assignment Posted Tuesday at 18:54 Posted Tuesday at 18:54 3 minutes ago, Eleniko said: dao sam ti minus jer je teo u ovo vreme prošle godine bio lipov kurac, sabrao se jedno mesec dana kasnije u ovo vreme smo izgubili 2 tekme protiv grobara na njega, ono kad ga je aleksa ljubio u rame i izbacivao ga iz takta Drugačije se sećam, ali sam ubeđen da je bio dosta bolji nego ovo što igra sada, mrzi me da jurim statistiku... 2
FPLS Posted Tuesday at 18:55 Posted Tuesday at 18:55 Ne moze Lazic vise nista osim odbrane na postu, prespor je i prekratak, bio bi jednako nemocan kao i ostali. Ali kakve sekvence Jaga, Teodosica, Dauma, Dobrica i Plavsica, izgledaju kao likovi iz crtanog filma.
Eleniko Posted Tuesday at 18:57 Posted Tuesday at 18:57 od plavšića bi igrača jedino umeo da napravi debeli dule, pravio je i od veće drvne građe od njega
Ivo Petović Posted Tuesday at 19:03 Posted Tuesday at 19:03 Ovo sad je daleko najjača petorka koju imamo. 1
Ivo Petović Posted Tuesday at 19:06 Posted Tuesday at 19:06 Kad bi ova petorka mogla da igra 40 minuta bez izmene, možda bi i dobili.
Eleniko Posted Tuesday at 19:06 Posted Tuesday at 19:06 u ovim sekvencama kad igramo, bukvalno igramo f4 basket /ok barem za polufinale haha/
kralj Posted Tuesday at 19:07 Posted Tuesday at 19:07 Lepo, Saša Obradović broji sitno do ulaska Jaga i Teoa. 2
Valk Posted Tuesday at 19:08 Posted Tuesday at 19:08 1 minute ago, Ivo Petović said: Kad bi ova petorka mogla da igra 40 minuta bez izmene, možda bi i dobili. Red je da za promenu jednu utakmicu gubimo 38 minuta i onda okrenemo. 1
assignment Posted Tuesday at 19:13 Posted Tuesday at 19:13 2 minutes ago, kralj said: Da mi imamo Okoboa vodili bismo 15. A ti mi lupaš minus kada sam napisao da imaju individualni kvalitet koji teško može da branimo...
kralj Posted Tuesday at 19:15 Posted Tuesday at 19:15 1 minute ago, assignment said: A ti mi lupaš minus kada sam napisao da imaju individualni kvalitet koji teško može da branimo... Pa vidiš da branimo, osim par brain fartova, dosta dobru odbranu sad igramo.
Recommended Posts