Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Grujica Kelić.

Kao Siniša Pavić da mu je birao ime.

Edited by Nikodije

• Replies 14.3k
  • Views 693.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Ima Grujica jos da raste, nije lako prestici Joksu i ono njegovo o Partizanu "golovi su precenjeni, vazna je vrcavost"

1 hour ago, Ratamahatta said:

Gubimo obe, prvu na guzove, drugu kao zimus i krece opet onaj picopevac iz mocartsporta da tera Sferoa 

Bar jednu sigurno dobijamo, verovatno protiv Asvela... Ko zna, mozda nas Sale pusti veceras :fantom:

7 minutes ago, darkonet said:

Ima Grujica jos da raste, nije lako prestici Joksu i ono njegovo o Partizanu "golovi su precenjeni, vazna je vrcavost"

Pa i gospon Zoc kaze nije rezultat samo vazan, vazno je i koliko je klinaca ove sezone uplatilo prvi singl 

dobijamo obe.

danas lagano.

protiv asvela ce nakon loseg pocetka usled umora i opustenog pristupa uslediti preokret.

2 hours ago, Nikodije said:

Pokrašće nas Španac mmw

A komsija nas?

arbanas je pravoslavac, znači naš

3 hours ago, Ratamahatta said:

Gubimo obe, prvu na guzove, drugu kao zimus i krece opet onaj picopevac iz mocartsporta da tera Sferoa 

na nova rs zagrevanje hedlajnovi:

Šta to selektor Pešić vidi u Ognjenu Dobriću, a Sferopulos ne: „Takvog igrača bih uvek voleo u Partizanu“

ako, neka đinksuju kao i obično

isto ko i rahmatata ovde

Ne sviđa mi se ovo ništa.

Dobro energija.

Dovoljno sam video, opet početak meča gde ne može da se objasni šta se dešava u napadu...

Finih par asista Nedovica.

Filip nastavio gde je stao pre dve godine .