Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Finih par asista Nedovica.

I krađa ova na kraju, velika šteta što mu ne uđe ova trojka da zaokruži i da odemo u + na pauzu.

Bolje svakako delujemo, brani se ponešto a napad standardno. Filip igra kao zmaj.

• +1 3
Posted

Šteta, mnogo smo bolje pozicije pronalazili u napadu. Ovi su dali gomilu teških šuteva od kako smo počeli da igramo.

Filip dominira, mada me je pošteno iznervirao kad je mlako napao koš posle ass CMMa.

Posted

Kako smo počeli prvu četvrtinu, dobro smo izgurali, oni imaju kvalitet jedan na jedan koji teško možemo da branimo...

• -1 1
Posted
Just now, Bogotac said:

Odbrana ne postoji

jago ne zna gde se nalazi

deluje da mu je uz ugovor i pare garantovana i minutaža

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Nije da cu reci nesto novo al Jago je uzasan. Opet. I dalje. 

Posted

Ovi sve pogadjaju,odličan rezultat kakve procente imaju .Valjda ih stane par minuta ,mada moramo mnogo bolje u odbrani generalno . Ajde teške suteve sto pogadjaju ali ovo 2+1 je sramno .

• +1 1
Posted

Ovo sa Teom na 3 koji se probija kroz blokove je krajnji bizar. Ali Kenan ubada 2 trojke, tako da ipa trenerska klinika Sveropulosa :happy:

Posted

možda smo empirijski mogli da zaključimo da teo ne bi trebalo da igra u ovo doba godine

nikad u sezoni pečenja rakije

• Haha 1
Posted

Kakva kontra, jedna od najgorih koje sam ikada video.

• Haha 1
Posted (edited)

Petrusev sam pod košem Daum zateže trojku 😂 .Svaka čast kakva sekvenca ,taman da se odvoje ni krivi ni dužni .

Ako ovako nastave primiće 60 za poluvreme .

Edited by elementary
Posted

Daj oces ga izvaditi vise molim te i ne vratiti ga nikad vise u zivotu.

• +1 1
Posted

Odlepe se u dva napada, zahvaljujući našoj gluposti sa jedne i svojim ubadanjem svega ikad s druge strane.

Vraćaj Kodija jbt