Nikodije Posted Tuesday at 13:56 Posted Tuesday at 13:56 (edited) Grujica Kelić. Kao Siniša Pavić da mu je birao ime. Edited Tuesday at 13:58 by Nikodije 4
darkonet Posted Tuesday at 15:49 Posted Tuesday at 15:49 Ima Grujica jos da raste, nije lako prestici Joksu i ono njegovo o Partizanu "golovi su precenjeni, vazna je vrcavost"
assignment Posted Tuesday at 15:53 Posted Tuesday at 15:53 1 hour ago, Ratamahatta said: Gubimo obe, prvu na guzove, drugu kao zimus i krece opet onaj picopevac iz mocartsporta da tera Sferoa Bar jednu sigurno dobijamo, verovatno protiv Asvela... Ko zna, mozda nas Sale pusti veceras
Ratamahatta Posted Tuesday at 15:57 Posted Tuesday at 15:57 7 minutes ago, darkonet said: Ima Grujica jos da raste, nije lako prestici Joksu i ono njegovo o Partizanu "golovi su precenjeni, vazna je vrcavost" Pa i gospon Zoc kaze nije rezultat samo vazan, vazno je i koliko je klinaca ove sezone uplatilo prvi singl 1
Heaviside Posted Tuesday at 16:16 Posted Tuesday at 16:16 dobijamo obe. danas lagano. protiv asvela ce nakon loseg pocetka usled umora i opustenog pristupa uslediti preokret. 3 1 1
Fanta Posted Tuesday at 16:28 Posted Tuesday at 16:28 2 hours ago, Nikodije said: Pokrašće nas Španac mmw A komsija nas?
uini Posted Tuesday at 17:49 Posted Tuesday at 17:49 3 hours ago, Ratamahatta said: Gubimo obe, prvu na guzove, drugu kao zimus i krece opet onaj picopevac iz mocartsporta da tera Sferoa na nova rs zagrevanje hedlajnovi: Šta to selektor Pešić vidi u Ognjenu Dobriću, a Sferopulos ne: „Takvog igrača bih uvek voleo u Partizanu“
Eleniko Posted Tuesday at 17:51 Posted Tuesday at 17:51 ako, neka đinksuju kao i obično isto ko i rahmatata ovde
Eleniko Posted Tuesday at 17:57 Posted Tuesday at 17:57 (edited) fun fact, imao sam majstora na baušteli na ostrvu koji se zvao gentian kao i sudac večeras gotivili smo se, ja njemu qivsha nonen a on meni pevao draganu mirković u drugim vestima, igramo bez lebranka, nema šanse ošuriće nas james https://maxsport.rs/2024/11/sferopulosu-laknulo-vraca-se-jago-zvezda-bez-lazica-protiv-monaka/ Edited Tuesday at 18:02 by Eleniko
assignment Posted Tuesday at 18:07 Posted Tuesday at 18:07 Dovoljno sam video, opet početak meča gde ne može da se objasni šta se dešava u napadu...
elementary Posted Tuesday at 18:18 Posted Tuesday at 18:18 Filip nastavio gde je stao pre dve godine . 1
Recommended Posts