Valk Posted Tuesday at 19:46 Posted Tuesday at 19:46 Rokas roka Roca Team! Što bi reko Šimpr, ovo sam sama smislila 2 1 2 1
Mindaugas Žukauskas Posted Tuesday at 19:47 Posted Tuesday at 19:47 Alal vera komšije, ovo je ozbiljan skalp. Zvezda je f8 tim ako se ne desi neki freak scenario 4 1
Ratamahatta Posted Tuesday at 19:48 Posted Tuesday at 19:48 (edited) Ovo im je karma za ono ponizavanje u pola tekme prosle godine, dobro da nisu i tortu i fornetti izneli da se pocaste kad je oborio rekord Mi smo jaki k'o sirce i to bez najboljeg igraca, bojte se bojte Edited Tuesday at 19:49 by Ratamahatta 1
ubibobi Posted Tuesday at 19:48 Posted Tuesday at 19:48 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Alal vera komšije, ovo je ozbiljan skalp. Zvezda je f8 tim ako se ne desi neki freak scenario Po sadašnjim igrama f4 realno 1 1
Eleniko Posted Tuesday at 19:50 Posted Tuesday at 19:50 jago ljubim te u kurac obrezani za ovo drugo poluvreme 1
Ratamahatta Posted Tuesday at 19:50 Posted Tuesday at 19:50 (edited) Papajanis i Plavsic imaju vratove od 40 cm, brontosaurusi Ajmo 1 stotkica Edited Tuesday at 19:50 by Ratamahatta
Mil@n Posted Tuesday at 19:50 Posted Tuesday at 19:50 Da vodimo 30 razlike pre poslednje minute, utiska sam da bi se nekako ušlo u "neizvesnu završnicu"™...
Ros Posted Tuesday at 19:51 Author Posted Tuesday at 19:51 epic fail monaka sto je igrao u crnim dresovima. kodiju pao mrak na oči kad je video 1 3
Popular Post Ivo Petović Posted Tuesday at 19:52 Popular Post Posted Tuesday at 19:52 Dva najbolja srpska igrača van NBA igraju u Zvezdi. Kalinić i Petrušev. 11 1
Nikodije Posted Tuesday at 19:52 Posted Tuesday at 19:52 Bravo Zvezdo. Nadrealna partija Petruševa. 4 2
Recommended Posts