Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Jago čita forum

:ph34r:

• Replies 14.3k
  • Views 694.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Davidovac jbt :ph34r:

Kakav krater od tima kad Petrušev nije u igri. Druga dimenzija.

Ovi baksuzi Davidovac i Mitrovic kad udju odmah krenemo da brljavimo .Mogli bi konačno nešto da odigraju ,niko više ništa ne ocekuje od njih ,mogu samo da iznenade .

Ako ovo useru i izgube od ovakvog Asvela, onda jebi ga. Moraju ih pregaziti. Košarka u Villeurbanneu, nekada novoj (modernoj) cetvrti Liona, je poslednja rupa na svirali lokalcima

Teo već krenuo da se krsti sudijama

Sferopulos kao da je pijan u prvim poluvremenima i lupeta nasumično petorke, spaja nespojivo, pa onda na HT se malo dozove pameti. Ovo je tragikomično

Alba deluje kao paklena ekipa za ove ,peške da se vrate ako izgube od ovih .

Naložio sam se malo nakon poslednje utakmice i Petruševa, ali stvarno ne mogu da gledam ovo sa Davidovcem. Kao da me neko neprestano pljuje u facu i još mi govori da treba da navijam da nastavi da me pljuje.

Dal moze nesto ova petorka?

Mitrović je za jedno 2 minuta uspeo da napravi -10.

Može ova petorka da ode na što veci  minus ,kos ne mogu da daju 😄
Sreća pa ovi pajaci.

Edited by elementary

A duvaj ga Sretene.

Davidovac razmišlja...

Ne znam šta izvodi više sa ovim Davidovcem jbt ,znamo svi da ne zna .