Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

3 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Finih par asista Nedovica.

I krađa ova na kraju, velika šteta što mu ne uđe ova trojka da zaokruži i da odemo u + na pauzu.

Bolje svakako delujemo, brani se ponešto a napad standardno. Filip igra kao zmaj.

• Replies 14.3k
  • Views 693.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Šteta, mnogo smo bolje pozicije pronalazili u napadu. Ovi su dali gomilu teških šuteva od kako smo počeli da igramo.

Filip dominira, mada me je pošteno iznervirao kad je mlako napao koš posle ass CMMa.

Kako smo počeli prvu četvrtinu, dobro smo izgurali, oni imaju kvalitet jedan na jedan koji teško možemo da branimo...

Ajmo Majk, naljuti se.

Odbrana ne postoji

Just now, Bogotac said:

Odbrana ne postoji

jago ne zna gde se nalazi

deluje da mu je uz ugovor i pare garantovana i minutaža

Nije da cu reci nesto novo al Jago je uzasan. Opet. I dalje. 

Ovi sve pogadjaju,odličan rezultat kakve procente imaju .Valjda ih stane par minuta ,mada moramo mnogo bolje u odbrani generalno . Ajde teške suteve sto pogadjaju ali ovo 2+1 je sramno .

Ovo sa Teom na 3 koji se probija kroz blokove je krajnji bizar. Ali Kenan ubada 2 trojke, tako da ipa trenerska klinika Sveropulosa :happy:

Teo fenomenalan.

možda smo empirijski mogli da zaključimo da teo ne bi trebalo da igra u ovo doba godine

nikad u sezoni pečenja rakije

Kakva kontra, jedna od najgorih koje sam ikada video.

Petrusev sam pod košem Daum zateže trojku 😂 .Svaka čast kakva sekvenca ,taman da se odvoje ni krivi ni dužni .

Ako ovako nastave primiće 60 za poluvreme .

Edited by elementary

Daj oces ga izvaditi vise molim te i ne vratiti ga nikad vise u zivotu.

Odlepe se u dva napada, zahvaljujući našoj gluposti sa jedne i svojim ubadanjem svega ikad s druge strane.

Vraćaj Kodija jbt