Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Imam utisak da je Davidovac sporiji i od Plavsica.

• Replies 14.3k
  • Views 694.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Mitrović i Davidovac, grenisi na svadbi omladine, oće da se vesele al numeju da igraju.

Suđenje će da dominira večeras 

Najbolja je ova vhs kamera 😂

Jbt pa šta gledaju, zgazio pola noge aut, kao da l je spustio. Sreten i ekipa preuzimaju utakmicu a to za nas znači samo jedno nažalost.

Ne da nam se da dve utakmice zajedno imamo dobre sudije :isuse:

Treba nam jos igraca da mecu nesto, Kalenic pojavi se, Kenane pojavi se, Gidra pojavi se

Baba i deda ne pripadaju ovoj manifestaciji 

Ovaj Asvel je u top 4 atletski i zakucan na 18. mesto po skillu u ovoj ligi 

Teo pakao sta radi veceras, kao petlic 

Biće ovo pakleno sudjenje 😂
Bukvalno nam treba par minuta ozbiljne igre da rešimo ove u drugom .

Edited by elementary

Šta pokušava Sfero sa ovim invalidima?

Sfero bzv pokušava da razigra babu i dedu.. nema od njih ništa, samo ćemo izgubiti utakmicu a njih ni bog ne može razigrati

Moj telefon od 300 evra ima daleko bolji zum od ovih kamera. Nek kupi svaki tim 10 telefona i postave ih po hali ili nek se jebu vise sa ovakvim celendzima, kao da je 1974.

Just now, Dankan Ajdaho said:

Šta pokušava Sfero sa ovim invalidima?

Nadam se, ako ništa drugo da odmori ne-invalide 

CMM, Jago i Petrus kidaju, treba jos na 3 i 4 doprinos da nadjemo dobru petorku i onda da meljemo. Mozda opet s onom petorkom iz knezevine da probamo s 3 mala i 2 cetvorke 

Uvek ista priča ,bacamo prvo poluvreme bezveze .

Imam utisak da kad udje Mitrović u igru, pored direktne štete koju napravi na terenu, mnogo veća šteta je što protivnički igrači shvate da mogu do pobede, kao da ih razigra sve.. a naši vrući igrači tog trenutka počnu da prave gluposti i počnu da promašuju suteve koje inače ne promašuju..

Možda samo imam takav utisak :)

Edited by Maximili