ducca Posted November 14 Posted November 14 Kakav krater od tima kad Petrušev nije u igri. Druga dimenzija.
elementary Posted November 14 Posted November 14 Ovi baksuzi Davidovac i Mitrovic kad udju odmah krenemo da brljavimo .Mogli bi konačno nešto da odigraju ,niko više ništa ne ocekuje od njih ,mogu samo da iznenade . 1
dragance Posted November 14 Posted November 14 Ako ovo useru i izgube od ovakvog Asvela, onda jebi ga. Moraju ih pregaziti. Košarka u Villeurbanneu, nekada novoj (modernoj) cetvrti Liona, je poslednja rupa na svirali lokalcima 1
ducca Posted November 14 Posted November 14 Sferopulos kao da je pijan u prvim poluvremenima i lupeta nasumično petorke, spaja nespojivo, pa onda na HT se malo dozove pameti. Ovo je tragikomično
elementary Posted November 14 Posted November 14 Alba deluje kao paklena ekipa za ove ,peške da se vrate ako izgube od ovih .
Ivo Petović Posted November 14 Posted November 14 Naložio sam se malo nakon poslednje utakmice i Petruševa, ali stvarno ne mogu da gledam ovo sa Davidovcem. Kao da me neko neprestano pljuje u facu i još mi govori da treba da navijam da nastavi da me pljuje. 2 1
Dankan Ajdaho Posted November 14 Posted November 14 Mitrović je za jedno 2 minuta uspeo da napravi -10.
elementary Posted November 14 Posted November 14 (edited) Može ova petorka da ode na što veci minus ,kos ne mogu da daju 😄 Sreća pa ovi pajaci. Edited November 14 by elementary
elementary Posted November 14 Posted November 14 Ne znam šta izvodi više sa ovim Davidovcem jbt ,znamo svi da ne zna .
Recommended Posts