ducca Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakav krater od tima kad Petrušev nije u igri. Druga dimenzija.
elementary Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovi baksuzi Davidovac i Mitrovic kad udju odmah krenemo da brljavimo .Mogli bi konačno nešto da odigraju ,niko više ništa ne ocekuje od njih ,mogu samo da iznenade . 1
dragance Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako ovo useru i izgube od ovakvog Asvela, onda jebi ga. Moraju ih pregaziti. Košarka u Villeurbanneu, nekada novoj (modernoj) cetvrti Liona, je poslednja rupa na svirali lokalcima 1
ducca Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sferopulos kao da je pijan u prvim poluvremenima i lupeta nasumično petorke, spaja nespojivo, pa onda na HT se malo dozove pameti. Ovo je tragikomično
elementary Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Alba deluje kao paklena ekipa za ove ,peške da se vrate ako izgube od ovih .
Ivo Petović Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Naložio sam se malo nakon poslednje utakmice i Petruševa, ali stvarno ne mogu da gledam ovo sa Davidovcem. Kao da me neko neprestano pljuje u facu i još mi govori da treba da navijam da nastavi da me pljuje. 2 1
Dankan Ajdaho Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mitrović je za jedno 2 minuta uspeo da napravi -10.
elementary Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Može ova petorka da ode na što veci minus ,kos ne mogu da daju 😄 Sreća pa ovi pajaci. Edited 6 hours ago by elementary
elementary Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam šta izvodi više sa ovim Davidovcem jbt ,znamo svi da ne zna .
Recommended Posts