Milošica Posted June 26 Posted June 26 4 minutes ago, Ros said: wir drücken die Daumen, dass alles gut geht Najlepši jezik 1
Nikodije Posted June 26 Posted June 26 Dobrodošlica Daumari, on i Keno donose praćku spolja. A vidim da ima kera dodžinu od 16 godina, dakle ne može biti loš čovek. 1
kralj Posted June 26 Posted June 26 Što više gledam, više mi se sviđa i sve manje kapiram. Lik ima magični tač, ali kako je sa ovolikim ručerdama imao dva skoka po utakmici, živ nisam. Neki dobar osećaj imam. A i sviđa mi se što Sfero bira ove skills first igrače da igraju Space Jam sa Žocovim Marsovcima. 1
kralj Posted June 26 Posted June 26 1 minute ago, Nikodije said: Dobrodošlica Daumari, on i Keno donose praćku spolja. A vidim da ima kera dodžinu od 16 godina, dakle ne može biti loš čovek. Klasična ciganska publika. Umesto da gleda mock draftove i skauting, pravac instagram. 2
Shaq Posted June 26 Posted June 26 sa official sajta.. Одликује га одличан шут са дистанце, велика борбеност и спремност да се у потпуности подреди тиму Ајзее Кенана. 1 4
Shaq Posted June 26 Posted June 26 nado sam se da nie istina al jbg, dobili fakticki novog tobija sa mehanikom suta dalibora ilica.. a razlog za jos vecu jezu je sto svi™ tvrde da je on back up, no svi znamo sta to znaci, i da u prevodu startna cetvorka ce nam biti trazi se, evo samo sto ga nismo nasli.. 1
Nikodije Posted June 26 Posted June 26 2 minutes ago, kralj said: Klasična ciganska publika. Umesto da gleda mock draftove i skauting, pravac instagram. Daljim prelistavanjem instagrama došao sam i do instagrama njegove žene i zaključio da je pas njen jer je ona odrasla sa njim i ima slike sa kerom iz detinjstva. Dakle Daumara se i dobro oženio. 2
Heaviside Posted June 26 Posted June 26 Jago mi je prirastao srcu, ali sasvim ok je pustiti ga za neko pristojno obeštećenje ukoliko on sam insistira da ide. Zadržavanjem na silu, bez povećanja plate i manjol ulozi nego ove godine u kojoj je bio dobar bi verovatno izgubili jedan od njegovih glavnih kvaliteta - borbenost, pozitiva i timski duh. Za obeštećenje plus njegovu povećanu platu može lagano da se nađe bolji bek za rotaciju. Ima Jago vrlo ozbiljne nedostatke na obe strane terena i nije za više od uloge od trećeg pleja. 3
assignment Posted June 26 Posted June 26 Samo da dodam za Jaga, da mi ne igramo samo EL u kojoj je malo limitiran zbog fizikalija, vec i ABA ligu gde je bog otac. Ako Jago ode, a Topic sigurno nece biti tu, malo je CMM i Teo na 1....
Heaviside Posted June 26 Posted June 26 1 minute ago, assignment said: Samo da dodam za Jaga, da mi ne igramo samo EL u kojoj je malo limitiran zbog fizikalija, vec i ABA ligu gde je bog otac. Ako Jago ode, a Topic sigurno nece biti tu, malo je CMM i Teo na 1.... Ma dovešće dvojicu plejmejkera ako ode Jago. 1
Hele Posted June 26 Posted June 26 7 minutes ago, kralj said: Klasična ciganska publika. Umesto da gleda mock draftove i skauting, pravac instagram. Supruga mu ima sigurno ima preko dva metra isto. Deluje simpaticno i kao momak na mestu. Srecno.
uini Posted June 26 Posted June 26 17 minutes ago, Heaviside said: Vrhunski šuter, ali 2 skoka za 19 minuta u Evroligi kakav je defanzino, nisam ga dovoljno gledao - jel rupčaga ili ume timski da bude kompetentan, ono, da ga ne napadaju baš. inače, vrj šuter što kažeš, toje neophodno sa PF pozicije danas u košarci. sviđa mi se taj aspekt. 31 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Znači zatvorena pozicija 4, sad idemo na plejeve ne bi me iznenadilo da raspalimo jedan swingin' for the fences na PF, neku mačku u džaku iz amerike, pa kako ispadne, to je deka ( : što mi je takođe okej kao pristup.
FPLS Posted June 26 Posted June 26 Dauminatorova motorika stvarno neodoljivo podseca na Tobijevu, a bogami i defanzivne reakcije su jednako spore i mlohave. Pracka je fakat elitna, mozda moze neki poor man's Peters da ispadne. 1
Shaq Posted June 26 Posted June 26 daum je defanzivni krater kao i tobi.. u teoriji tobi je trebao da plodi kao nikad do sada u tandemu sa teoom i sabacom, dok u praksi, pre tobia u 12 su zavrsavali ilic, lazarevic.. tako da imam ozbiljnu skepsu aporopo dauma.. 1
Recommended Posts