Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Kao Juventus kad povede 2-0 i onda udje Takinardi

Ne ko oni krvolocni bavarci sto jebu do zore

• +1 1
  • Haha 5
Posted

CMM odigrao zavrsnicu umesto maceg" i idemo na plus 20 umesto u poraz.. bas cudno 

• +1 1
Posted
Just now, Ratamahatta said:

Ne ko oni krvolocni barselonci sto jebu do zore

:cry_b:

Petrušev se razigrava lepo, fino bogami.

• +1 1
Posted

Dobro je, tek me sada smirili, hvala momcima :D

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Valk said:

Ma pusti ga. I treba da se igra lagano i bez iživljavanja, samo nam fali još jedan "Bolomboj u Morači" incident.

Nema potrebe ponižavati Albu, da se pobedi je dovoljno.

Kakvo ime za pank bend.

• Haha 7
Posted

Hej Bolom Boj u Moraci
Sto sjebo je ukrstene

Recite mi da l' ce sutra
Dobrica sut da krene

Spoiler

the-fast-show-fast-show.gif

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Ipak lijepo košarkaško veče, odlično je dirigovao Kodi, Daumara večeras jako dobar u oba pravca, Kalina šef parade, Mitar kritičan.

Posted

Rutinski odigrasmo cijeli mec. Sad duplo kolo u 🇫🇷

Posted

Daum na intervjuu kao studentkinja iz Viskonsina, oh my gosch, oh my gosch

• Haha 4
Posted

Razneće nas The Obradović i onda ide nova serija kad ih Teo bude odveo na selekciju sireva. Bitno je da Neb Ilić organizuje vespa turu od monaka do vilerbana i na 50% smo.

Posted

Odigrali smo najgoru utakmicu ove godine u Evroligi i dobili 20 razlike, to je sve sto se ima reci o stanju u kojem se Alba trenutno nalazi. Teodosic, Nedovic, Jago i u najvecem delu utakmice Kenan nisu nista odigrali, jedino je CMM od bekova odigrao dobru utakmicu. On je sa Petrusevim, Kalinom i Daumom izneo utakmicu, s tim sto ne treba zaboraviti majstorsku odbranu Giedraitisa kada je Alba poslednji put prisla na jednocifrenu razliku.

Ipak, utisak utakmice je slobodan pad Mitrovica kojem se kraj ne nazire, skoro da je tuzno gledati ga u ovom izdanju.

• +1 3
Posted

meni je petrusev izgledao prilicno lose veceras, iako ima odlicne procente suta.

al sto kazes, nebitno u tekmi na 10-20 razlike, 

• -1 1
Posted

Ispalo je da smo mi imali srece sto smo gostovali Parizu u prvom kolu i da su oni bili vise impresionirani od nas u onom hrkljushu. Mislio sam posle te utakmice da ce skupljati pobede na kasicicu a oni imaju 5:3 posle osam kola.:laugh:

Posted

nije se ova tekma pariza razlikovala puno od one nase

okej, imaju vise samopouzdanja zbog pobeda, kao i svaka ekipa kada dobija

Posted
9 minutes ago, uini said:

meni je petrusev izgledao prilicno lose veceras, iako ima odlicne procente suta.

al sto kazes, nebitno u tekmi na 10-20 razlike, 

Petrusev je tek poceo da igra s ovom ekipom ali i ovakav kakav je bio veceras bilo bi grbavo da on nije igrao jer se Mitrovic resetovao na nulu a od Plavisecevih iskakanja kad brani pik me vec hronicno boli glava.

Inace, Sferopulos je vodio utakmicu kao da je namerno hteo da drzi tenziju do kraja i nije nam dozvoljavao da odemo na 15+ do same zavrsnice. One petorke sa tri beka od kojih je Teodosic nominalno bio na trojci su bile WTF momenat. Posebno se dopala petorka Jago, Kenan, Teodosic, Davidovac, Mitrovic, skakacki najimpotentnija petorka u istoriji kosarke.

• +1 2