Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, uini said:

nije se ova tekma pariza razlikovala puno od one nase

okej, imaju vise samopouzdanja zbog pobeda, kao i svaka ekipa kada dobija

Nije. Mi smo tu zavrsnicu stvarno odigrali kao matori ali smo generalno celu utakmicu odigrali drljavo. Ako se dobro secam, Nedovic je nesto zatrpavao i izvukao nas, u jednom trenutku u trecoj cetvrtini smo gubili nekih 13-14 razlike.

• +1 2
Posted

Tek sad pogledah tekmu, velika je misterija šta uopšte pokušava Sfero sa Mitrom, ono je baš tužno gledati, minuti čistog mazohizma. Drag mi je Mitar ali ovo stvarno nije ok, izgleda kao ex igrač na nekom testemonial meču. Zaštita reketa i dalje najveća boljka tima, krater pod košem bez BB. Raduje me Kodijev rast forme i uloge u timu.

• +1 2
Posted

aj lajk majk

• +1 3
  • Haha 4
Posted
1 hour ago, ducca said:

Tek sad pogledah tekmu, velika je misterija šta uopšte pokušava Sfero sa Mitrom, ono je baš tužno gledati, minuti čistog mazohizma. Drag mi je Mitar ali ovo stvarno nije ok, izgleda kao ex igrač na nekom testemonial meču. Zaštita reketa i dalje najveća boljka tima, krater pod košem bez BB. Raduje me Kodijev rast forme i uloge u timu.

Pokusava da ga vrati na kakav-takav nivo jer do povratka Bolomboja ili dovodjenja novog igraca previse smo tanki unutra. Mitrovic nije ne znam kakav igrac ali nije ni toliko los koliko lose igra u poslednje vreme. Sferopulos izgleda ima naviku da u prvim poluvremenima izrotira mnogo igraca kako bi osetio ko je u kakvoj formi pa onda drugo igra sa skracenom rotacijom, veceras je i od Luke a posebno od Davidovca brzo odustao.

• +1 2
Posted (edited)

Deluje da Sfero Filipa vidi na 4. U svakom slučaju, on je ozbiljan trener i ne treba mu puno da vidi da Plavšić nije konkurentan.

Otud mora Babex.

Kao i lani u ovo doba, najviše me nervira Madjija, al njemu trebaju utakmice da uđe u ritam, 6 meseci mu je najgori trening bio kad mu Jelisaveta zapovedi da mora da sedne na maloj nuždi

Edited by kralj
Posted

Nego Milošice, zna li se koliko Žoc privređuje? Mislim, danas sam igrom slučaja saznao, al trebalo bi i Zokiju istresti pravu info.

Posted

Znam ali ne smem ovde i sada. Mnogo je zlih ljudi.

Posted

Ma nisam ni mislio da se prosipa.

Meni je to skroz ok btw. Samo je bedak što se ne kurči.

Posted

Pa nema čime da se kurči.

Plata mu je malo veća od Sferove na primer, a Sfero s tom manjom platom bolje rezultate pravi za sada.

Posted
9 hours ago, harper lee said:

Inace, Sferopulos je vodio utakmicu kao da je namerno hteo da drzi tenziju do kraja i nije nam dozvoljavao da odemo na 15+ do same zavrsnice. One petorke sa tri beka od kojih je Teodosic nominalno bio na trojci su bile WTF momenat. Posebno se dopala petorka Jago, Kenan, Teodosic, Davidovac, Mitrovic, skakacki najimpotentnija petorka u istoriji kosarke.

nije prvi put ni ove a ni prosle sezone, da igramo neke minute sa tri pg/sga u postavi. donosilo nam je to bericet i u tekmama koje su bile daleko neizvesnije nego ona sinoc;

jutros je princeton ostavio redak post na voxu, bar je ne uspevam da ga primetim kada random pregledam; 

uglavnom, pejstovacu samo poentu, jer mislim da je evergrin znacajna:

Da bi se kritikovao trener i vodjenje utakmice, fokus bi trebao biti u kontroli i disciplini tima, mijenjanje tempa sa razlicitim postavkama, reakcije ekipe poslije TO, specijalne akcije, adaptiranje odbrambenih sistema itd. Kritikovanje izmjena i osjecaja utakmice, vrijeme pozivanja TO.. je kita jedna obicna.

• +1 1
Posted (edited)
8 hours ago, harper lee said:

Pokusava da ga vrati na kakav-takav nivo jer do povratka Bolomboja ili dovodjenja novog igraca previse smo tanki unutra. Mitrovic nije ne znam kakav igrac ali nije ni toliko los koliko lose igra u poslednje vreme. Sferopulos izgleda ima naviku da u prvim poluvremenima izrotira mnogo igraca kako bi osetio ko je u kakvoj formi pa onda drugo igra sa skracenom rotacijom, veceras je i od Luke a posebno od Davidovca brzo odustao.

A taman smo pohvalili Sferoa za unormaljivanje rotacija. Al ajde, ova Alba je stvarno krš, ako je hteo da se sprda  eksperimentiše i isprobava onda je to bila ova prilika. Mada ne znam šta će ti eksperimenti koje nikad kasnije nećeš probati. Na njegovom mestu ja bih probao Kenana i Nedovića na 1 i 2 ako je već hteo da eksperimentiše, al to mu nije palo na pamet.

Sad vidim da sam kvotovao pogrešan post al nema veze.

Edited by Nikodije
Posted
19 minutes ago, Nikodije said:

Na njegovom mestu ja bih probao Kenana i Nedovića na 1 i 2 ako je već hteo da eksperimentiše, al to mu nije palo na pamet.

Sad vidim da sam kvotovao pogrešan post al nema veze.

zvezda od dolaska sferopulosa tezi da igra sa vise kreatora, ne samo ballhandlera, kako bi oni koji retko spustaju loptu na parket (bilo da su u rotaciji giedraitis, dobric, lazic, bilo ko od centara) - imali priliku za cistije suteve bez kreacije.

da su canaan & nedovic 3-4 godine mladji i da su nba pravila u euroleague, gledali bi njih dvojicu na pg/sg redovno.

ovako bi se to svelo na izolacije a nisu vise atletski tako superiorni kao sto su bili.

• +1 1
Posted
11 hours ago, harper lee said:

Ipak, utisak utakmice je slobodan pad Mitrovica kojem se kraj ne nazire, skoro da je tuzno gledati ga u ovom izdanju.