Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

ubija me u mozak ova garantovana minutaža za jagoa

inače kako je moguće da barcokas nije umeo/hteo da koristi ovakvog igrača kao što je petrušev

Edited by Eleniko
  • -1 1
Posted
Just now, Valk said:

Odlepe se u dva napada, zahvaljujući našoj gluposti sa jedne i svojim ubadanjem svega ikad s druge strane.

Vraćaj Kodija jbt

Pa sam covek zasto da ne ubode?

• Tužno 1
Posted
Just now, Valk said:

Odlepe se u dva napada, zahvaljujući našoj gluposti sa jedne i svojim ubadanjem svega ikad s druge strane.

Vraćaj Kodija jbt

2 faula ako sam dobro upratio. Palcic apsolutno nemocan i stetan.

Posted

Cuje mentolcine, on skuplja u reketu sa beka.:isuse:

Posted

Teo je prošle sezone u ovo doba godine znao da poveže tim, podeli asistencije i da poneku trojku... Sada samo gubi lopte i skoro pa guši napad... Ludilo Kenana nas drži u igri....

• -1 1
Posted
5 minutes ago, elementary said:

Petrusev sam pod košem Daum zateže trojku 😂 .Svaka čast kakva sekvenca ,taman da se odvoje ni krivi ni dužni .

Ako ovako nastave primiće 60 za poluvreme .

Al ne što je bio sam, nego bukvalno oko njega 3 metra u svim pravcima nigde nikog. I ovaj cepa trojku bez savesti.

Komična situacija.

Posted (edited)

Pa jbt ništa ne možemo jebeno odbraniti ,ovo nisam skoro video ,naravno krenucemo u napadu da promašujemo i odvojice se na 10+ .

Daš skoro 50 poena i gubis 10 razlike ,svaka čast .Narabno u drugom će jedva 30 da postignemo .

Edited by elementary
Posted (edited)

Koliko god da se Luka raspada, ne vidim realnost u kojoj Plavšić može biti ispred njega u rotaciji. 

Edited by Ivo Petović
  • +1 1
Posted
11 minutes ago, assignment said:

Teo je prošle sezone u ovo doba godine znao da poveže tim, podeli asistencije i da poneku trojku... Sada samo gubi lopte i skoro pa guši napad... Ludilo Kenana nas drži u igri....

dao sam ti minus jer je teo u ovo vreme prošle godine bio lipov kurac, sabrao se jedno mesec dana kasnije

u ovo vreme smo izgubili 2 tekme protiv grobara na njega, ono kad ga je aleksa ljubio u rame i izbacivao ga iz takta

Posted

Isti djavo i Luka ,ovaj Plavsic nam nije pojeo još toliko dzigericu .Nerviraju i jedan i drugi ,samo su drugi načini nerviranja :) 

Posted

Nemanja, Petrušev i Kenan do kraja.

+ Kodi i da se skine vanredno Branko da reši bar jednog njihovog raspoloženog™

Posted (edited)
5 minutes ago, Ivo Petović said:

Koliko god da se Luka raspada, ne vidim realnost u kojoj Plavšić može biti ispred njega u rotaciji. 

Nema Luka šta da traži protiv Motijunasa i Papajanisa. Bilo bi ružno.

Edited by sigurnost
Posted

54 primljena kosa je bas lose. Fali Lazic na ovakvim utakmicama da samo par odbrana povezemo, da malo davi i nervira niihove bekove.

Posted

prebrutalan je motejunas, trenutno u prvoj petorki el ili blizu nje

Posted

Plavšić ništa ne zna bukvalno. Ni da zagradi, ni da odbrani, ni da položi zicer... Jako nizak košarkaški IQ... 

Drže nas u igri Kenan, Nedović i Petrušev, donekle CMM... Ostali blagi užas do katastrofa... Falio je samo Mitrović da upotpuni očajnu odbranu... 

Teo brat... Da se malo spremao tokom leta fizički umesto što je purnjao, možda bi mogao dva koraka da napravi a da ne izgubi loptu... Zreo za penziju, opasno se blamira... Ali sam je kriv...