Dankan Ajdaho Posted June 13 Posted June 13 (edited) Komentari dole... Edited June 13 by Dankan Ajdaho
Heaviside Posted June 13 Posted June 13 Lol, kapiram da lik traži fazon garantovanih 7 miliona za 3 tri godine. Na kraju će mu neko i dati takvu neku budalaštinu
Eleniko Posted June 13 Posted June 13 hehe kodi ciganski mirota za ovu sezonu zamišljam doktora kako tamo u maju drži kzš u kome priča kako mu je kodi obećao pa slagao kad su ga zvali bodiroga i savić 1
Heaviside Posted June 13 Posted June 13 Just now, garmonbozia said: Kapirate da je ovo lažni nalog? E jbg, meni bi bilo kul da smo ga odjebali tj. on nas 2
Valk Posted June 13 Posted June 13 3 minutes ago, garmonbozia said: Kapirate da je ovo lažni nalog? Bukvalno kad klikneš kaže NE POSTOJI nalog, a ne samo da je fejk profil Al ajd...
Eleniko Posted June 13 Posted June 13 ih mi koji ne želimo cmm, pogotovo ne sa otkupom i za te pare, smo bar malo uživali. baš morate da nam svaki trenutak radosti userete. apropo tea, ova godina ima smisla samo ako sedi pored sfera, povremeno ulazi u igru i zajedno vode tim. a od sledeće sam na tom mestu. 1
Eleniko Posted June 13 Posted June 13 moji izvori inače kažu da su sve glasine koje je doktor neša pustio tačne, pojačanja iz bask, bcn, oly i efes. nijedna puška. ali i da je velika frka za jaga da ga zadržimo, dolaze neočekivano jake ponude. to bi mi baš vrlo smorilo da nam ode.
Heaviside Posted June 13 Posted June 13 jake ponude za Jaga u smislu obeštećenja?! teško mi da poverujem u to 1
Eleniko Posted June 13 Posted June 13 9 minutes ago, Heaviside said: jake ponude za Jaga u smislu obeštećenja?! teško mi da poverujem u to ne znam, iscurelo do mene od lika iz UO
Nikodije Posted June 13 Posted June 13 13 minutes ago, Eleniko said: ne znam, iscurelo do mene od lika iz UO Pitaj Bukumira, on sve zna 1
uini Posted June 14 Posted June 14 7 hours ago, Eleniko said: ne znam, iscurelo do mene od lika iz UO iz uo priznajem samo darkeljin info
assignment Posted June 14 Posted June 14 11 hours ago, Eleniko said: moji izvori inače kažu da su sve glasine koje je doktor neša pustio tačne, pojačanja iz bask, bcn, oly i efes. nijedna puška. ali i da je velika frka za jaga da ga zadržimo, dolaze neočekivano jake ponude. to bi mi baš vrlo smorilo da nam ode. Ne moze da bude frka kada se mi pitamo, on je, cini mi se na tri sezone potpisao. Jel si saznao koji klubovi salju ponude i kolike su to pare u pitanju? Jer dzaba nam pare, mi umesto Jaga moramo da dovedemo zamenu ako ga prodamo...
Eleniko Posted June 14 Posted June 14 ma ne, ne curi to tek tako iz kluba a i da curi već bi bilo po internetima jeste da ima ugovor ali ima i ponude, to je sve što su rekli
Heaviside Posted June 14 Posted June 14 Nisam fan, ali treba ga zadržati sad kad je nenadano dobio šansu i iskoristio je da napreduje. Da neko za njega nudi pare za otkup koje bi nama sa ovakvim budžetom značile i garantovale boljeg igrača kao zamenu, tipa 500k, to nema šanse. Verovatno njemu nude dosta veće pare nego što ima kod nas, ako bi ga mi pustili za siću. Treba mu objasniti da mora da se strpi i eventualno mu obećati veće pare ili slobodu sledeće godine i dati mu neku somboličnu povišicu sada. 2
Recommended Posts