista, fali Neda da zvekne svojih 5-6-10 poena kojima se niko ne nada. I onda da sjebe dva tri napada, pa da ja imam koga da napusavam :)

Sudije jedu govna, ne nuzno iz namere, ali da brljaju videlo se i po ovim kompenzacijama pred kraj poluvremena. Prvo ne sviraju faul nad petrusevim, pa zveknu tehnicku sferu i onda odmah faul u napadu lionu 🫣

Edited by ZSNj
Posted

Koliko fali Nedović, jedino bi nas on ovde spasio noćas.

Tako da ništa.

Posted

Ne može se prezivljavati konstantno sa 9 igrača koji su upotrebljivi,večeras fali jedan,dok imaš pet igrača koji ti samo prave štetu u vidu "Coviceve"osovine

Posted

Dosli smo u Francusku po jednu pobedu, uzeli je i danas igramo rekreativno, slican odvratni pristup kao u Madridu. Kad sam video zajedno Dedu i Mitrovica u petorci, znao sam da je ovo utakmica za preskociti i ekspresno zaboraviti da je postojala.

Posted

Lazić izbacio iz balansa Maledona bukvalno čim je ušao, ovaj se prosuo.

Mora tako.

Fak

Posted

Od velikog hejtera Branka Lazića došao sam do toga da se radujem što je na terenu i od njega očekujem preokret više nego od najvećih zvezda ekipe :)

• +1 1
Posted

Ne mozemo vola da ubodemo jebiga. Ovo kao protiv Jang Bojsa u Bernu 

Posted

Što Daum ovako malo minuta?