harper lee Posted November 2 Posted November 2 1 hour ago, Nikodije said: Nemam neku preveliku kritiku na rotacije, postale su mnogo logičnije nego na ppčetku kada je Sfero gledao sve da zadovolji, da mu svi igraju i imaju minutažu. Shvatio je da ne može tako jer kada svi igraju pomalo niko ne igra ništa. Voleo bih da nekada proba sa Nedovićem i Kenanom na 1 i 2. Mislim da nikada nije probao, a meni se čini da bi to moglo da bude dosta ubojito. Ne znam kako se zapatila ta teorija o Sferopulosu koji je na pocetku rotirao kao sumanut a onda se dosetio cudu pa skratio rotaciju, na svakoj evroligaskoj utakmici od Pariza i prve utakmice u drugom poluvremenu su uglavnom igrali igraci koji su u prvom pokazali da su dobro usli u utakmicu. Prirodno je da na pocetku sezone svi igraci dobijaju vecu sansu kako bi se uveli u sezonu i videlo se ko koliko moze u ovom sistemu, ima ovde dosta novih igraca i neki period adaptacije je bio neophodan. Kasnije smo malo mesali i zbog povreda ali to ce svi klubovi raditi tokom cele sezone jer sa ovim nacinom priprema igraca i brojem utakmica povreda ce opet biti previse.
Ratamahatta Posted November 2 Posted November 2 Kobra kida, to mora da je neki rekord na ovolikom uzorku 2
Facundo Orellana Posted November 2 Posted November 2 Da igrate sa tri mala i dva velika, gledajući statistiku.
Fanta Posted November 2 Posted November 2 Zbog svih jucerasnjih desavanja nije me dotakao poraz(da smo pobedili bio bi samo manje los dan). Iskreno voleo bih da CMM vidim u ovakvim utakmicama sa full poverenjem. Znaci gresio ili ne da ima 30+ minuta. 2
copkillah Posted November 2 Posted November 2 nekad je slavio korake, a sad kmeči zbog njih, pa neka se odluči :( 1
harper lee Posted November 2 Posted November 2 Imali smo odlicno sudjenje sinoc, pravo domacinsko. Bili su koraci Slukasa ali takvih sitnih sudijskih propusta na utakmicama ima za izvoz i ne treba se previse baviti njima, koliko god da je u pitanju bio vazan sut. Uostalom, Petrusev je odmah vratio trojku tako da nismo zbog toga izgubili. 2
Fanta Posted November 2 Posted November 2 2 hours ago, Eleniko said: nek stoji ovde neće se baci Ajde sad, nije ovo odlucilo nista...
Fanta Posted November 2 Posted November 2 43 minutes ago, harper lee said: Imali smo odlicno sudjenje sinoc, pravo domacinsko. Bili su koraci Slukasa ali takvih sitnih sudijskih propusta na utakmicama ima za izvoz i ne treba se previse baviti njima, koliko god da je u pitanju bio vazan sut. Uostalom, Petrusev je odmah vratio trojku tako da nismo zbog toga izgubili. Bila je situacija na Bask vs Armani gde Forest pri eagalu u 4Q pravi 4 koraka i postize kos... Bilo je takvih i bice dalje. Sve je ok dok se ne krse materijalna povreda pravila i ako vidis tendeciju...
Ratamahatta Posted November 3 Posted November 3 Interesantan veoma +/-, moram priznati da me utisak vara u potpunosti Rekao bih da nam je najbolja i igracki najizbalansiranija petorka CMM-Kenan-Gidra-Kalenic-Bboy, kad ono medjutim
Ros Posted November 3 Author Posted November 3 4 od tih 5 pocinje protiv najboljih 5 protivnika. tako da nije nemoguce 1
Nikodije Posted November 4 Posted November 4 Uvek pouzdani sns lips javlja da smo dobili pravni fajt za Motlija. Cijena sitnica- 2,1 milke nečega™. Drčela mu poklonio 1 sprat nekog svog stambeno poslovnog objekta. 1
Hroničar Posted November 4 Posted November 4 13 minutes ago, Nikodije said: Uvek pouzdani sns lips javlja da smo dobili pravni fajt za Motlija. Cijena sitnica- 2,1 milke nečega™. Drčela mu poklonio 1 sprat nekog svog stambeno poslovnog objekta. Šta je to za gosn. Drčelu.
Recommended Posts