Wilde Posted Sunday at 12:21 Posted Sunday at 12:21 Ove sezone volimo da u ABA damo protiviku bar 10 poena fore na početku, pa onda ako se izvadimo na neko ludilo u naredne tri četvrtine super, a ako ne - jebigić. Kodi bi možda trebalo da utakmice počinje sa klupe.
hrkljush boys_2 Posted Sunday at 12:22 Posted Sunday at 12:22 A i da Dalibor Ilić ne može upasti u 12 ove sezone, nije mi jasno nikako.
assignment Posted Sunday at 12:32 Posted Sunday at 12:32 9 minutes ago, elementary said: Prosto je neverovatno koliko loše igramo Aba ligu ove sezone .Ranijih godina kakve god da smo ekipe imali većinu utakmica smo rutinski rešavali .Sada ne možemo nikog da dobijemo bez trzavica ,sve nešto na silu . Možda zbog umora, matora smo ekipa. A umor možda ima i do toga da igra isti tim kao u EL... U nekim svojim mislima ne kapiram zašto ovde ne koriste igrače tipa Lazić, Davidovac, Mitrović, Plavšić, Dobrić, znači igrače koji imaju dosta manje minute u EL....
assignment Posted Sunday at 12:33 Posted Sunday at 12:33 10 minutes ago, hrkljush boys_2 said: A i da Dalibor Ilić ne može upasti u 12 ove sezone, nije mi jasno nikako. Mislim da nije ni registrovan, ili grešim?
MeanM@ Posted Sunday at 12:38 Posted Sunday at 12:38 Just now, sigurnost said: Teo hoće, al' .... …mamurluk je surov
sigurnost Posted Sunday at 12:43 Posted Sunday at 12:43 4 minutes ago, MeanM@ said: …mamurluk je surov A Sferopulos ne sme da mu kaže.
hrkljush boys_2 Posted Sunday at 12:43 Posted Sunday at 12:43 9 minutes ago, assignment said: Mislim da nije ni registrovan, ili grešim? Nemam pojma, ali tim gore.
harper lee Posted Sunday at 12:53 Posted Sunday at 12:53 (edited) Na sta lice Dobric i ovo malo Mitrovic, ne zna covek da li da fejspalmuje ili da se smeje. Sekvenca Dobrica sa dve kamenice sa trojke i promasenim kucanjem bi komotno prosla kao cirkuska atrakcija. Kodi i Petrusev i to je to za sada, ostali kao da nisu na utakmici uopste. Nadam se da ce bar ova Javorova minijatura na kraju poluvremena da razbesni igrace jer ovo kako igramo je prilicno sramotno. Edited Sunday at 13:06 by harper lee 1
hrkljush boys_2 Posted Sunday at 12:57 Posted Sunday at 12:57 Traljavo, bezvoljno, neodgovorno. 44 primljena koša za poluvrijeme od Mege je već bezobrazluk. Pao i Alba su bili nispod 40.
Ros Posted Sunday at 13:05 Author Posted Sunday at 13:05 kad god imamo napad za vodjstvo ide neka glupost 😠
Recommended Posts