Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Kalina i 3x3 fore :wub:

• Replies 14.3k
  • Views 694.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Rokas roka Roca Team!

Što bi reko Šimpr, ovo sam sama smislila 

Alal vera komšije, ovo je ozbiljan skalp. Zvezda je f8 tim ako se ne desi neki freak scenario

Ovo im je karma za ono ponizavanje u pola tekme prosle godine, dobro da nisu i tortu i fornetti izneli da se pocaste kad je oborio rekord

Mi smo jaki k'o sirce i to bez najboljeg igraca, bojte se bojte :naughty:

Edited by Ratamahatta

Molim? Ovo faul???

Kakav supacki faul.

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Alal vera komšije, ovo je ozbiljan skalp. Zvezda je f8 tim ako se ne desi neki freak scenario

Po sadašnjim igrama f4 realno

Tooo Yagooo..

jago ljubim te u kurac obrezani za ovo drugo poluvreme

Papajanis i Plavsic imaju vratove od 40 cm, brontosaurusi

Ajmo 1 stotkica 

Edited by Ratamahatta

Da vodimo 30 razlike pre poslednje minute, utiska sam da bi se nekako ušlo u "neizvesnu završnicu"™...

• Author

epic fail monaka sto je igrao u crnim dresovima. kodiju pao mrak na oči kad je video

• Popular Post

Dva najbolja srpska igrača van NBA igraju u Zvezdi. Kalinić i Petrušev.

Bravo Zvezdo.

Nadrealna partija Petruševa.