Ros Posted yesterday at 06:43 Author Posted yesterday at 06:43 11 minutes ago, MeanM@ said: Tja, nasli smo da budemo jaki u godini kad je F4 u Bgd. Kad neko ne zna, pa to ti je imali smo to pre par godina kad nas je zvaljo počastio rocestijem, lesorom, fajndunom i perom anticem
Ratamahatta Posted yesterday at 06:47 Posted yesterday at 06:47 I Tajler Penisom I uvodjenjem zvakaca zvake u prvi tim
MiddleClass Posted yesterday at 07:48 Posted yesterday at 07:48 Potom je izdiktirao imena igrača iz Zvezde i Partizana na koje računa. Od crveno-belih na spisku su Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić i Uroš Plavšić, a iz ekipe iz Humske Vanja Marinković, Aleksej Pokuševski, Balša Koprivica i Mario Nakić. „Nakić je zvanično ove nedelje dobio FIBA licencu i to je sad završeno. On je pod nekom povredom, ali smo ga zvali,“ dodao je Pešić. Ostetio nas je Pesic za derbi. Bez Davidovca i Dobrica, glavnih dzelata jbg 1
Jesper23 Posted yesterday at 09:04 Posted yesterday at 09:04 Nadam se da će Kodi nastaviti da bude ovako agresivan na prodoru, ima on to u sebi. Kodi koji samo gleda kome da doda je mnogo bezopasniji, ok asistencije se množe, ali nam je igra mnogo fluidnija kada imaš pleja koji će kazniti agresivan pritisak na loptu iil kazniti visoko iskakanje protivničkog centra. Papajanis i Motejunas nisu imali šanse da sačuvaju FIlipa, malo ko ga može uopšte sačuvati kada ga ovako ide šut. Momak ima sve, još kapira pik, opasan iz popa, agresivan licme prema košu. Sanjaće ga ona dvojica nesretnika. 1 1
Valk Posted yesterday at 09:44 Posted yesterday at 09:44 1 hour ago, MiddleClass said: Ostetio nas je Pesic za derbi. Bez Davidovca i Dobrica, glavnih dzelata jbg Oštetio nas je i što je uzeo njima Vanju i Pokua. 1
Ratamahatta Posted yesterday at 09:53 Posted yesterday at 09:53 Njini su bolji ljudi, idac na proteste i donator, nasi primitivci idu odvaljeni na dodelu medalja Oh wait 1
Hele Posted yesterday at 09:58 Posted yesterday at 09:58 Bukvalno nikom nista nije uzo, dace Zvezda Ilica i Robija jednog od onih klinaca koji su registrovani da bi mogao da kaze da ima drugi najmladji tim u EL i vise od tri nasa igraca u timu.
harper lee Posted yesterday at 11:03 Posted yesterday at 11:03 6 hours ago, uini said: ..mislim, izvini sto otprilike podmecem ali sam pod svezim utiskom, jer najverovatnije ne bi dobili ovo bez te dve trice i touchdown asistencije izmedju za kalinarija a uprkos genijalnoj timskoj partiji u drugom pol. Mozda bi, mozda ne bi, samo komentarisem njegov ucinak na utakmici koji je takav kakav je bio. Volim ja Tea i njegovu kosarku do imbecilnosti ali ne toliko da bih tvrdio da bez te dve trojke ne bismo dobili utakmicu i tako se israo po ucinku nekih drugih igraca koji su potegli mnogo vise, mnogo duze i sa mnogo vecim ucinkom. A kako je doneo mogao je lako i da odnese utakmicu, nakon njegovog bespotrebnog faula u napadu na 88 : 84 Monako je imao poslednju sansu da nas stigne. Srecom, Dzejms je ostao kratak na sutu za tri.
harper lee Posted yesterday at 11:14 Posted yesterday at 11:14 8 hours ago, VoodooDerina said: Na 3 godine ok, ali ako je do kraja sezone jedino ima smisla ako se u isto vreme pozdravimo i sa Jagom. Ovo pišem jer čujem da se u nedelju pričalo sa Miškom o tome i da ako se Micić bude vraćao u Evropu (što je sve izvesnije) Zvezda će biti prva u redu sa više nego adekvatnom ponudom. Odakle li su se medju navijacima Zvezde zapatile te price tipa "moze Jokic ali ako je na tri godine, do kraja sezone bismo ga samo razigravali za Denver pa ga neka tamo, sta ce nam"? Ponasamo se kao da ne igramo u realnom vremenu vec smo stalno u nekoj tranziciji ka nekoj boljoj sezoni u buducnosti. Te necemo valjda potpisati top igraca samo do kraja sezone, te zasto ne stvaramo igrace, te gde su nam mladici borovi devojke jele, te vidi sve neki starci da ne kazem stranci, te ne stvaramo igrace za reprezentaciju. Koga boli kurac za sve to? Mi sinoc ne bismo dobili utakmicu bez igraca kojeg smo doveli na pozajmicu do kraja sezone. Naravno da bih i ja kao i svaki drugi navijac vise voleo da Micic potpise visegodisnji ugovor i zavrsi karijeru kod nas nego da potpise do kraja sezone ali nemoj da se zajebavamo s tim stvarima. 6 1
harper lee Posted yesterday at 11:33 Posted yesterday at 11:33 Dokle je doslo to ludjenje i preterivanje sa novokomponovanim mitovima u kosarci medju navijacima Zvezde najbolje govori to da sam sinoc negde procitao tezu da je "mozda dobro sto se Nedovic povredio jer ionako mora da se skrati rotacija pa ce tako da se naostre drugi igraci". To je da prijateljski uhvatis coveka za rame, sednes ga na stolicu, doneses mu casu zasecerene vode i ocinski mu kazes - druze, sta se desava s tobom, poceo si da bulaznis, mogu li ja nekako da pomognem. 3 3
Jesper23 Posted yesterday at 11:37 Posted yesterday at 11:37 3 minutes ago, harper lee said: Dokle je doslo to ludjenje i preterivanje sa novokomponovanim mitovima u kosarci medju navijacima Zvezde najbolje govori to da sam sinoc negde procitao tezu da je "mozda dobro sto se Nedovic povredio jer ionako mora da se skrati rotacija pa ce tako da se naostre drugi igraci". To je da prijateljski uhvatis coveka za rame, sednes ga na stolicu, doneses mu casu zasecerene vode i ocinski mu kazes - druze, sta se desava s tobom, poceo si da bulaznis, mogu li ja nekako da pomognem. I to u dijelu karijere u kojem Nemanja igra najsmisleniju košarku, čak ga uspijebvamo u klopiti u neke defanzivne šeme i ne izgleda toliko tragikomično. 1
Ratamahatta Posted yesterday at 11:39 Posted yesterday at 11:39 To je Sferov najbolji doprinos do sada, Nedovic je odrasli kosarkas konacno
ducca Posted yesterday at 11:54 Posted yesterday at 11:54 Ovo stvarno teško mogu da poverujem da je neko negde izjavio, makar i u zajebanciji. 1
Popular Post assignment Posted yesterday at 11:55 Popular Post Posted yesterday at 11:55 14 minutes ago, Ratamahatta said: To je Sferov najbolji doprinos do sada, Nedovic je odrasli kosarkas konacno Meni je najbolji doprinos serija od 8:0 protiv Zeljka Obradovica, najboljeg ikada... Ovo ostalo je isto bitno, ali ta serija i metla u finalu ABA ce ostati zauvek upisana u istoriji 10
uini Posted yesterday at 11:59 Posted yesterday at 11:59 4 minutes ago, ducca said: Ovo stvarno teško mogu da poverujem da je neko negde izjavio, makar i u zajebanciji. jeste, neki x-kolega, bistrio sam jutros isto sto i harper.
Recommended Posts