hrkljush boys_2 Posted November 14 Posted November 14 Imam utisak da je Davidovac sporiji i od Plavsica. 1
Valk Posted November 14 Posted November 14 Mitrović i Davidovac, grenisi na svadbi omladine, oće da se vesele al numeju da igraju. 1
ducca Posted November 14 Posted November 14 Jbt pa šta gledaju, zgazio pola noge aut, kao da l je spustio. Sreten i ekipa preuzimaju utakmicu a to za nas znači samo jedno nažalost. 1
assignment Posted November 14 Posted November 14 Ne da nam se da dve utakmice zajedno imamo dobre sudije
Ratamahatta Posted November 14 Posted November 14 Treba nam jos igraca da mecu nesto, Kalenic pojavi se, Kenane pojavi se, Gidra pojavi se Baba i deda ne pripadaju ovoj manifestaciji Ovaj Asvel je u top 4 atletski i zakucan na 18. mesto po skillu u ovoj ligi Teo pakao sta radi veceras, kao petlic
elementary Posted November 14 Posted November 14 (edited) Biće ovo pakleno sudjenje 😂 Bukvalno nam treba par minuta ozbiljne igre da rešimo ove u drugom . Edited November 14 by elementary
Maximili Posted November 14 Posted November 14 Sfero bzv pokušava da razigra babu i dedu.. nema od njih ništa, samo ćemo izgubiti utakmicu a njih ni bog ne može razigrati
Hele Posted November 14 Posted November 14 Moj telefon od 300 evra ima daleko bolji zum od ovih kamera. Nek kupi svaki tim 10 telefona i postave ih po hali ili nek se jebu vise sa ovakvim celendzima, kao da je 1974.
assignment Posted November 14 Posted November 14 Just now, Dankan Ajdaho said: Šta pokušava Sfero sa ovim invalidima? Nadam se, ako ništa drugo da odmori ne-invalide
Ratamahatta Posted November 14 Posted November 14 CMM, Jago i Petrus kidaju, treba jos na 3 i 4 doprinos da nadjemo dobru petorku i onda da meljemo. Mozda opet s onom petorkom iz knezevine da probamo s 3 mala i 2 cetvorke
Maximili Posted November 14 Posted November 14 (edited) Imam utisak da kad udje Mitrović u igru, pored direktne štete koju napravi na terenu, mnogo veća šteta je što protivnički igrači shvate da mogu do pobede, kao da ih razigra sve.. a naši vrući igrači tog trenutka počnu da prave gluposti i počnu da promašuju suteve koje inače ne promašuju.. Možda samo imam takav utisak Edited November 14 by Maximili 1 1
Recommended Posts