harper lee Posted Tuesday at 22:04 Posted Tuesday at 22:04 5 minutes ago, Ros said: ako komšije sutra izgube i njih stižemo i prestizemo 3 minutes ago, Nikodije said: Kkp ima 5-3, i oni su ispred nas, tako da smo deveti. Yup. Sala, vic, posalica. Kapiram ali u realnom svetu smo ipak osmi.
Ratamahatta Posted Tuesday at 22:05 Posted Tuesday at 22:05 Svako ko prati i ko se razume zna sta je bitnije, negde Partizan ima 8-0 i to nesto govori 3
Defunctus Posted Tuesday at 22:29 Posted Tuesday at 22:29 Odavno nismo imali sastav koji je zanimljivije pratiti. Kao da je cela ekipa personifikacija Nedoviceve karijere, moze da se krece od savrsene igre pa do igranja kola pod ruku sa ludim Jagom. Mi samo da gledamo gde ce koje vece da prevagne.
harper lee Posted Tuesday at 22:34 Posted Tuesday at 22:34 (edited) 5 minutes ago, Defunctus said: Odavno nismo imali sastav koji je zanimljivije pratiti. Kao da je cela ekipa personifikacija Nedoviceve karijere, moze da se krece od savrsene igre pa do igranja kola pod ruku sa ludim Jagom. Mi samo da gledamo gde ce koje vece da prevagne. Mi smo odlicni u Evroligi za sada, bili bismo jos bolji da nam se prvi centar i jedan od najbitnijih igraca nije povredio. Traljavi smo u ABA ligi jer ovi glavni igraci kuliraju kako bi preziveli ritam utakmica a oni koji bi trebalo da uzmu vece minute (Davidovac, Dobric, Mitrovic, Jago) su u dubokom kanalu pa od njih nema neke koristi. Edited Tuesday at 22:34 by harper lee 4
Hele Posted yesterday at 00:30 Posted yesterday at 00:30 2 hours ago, harper lee said: Yup. Sala, vic, posalica. Kapiram ali u realnom svetu smo ipak osmi. Pa ako si bukvalista, onda ni kao osmi ne bi isli na Fenjer nego bi igrali plejin
Hele Posted yesterday at 00:36 Posted yesterday at 00:36 3 hours ago, harper lee said: Kazem zeni koliko je lepa 3 hours ago, harper lee said: utakmica 2
Hele Posted yesterday at 00:43 Posted yesterday at 00:43 3 hours ago, Valk said: Ako je i Savo Milošević s njima kod Miklje, nije uživo. Gledala sam pre neko veče. Nije sa Savoom, Pesic, Dulo i Sakota koji se javlja od kuce i drzi u ruci kameru koja se trese, a cesto i prst stavi preko nje. Odlicna emisija i bice svake nedelje Dulo i Sveta Pesic, osim sto je Kari reko da ga nece biti sledeci put zbog repstacije.
VoodooDerina Posted yesterday at 01:36 Posted yesterday at 01:36 (edited) Vasilije Micic ? Za razliku od igrača pod košem, ovo ni ja ne bih voleo, ali ko mene pita... Edited yesterday at 01:48 by VoodooDerina
harper lee Posted yesterday at 02:09 Posted yesterday at 02:09 31 minutes ago, VoodooDerina said: Vasilije Micic ? Za razliku od igrača pod košem, ovo ni ja ne bih voleo, ali ko mene pita... Jok, ne bi voleo Micica umesto Jaga, pogotovo na duzi ugovor posto se Teo ove godine ionako oprasta. To bi bio potpis decenije. Deluje kao cisti SF jer bi njega potpisao bilo koji evroligaski klub mada sam cuo od nekih ljudi da je Drcelic zaljubljen u Micica i da je spreman da odresi kesu koliko treba ako Vasa odluci da se vrati u Evropu. 1
VoodooDerina Posted yesterday at 02:48 Posted yesterday at 02:48 31 minutes ago, harper lee said: Jok, ne bi voleo Micica umesto Jaga, pogotovo na duzi ugovor posto se Teo ove godine ionako oprasta. To bi bio potpis decenije. Deluje kao cisti SF jer bi njega potpisao bilo koji evroligaski klub mada sam cuo od nekih ljudi da je Drcelic zaljubljen u Micica i da je spreman da odresi kesu koliko treba ako Vasa odluci da se vrati u Evropu. Na 3 godine ok, ali ako je do kraja sezone jedino ima smisla ako se u isto vreme pozdravimo i sa Jagom. Ovo pišem jer čujem da se u nedelju pričalo sa Miškom o tome i da ako se Micić bude vraćao u Evropu (što je sve izvesnije) Zvezda će biti prva u redu sa više nego adekvatnom ponudom.
dragance Posted yesterday at 02:57 Posted yesterday at 02:57 Odmah da ga potpišu. Neka Jago ode u FMP ako treba.
uini Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 hours ago, harper lee said: Samo jos njih da nije dao, pre i posle toga nam se ozbiljno useravao u zivot. Doduse, jeste ih dao kad je najvise trebalo, tih osam razlike smo na kraju sacuvali do kraja. upravo sam naleteo na perkosov post, "kad bi barem u 90% slucajeva ovo uradio, pa da bude klasa" toeto.
uini Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago ..mislim, izvini sto otprilike podmecem ali sam pod svezim utiskom, jer najverovatnije ne bi dobili ovo bez te dve trice i touchdown asistencije izmedju za kalinarija a uprkos genijalnoj timskoj partiji u drugom pol. 2
MeanM@ Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Tja, nasli smo da budemo jaki u godini kad je F4 u Bgd. Kad neko ne zna, pa to ti je 1
Recommended Posts