Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

mozda je to i dobro, da se ostali grupisu i igraju jos jace i bolje idem sam

• Haha 3
Posted

Raspored do januara 2025

Monako - CRVENA ZVEZDA, 12. novembar 2024. godine
Asvel - CRVENA ZVEZDA, 14. novembar 2024. godine
CRVENA ZVEZDA - Partizan, 21. novembar 2024. godine
CRVENA ZVEZDA - Bajern Minhen, 29. novembar 2024. godine
Olimpija Milano - CRVENA ZVEZDA, 4. decembar 2024. godine
Virtus Bolonja - CRVENA ZVEZDA, 6. decembar 2024. godine
CRVENA ZVEZDA - Olimpijakos, 13. decembar 2024. godine
Anadolu Efes - CRVENA ZVEZDA, 20. decembar 2024. godine
Barselona - CRVENA ZVEZDA, 27. decembar 2024. godine

Baskonija - CRVENA ZVEZDA, 2. januar 2025. godine

Imacemo i mi 6 vezanih u BG

CRVENA ZVEZDA - Pariz, 10. januar 2025. godine
CRVENA ZVEZDA - Fenerbahče, 15. januar 2025. godine 
CRVENA ZVEZDA - Monako, 17. januar 2025. godine
Makabi Tel-Aviv - CRVENA ZVEZDA, 23. januar 2025. godine
Partizan - CRVENA ZVEZDA, 31. januar 2025. godine
CRVENA ZVEZDA - Asvel, 4. februar 2025. godine

Posted
37 minutes ago, Milosh76 said:

Raspored do januara 2025

Monako - CRVENA ZVEZDA, 12. novembar 2024. godine

CRVENA ZVEZDA - Olimpijakos, 13. decembar 2024. godine
Anadolu Efes - CRVENA ZVEZDA, 20. decembar 2024. godine
Barselona - CRVENA ZVEZDA, 27. decembar 2024. godine

Baskonija - CRVENA ZVEZDA, 2. januar 2025. godine

Imacemo i mi 6 vezanih u BG

CRVENA ZVEZDA - Pariz, 10. januar 2025. godine
CRVENA ZVEZDA - Fenerbahče, 15. januar 2025. godine 
CRVENA ZVEZDA - Monako, 17. januar 2025. godine
Makabi Tel-Aviv - CRVENA ZVEZDA, 23. januar 2025. godine
Partizan - CRVENA ZVEZDA, 31. januar 2025. godine
CRVENA ZVEZDA - Asvel, 4. februar 2025. godine

U novembru Tour de France, u decembru Giro d'Italia.

Posted
21 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Nedovic je tacno ono sto je, nedovoljno dobar da bude jedan od vodeciu igraca u ekipi sa velikim ambicijama, dobar u ulozi u kojoj je sad, da ulazi sa klupe i usere nekog kada mu je vece. Sveden je na pravu ulogu i zato igra dobro. 

Nedovic je najbolji i najraznovrsniji napadac u ovom timu, ako uzmemo da je Teo prakticno zavrsio karijeru, ali nije i ne moze biti lead player jer je tragicno nekonstantan i hirovit i ne mozes se osloniti na njega. Uloga koju ima ove godine mu odgovara ne zato sto nije dovoljno dobar vec zato sto nema kontinuitet i na njegove brojke se ne moze unapred racunati a ekipa sada moze da igra i pobedjuje bez njegovih brojki pa igra pod manjim pritiskom. Ne znam da li sam ikada gledao igraca kojeg je lepse gledati kad je u zoni a istovremeno je tolika stetocina kad mu ne ide. Kad mu je vece deluje kao da ne dodiruje parket u driblingu, brz je, eksplozivan, nekad je bio i skocan, menja ritam izuzetnom brzinom a kad stekne prednost moze da ti da kos kako hoce, polaganjem, flouterom, sutem spolja. Kad mu nije vece za sve osim za protivnika je najbolje da odmah skine dres i izadje iz hale jer moze da ti usere utakmicu doslovno za par minuta kombinacijom loseg napada i jos gore odbrane.

Sad je vec u godinama i dosta je usporio ali on je bio takav i kad je bio u prajmu, bez fundamenata, bez stabilnosti, bez kontinuiteta, bez predvidivosti. Svi igraci imaju amplitude od utakmice do utakmice ali njegove su nerealne. Ne mogu da se setim da sam u nasoj kosarci ikada gledao igraca koji toliko ide u krajnost od utakmice do utakmice, cesto na jednoj istoj utakmici.

Posted

Nadam se da su ovi kamenjaši izdivljali u Pireju i da će se danas vratiti an svakodnevnicu. Treba njima fizički parirati, nadam se da ćemo odigrati utakmicu u dobrom ritmu. Kada igramo kontrolisano mi smo dva nivoa iznad njih.

Posted

mislio sam da je jago niži od tj shortsa ali nije, obojica su 175

s obzirom na dramatičnu razliku u kvalitetu postavljanja napada

i nekih drugih elemenata igre pre svega iz domena odbrane

možda ne bi bilo besmisleno da sfero zaduži neke od ovih neradnika sa klupe

tipa nebojše ilića, pod uslovom da je na plati i kod drčele

da našem malom napakuje nekoliko usb flasheva sa bitnijim elementima shortsove igre

pa da jago pogleda a da ga onda sfero malo propita šta je video i da li je razumeo

mislim da je dovoljno mlad da ima vremena za promene.

Posted

Realno, posle ovog ciklusa, ako koliko tilko ide po planu, trebalo bi imati 10:5 ili 9:6 ako krene lose....

Posted

čini mi se da je yago ove sezone dosta bolji u finiširanju oko obruča i tim nekim jednostavnijim asistencijama iz 2na2 igre

ono što za sada pravi problem, nije nedostatak novih elemenata u igri, već onog starog koji mu je glavni, šut za tri.

prošle sezone, 40.2%, ove je trenutno na 27.8%.

da ne grešim dušu, za dva i sa slobodnjaka trenutno ima po 5-6% više ali ove trice bi bilo važno da dovede do 35%, jer svakako može i bolje od toga

• +1 1
Posted
3 minutes ago, uini said:

čini mi se da je yago ove sezone dosta bolji u finiširanju oko obruča i tim nekim jednostavnijim asistencijama iz 2na2 igre

ono što za sada pravi problem, nije nedostatak novih elemenata u igri, već onog starog koji mu je glavni, šut za tri.

da ne grešim dušu, za dva i sa slobodnjaka trenutno ima po 5-6% više ali ove trice bi bilo važno da dovede do 35%, jer svakako može i bolje od toga

Isti utisak.

Što se trojki tiče, ne ostavljaju ga više samog toliko a on onako mali se muči da šutira pod pritiskom i baca lopte koje nema šanse da uđu, neretko i u poslednjim sekundama. 

• Vojvodo,serdare 1
Posted
2 hours ago, Sokrat said:

U novembru Tour de France, u decembru Giro d'Italia.

i vuelta a espana za novu godinu

Posted

Teoa jebe kuk, ali igrace

Nema rezervnih delova za Teoa, mator je sto ga kuraca sustiglo 

Posted
2 hours ago, harper lee said:

Nedovic je najbolji i najraznovrsniji napadac u ovom timu, ako uzmemo da je Teo prakticno zavrsio karijeru, ali nije i ne moze biti lead player jer je tragicno nekonstantan i hirovit i ne mozes se osloniti na njega. Uloga koju ima ove godine mu odgovara ne zato sto nije dovoljno dobar vec zato sto nema kontinuitet i na njegove brojke se ne moze unapred racunati a ekipa sada moze da igra i pobedjuje bez njegovih brojki pa igra pod manjim pritiskom. Ne znam da li sam ikada gledao igraca kojeg je lepse gledati kad je u zoni a istovremeno je tolika stetocina kad mu ne ide. Kad mu je vece deluje kao da ne dodiruje parket u driblingu, brz je, eksplozivan, nekad je bio i skocan, menja ritam izuzetnom brzinom a kad stekne prednost moze da ti da kos kako hoce, polaganjem, flouterom, sutem spolja. Kad mu nije vece za sve osim za protivnika je najbolje da odmah skine dres i izadje iz hale jer moze da ti usere utakmicu doslovno za par minuta kombinacijom loseg napada i jos gore odbrane.

Sad je vec u godinama i dosta je usporio ali on je bio takav i kad je bio u prajmu, bez fundamenata, bez stabilnosti, bez kontinuiteta, bez predvidivosti. Svi igraci imaju amplitude od utakmice do utakmice ali njegove su nerealne. Ne mogu da se setim da sam u nasoj kosarci ikada gledao igraca koji toliko ide u krajnost od utakmice do utakmice, cesto na jednoj istoj utakmici.

Meni je Nedara pre svega ponašanjem prijatno iznenadio, neki raniji sukobi i generalno minuli rad ukazivao je na arogantnog igrača koji precenjuje vlastitu vrednost. Činjenica da je atraktivan mu je oduvek podizala cenu i dizala ga u sam vrh najplaćenijih igrača u timu. Ista činjenica istovremeno je od njega zahtevala da bude i glavni igrač ekipe, a on ni liderski, ni generalno po košarkaškom kvalitetu tome ne može da odgovori (slažem se da je stabilnost u igri i konstantan doprinos jedan od glavnih razloga). Kada kažem kvalitet ne mislim na ball-handling, mehaniku šuta ili atletiku, nego na to da volume scorer kao on mora da bude debelo iznad konkurencije da bi bio uspešan (1 mike james mislim da ima 2 f4 i jedno finale kao najbolji strelac u istoriji EL).

Ono gde se ne slažem je da je Nedara najbolji napadač. Nikako nije bolji od Kaline npr. Kalina će u ogromnoj većini slučajeva da pronađe bolju poziciju da primi loptu, bolje da anticipira odbranu, da udeli pravovremen pas i sl. To što ovaj dobro dribla ga favorizuje za 3x3 ili neke ISO ili hail mary situacije, ali to je na tragu zli glijeve tvrdnje da je kemp bolji napadač od jokića.

Meni je Nedara postao više drag nego što sam ga zavoleo kao igrača. Idalje ne sumnjam da za te pare i za tu ulogu može da se nađe bolji. Svejedno, neka ostane do kraja karijere, da se ja pitam.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, uini said:

Protivnici vise ne potcenjuju taj njegov sut za razliku od prosle godine. Ubacice on ponovo kad je sam ali retko je sam.