harper lee Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 1 hour ago, Nikodije said: Nemam neku preveliku kritiku na rotacije, postale su mnogo logičnije nego na ppčetku kada je Sfero gledao sve da zadovolji, da mu svi igraju i imaju minutažu. Shvatio je da ne može tako jer kada svi igraju pomalo niko ne igra ništa. Voleo bih da nekada proba sa Nedovićem i Kenanom na 1 i 2. Mislim da nikada nije probao, a meni se čini da bi to moglo da bude dosta ubojito. Ne znam kako se zapatila ta teorija o Sferopulosu koji je na pocetku rotirao kao sumanut a onda se dosetio cudu pa skratio rotaciju, na svakoj evroligaskoj utakmici od Pariza i prve utakmice u drugom poluvremenu su uglavnom igrali igraci koji su u prvom pokazali da su dobro usli u utakmicu. Prirodno je da na pocetku sezone svi igraci dobijaju vecu sansu kako bi se uveli u sezonu i videlo se ko koliko moze u ovom sistemu, ima ovde dosta novih igraca i neki period adaptacije je bio neophodan. Kasnije smo malo mesali i zbog povreda ali to ce svi klubovi raditi tokom cele sezone jer sa ovim nacinom priprema igraca i brojem utakmica povreda ce opet biti previse.
Ratamahatta Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Kobra kida, to mora da je neki rekord na ovolikom uzorku 2
Facundo Orellana Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Da igrate sa tri mala i dva velika, gledajući statistiku.
Fanta Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Zbog svih jucerasnjih desavanja nije me dotakao poraz(da smo pobedili bio bi samo manje los dan). Iskreno voleo bih da CMM vidim u ovakvim utakmicama sa full poverenjem. Znaci gresio ili ne da ima 30+ minuta. 2
copkillah Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 nekad je slavio korake, a sad kmeči zbog njih, pa neka se odluči :( 1
harper lee Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Imali smo odlicno sudjenje sinoc, pravo domacinsko. Bili su koraci Slukasa ali takvih sitnih sudijskih propusta na utakmicama ima za izvoz i ne treba se previse baviti njima, koliko god da je u pitanju bio vazan sut. Uostalom, Petrusev je odmah vratio trojku tako da nismo zbog toga izgubili. 2
Fanta Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 2 hours ago, Eleniko said: nek stoji ovde neće se baci Ajde sad, nije ovo odlucilo nista...
Fanta Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 43 minutes ago, harper lee said: Imali smo odlicno sudjenje sinoc, pravo domacinsko. Bili su koraci Slukasa ali takvih sitnih sudijskih propusta na utakmicama ima za izvoz i ne treba se previse baviti njima, koliko god da je u pitanju bio vazan sut. Uostalom, Petrusev je odmah vratio trojku tako da nismo zbog toga izgubili. Bila je situacija na Bask vs Armani gde Forest pri eagalu u 4Q pravi 4 koraka i postize kos... Bilo je takvih i bice dalje. Sve je ok dok se ne krse materijalna povreda pravila i ako vidis tendeciju...
Ratamahatta Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 Interesantan veoma +/-, moram priznati da me utisak vara u potpunosti Rekao bih da nam je najbolja i igracki najizbalansiranija petorka CMM-Kenan-Gidra-Kalenic-Bboy, kad ono medjutim
Ros Posted November 3, 2024 Author Posted November 3, 2024 4 od tih 5 pocinje protiv najboljih 5 protivnika. tako da nije nemoguce 1
Nikodije Posted November 4, 2024 Posted November 4, 2024 Uvek pouzdani sns lips javlja da smo dobili pravni fajt za Motlija. Cijena sitnica- 2,1 milke nečega™. Drčela mu poklonio 1 sprat nekog svog stambeno poslovnog objekta. 1
Hroničar Posted November 4, 2024 Posted November 4, 2024 13 minutes ago, Nikodije said: Uvek pouzdani sns lips javlja da smo dobili pravni fajt za Motlija. Cijena sitnica- 2,1 milke nečega™. Drčela mu poklonio 1 sprat nekog svog stambeno poslovnog objekta. Šta je to za gosn. Drčelu.
Recommended Posts