Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

1 hour ago, Nikodije said:

Nemam neku preveliku kritiku na rotacije, postale su mnogo logičnije nego na ppčetku kada je Sfero gledao sve da zadovolji, da mu svi igraju i imaju minutažu. Shvatio je da ne može tako jer kada svi igraju pomalo niko ne igra ništa.

Voleo bih da nekada proba sa Nedovićem i Kenanom na 1 i 2. Mislim da nikada nije probao, a meni se čini da bi to moglo da bude dosta ubojito.

Ne znam kako se zapatila ta teorija o Sferopulosu koji je na pocetku rotirao kao sumanut a onda se dosetio cudu pa skratio rotaciju, na svakoj evroligaskoj utakmici od Pariza i prve utakmice u drugom poluvremenu su uglavnom igrali igraci koji su u prvom pokazali da su dobro usli u utakmicu. Prirodno je da na pocetku sezone svi igraci dobijaju vecu sansu kako bi se uveli u sezonu i videlo se ko koliko moze u ovom sistemu, ima ovde dosta novih igraca i neki period adaptacije je bio neophodan. Kasnije smo malo mesali i zbog povreda ali to ce svi klubovi raditi tokom cele sezone jer sa ovim nacinom priprema igraca i brojem utakmica povreda ce opet biti previse.

• Replies 14.3k
  • Views 689.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

image.png.9492a4e62b6a47af585d5389ed6e0fa5.png

Edited by az67

Kobra kida, to mora da je neki rekord na ovolikom uzorku 

Da igrate sa tri mala i dva velika, gledajući statistiku. 

Zbog svih jucerasnjih desavanja nije me dotakao poraz(da smo pobedili bio bi samo manje los dan).

Iskreno voleo bih da CMM vidim u ovakvim utakmicama sa full poverenjem.

Znaci gresio ili ne da ima 30+ minuta.

nek stoji ovde neće se baci

nekad je slavio korake, a sad kmeči zbog njih, pa neka se odluči :(

“Billy su koraci.” 🤷‍♂️

Imali smo odlicno sudjenje sinoc, pravo domacinsko. Bili su koraci Slukasa ali takvih sitnih sudijskih propusta na utakmicama ima za izvoz i ne treba se previse baviti njima, koliko god da je u pitanju bio vazan sut. Uostalom, Petrusev je odmah vratio trojku tako da nismo zbog toga izgubili.

2 hours ago, Eleniko said:

nek stoji ovde neće se baci

Ajde sad, nije ovo odlucilo nista...

43 minutes ago, harper lee said:

Imali smo odlicno sudjenje sinoc, pravo domacinsko. Bili su koraci Slukasa ali takvih sitnih sudijskih propusta na utakmicama ima za izvoz i ne treba se previse baviti njima, koliko god da je u pitanju bio vazan sut. Uostalom, Petrusev je odmah vratio trojku tako da nismo zbog toga izgubili.

Bila je situacija na Bask vs Armani gde Forest pri eagalu u 4Q pravi 4 koraka i postize kos...

Bilo je takvih i bice dalje.

Sve je ok dok se ne krse materijalna povreda pravila i ako vidis tendeciju...

Interesantan veoma +/-, moram priznati da me utisak vara u potpunosti

Rekao bih da nam je najbolja i igracki najizbalansiranija petorka CMM-Kenan-Gidra-Kalenic-Bboy, kad ono medjutim 

• Author

4 od tih 5 pocinje protiv najboljih 5 protivnika. tako da nije nemoguce

Uvek pouzdani sns lips javlja da smo dobili pravni fajt za Motlija. Cijena sitnica- 2,1 milke nečega™. Drčela mu poklonio 1 sprat nekog svog stambeno poslovnog objekta.

13 minutes ago, Nikodije said:

Uvek pouzdani sns lips javlja da smo dobili pravni fajt za Motlija. Cijena sitnica- 2,1 milke nečega™. Drčela mu poklonio 1 sprat nekog svog stambeno poslovnog objekta.

Šta je to za gosn. Drčelu.