ducca Posted Sunday at 14:28 Posted Sunday at 14:28 (edited) 44 minutes ago, MiddleClass said: CMM A kolko do pre 2 nedelje je bio pred šilbovanjem na ovom topiku… Edited Sunday at 14:29 by ducca
hrkljush boys_2 Posted Sunday at 14:32 Posted Sunday at 14:32 2 minutes ago, ducca said: A kolko do pre 2 nedelje je bio pred šilbovanjem na ovom topiku… Neodgovorni pojedinci. 1
harper lee Posted Sunday at 14:56 Posted Sunday at 14:56 (edited) Ne znam da li je do rotacije ili je lezilebovicka domaca osnova konacno dobila trenera koji ih klupira ili salje pored klupe posle par gresaka ili lose odigranih utakmica ali evidentno je da u ovom trenutku ne mozemo nimalo da se oslonimo na gomilu igraca. Dobric, Mitrovic, Davidovac i Jago igraju ispod nivoa KLS-a, Ilic ne igra uopste, Teodosic se pretvorio u atasea za odnos sa sudijama a Nedovic poslovicno dozivljava igranje u ABA ligi kao neobavezno. Danas je bio drugi strelac ekipe i da covek nije gledao utakmicu pomislio bi da nas je zajedno sa Kodijem i Petrusevim, donekle i Plavsicem i Daumom, upravo on izvadio iz blata a objektivno bi nas zakopao svojim lelemudjenjem u odbrani da se onaj Megin crnac na pleju nije ispromasivao otvorenih trojki u zavrsnici. Previse je to igraca koji ne doprinose nicim i zato su ponovo Kodi i Kalina imali jacu minutazu nego sto je trebalo pred duplo kolo Evrolige. I pored toga bismo izgubili da se Sferopulos nicim izazvan nije setio Lazica koji je maltene svojerucno rasturio napadacke sheme Mege i pokrenuo ostatak ekipe u odbrani. Sta god mislili o nabrojanim igracima oni su nam skoro pola rostera i apsolutno je neophodno da ih na prvoj sledecoj domacoj ABA utakmici na kojoj smo izraziti favoriti Grk digne sve na nekih 25+ minuta i pokusa da ih izvuce iz kanala. Ovo kako je Dobric danas izgledao je bilo jezivo a Luku je Sferopulos spasio daljeg blamiranja nakon sto je u onih prvih par minuta posteno zabavio publiku. Svi znamo da oni nisu ovoliko losi igraci kakvim se prikazuju u poslednje vreme i te utakmice treba da im budu poslednja sansa da se podignu ili neka zaborave na kosarku u Zvezdi ove sezone. Tri korpulentna amatera da smo pozvali iz publike da popunimo petorku ne bi toliko stete napravili koliko su danas napravili Dobric, Mitrovic i Jago. Edited Sunday at 14:57 by harper lee 3
Mindaugas Žukauskas Posted Sunday at 15:02 Posted Sunday at 15:02 Najjače kad Barać na dajmautu 5 puta ponavlja igračima da ne napadaju Lazića 3 1
Ratamahatta Posted Sunday at 15:12 Posted Sunday at 15:12 Daum se under the radar pokazao kao veoma dobar i koristan igrac, prilicno sam zadovoljan njime. Nisam znao sta da ocekujem, prosle godine nam je dao tipa 2 trojke iz kornera Ali dobar je, nije ni u top 8 kandidata za silbovanje. Slicno kao i Gidra, ne ljutim se kad promasi jer radi svasta nesto. Volim takve igrace koji pronadju nacin da budu korisni i kad sut ne ide. Drago mi je jer je jos letos vec bio precrtan kao jer nije ime i nije flashy, takvi igraci mi prirastu srcu najbrze, kao recimo Faye onomad. Tim deluje stabilno kad god je on na parketu, a pogotovo u paketu s Kalenicem, uboli smo ga dobro. Upravo prisustvo njih dvojice cini da tim ne gubi tekme od rivala i na nacin na koji je gubio prosle sezone. Prilicno sam uveren da cemo samarati u Beogradu jos desetak puta i jos jedno 4-5 puta u gostima. Ako nas povrede posluze™, siguran da cemo imati dobru sezonu, nekako smo dugacki i nema kratera, osim ovog sad prouzrokovanog povredom Bboya. Imamo sad vec solidan broj dvosmernih igraca Nisam znao sta da mislim na pocetku sezone dok se nije pokazalo ko je kakav, ali se ispostavilo da smo imali brutalan raspored do sad. 4-4 je dobro iz svega ovoga Imam 1 vlazni san da drknemo Barselonu i Efes kodnji, nadam se ce biti ove sezone, ako ne onda moze makar Kinder. Albu cemo drknuti tu vise nema brige ABA ne gledam jbg, samo cu derbije 1
Arthur Kirkland Posted Sunday at 21:12 Posted Sunday at 21:12 Mozda je nepopularno reci zbog Teo Madjija stava medju zvezdasima, ali me prilicno zivcira ovo njegovo cascavanje prisustvom i indolentne igre ove sezone. Ako mu se nije vise igralo,koji su ga moj i ostavili umesto da ode u penziju sa osvojenim trofejima sa voljenim klubom. Bas ce ispasti bljutav ukus ako nastavi ovako, narocito sto je prosle sezone bio jedna od retkih svetlih tacaka. 2
Ratamahatta Posted Sunday at 21:16 Posted Sunday at 21:16 Sjebo je i prosle sezone u ovo doba par tekmi https://www.instagram.com/p/DCFCLCWs9__/ 2
harper lee Posted Sunday at 22:50 Posted Sunday at 22:50 1 hour ago, Arthur Kirkland said: Mozda je nepopularno reci zbog Teo Madjija stava medju zvezdasima, ali me prilicno zivcira ovo njegovo cascavanje prisustvom i indolentne igre ove sezone. Ako mu se nije vise igralo,koji su ga moj i ostavili umesto da ode u penziju sa osvojenim trofejima sa voljenim klubom. Bas ce ispasti bljutav ukus ako nastavi ovako, narocito sto je prosle sezone bio jedna od retkih svetlih tacaka. Meni on uopste ne deluje kao da cascava prisustvom jer se vidno nervira, pre bih rekao da je preko kurca odradio pauzu izmedju sezona i usao u novu sezonu i da sad ne moze da se sabere na terenu. Prilicno sam siguran da ce kasnije u sezoni kad se malo dovede u red da isporuci nekoliko svojih vintage partija. On je jos uvek nas jedini igrac kojeg niko ne moze da brani kad je u elementu i tih 5-10 minuta bi nam mnogo znacilo kad nas udave ove bolje evroligaske odbrane. 3
adasevic Posted Sunday at 23:01 Posted Sunday at 23:01 Mnogo ste bre kriticni... Mi igramno utakmice na 2-3 dana, ova Mega koja je puna mladih i nalozenih klinaca zeljnih dokazivanja igra jednom nedeljno. Na to smo mi jos i matori. Jeste nam rotacija bas zbog toga veca, ali Janis igra sa 12 igraca i EL, a kamoli ABA ligu koja je i zvanicno izgubila prolaznost ka EL. Ne kazem da je nevazna, ali jeste mnogo vaznije kako cemo igrati EL. Mi smo porazom od Splita i Dubaia dosli u situaciju da cemo ligu da osvojimo tako sto moramo da brejknemo komsije, pa nam ABA sada sluzikao trening oporavka sem par utakmica koje su jaci treninzi. Sa Albom smo igrali u cetvrtak vece, a ovu utakmicu u matineu u nedelju, sto igramo jednom godisnje (u tom terminu). Jeste delovalo nemotivisano i dekoncentrisano, ali ako izuzmemo pocetak, meni je delovalo prilicno rutinski. Sto se Tea tice, ni ja ne bih rekao da mu je svejedno, vec da se bas nervira. Jos uvek je potpuno van forme, pre svega u sutu, jer ne moze nista da ubaci, a to ga bas irtira. Janis ga trazi,a ne moram ni da pominjem zasto je bitno da ga nadje... Obrni, okreni, ceka nas duplo kolo u gostima, zato i jeste vazno ne opteretiti nosioce bez obzira na padove u igri. Sem CMMa koji i treba da igra vise jer je fizicki fenomenalan, a njegova forma trazi puno minuta, i Petruseva koji se uigrava josu vek, ostali su odradili koliko je trebalo. Posle dosta vremena stvarno imam utisak da trener zna sta radi i da sve ide po nekom njegovom planu... Manje nerviranja, vise uzivanja 6 1
Popular Post Nikodije Posted Monday at 00:53 Popular Post Posted Monday at 00:53 - Brt, mogli bismo na basket, nismo bili 100 godina - e brt, stvarno bi mogli, aj zakazujem termin 2 9
Jesper23 Posted Monday at 08:16 Posted Monday at 08:16 Plavšić postaje korektan u odbrani, barem na ovom Aba nivou. Nije tolika rupetina, uspjeva da oteža ulaze. Samo još da nauči da tijelom ne ulazi toliko u igrača, duplo manje bi mu faulova svirali. Popravio je pozicioniranje, to može još bolje, ne mora da bude toliko agresivan, može ponekad i drop da prođe. Vidi se napredak u svakom aspektu igre. 1
Dankan Ajdaho Posted Monday at 08:17 Posted Monday at 08:17 7 hours ago, Nikodije said: - Brt, mogli bismo na basket, nismo bili 100 godina - e brt, stvarno bi mogli, aj zakazujem termin Sve je to zbog toga što lopta nema dršku.
harper lee Posted Tuesday at 13:51 Posted Tuesday at 13:51 Veceras nam sude Spanac, Estonac i Albanac, zvuci kao pocetak nekog loseg vica. 1 8
Ratamahatta Posted Tuesday at 13:55 Posted Tuesday at 13:55 Gubimo obe, prvu na guzove, drugu kao zimus i krece opet onaj picopevac iz mocartsporta da tera Sferoa 1
Recommended Posts