Nikodije Posted November 2 Posted November 2 6 minutes ago, uini said: pa nema ovaj tim pamcenje sta je bilo pre par sezona, vec iskljucivo ovih par ili 10 tekmi. Da, ali recimo NN nikada nije igrao u pobedničkom timu i ništa bitno nije osvojio, i on tu luzersku auru prenosi iz sezone u sezonu. Šteta što gubimo utakmice jer ne igramo loše, ali posle mnogo godina na evroligaškoj margini bez ambicija teško je preko noći postati pobednički tim iako je ovo verovatno najbolji tim u poslednjih 7 godina. 2
Mil@n Posted November 2 Posted November 2 Just now, Nikodije said: iako je ovo verovatno najbolji tim u poslednjih 7 godina. Ovo je najjači tim koji smo ikada imali, barem individualno, nemojmo se zajebavati. 2
Nikodije Posted November 2 Posted November 2 3 minutes ago, Mil@n said: Ovo je najjači tim koji smo ikada imali, barem individualno, nemojmo se zajebavati. Netačno, naravno. Uzmi samo recimo plejmejkere iz sezone 14-15 (MWill i Jović) i ova dva poluproizvoda danas (Jago i CMM), bukvalno razlika dve klase. A to je najvažnija pozicija.
Zli Gli Posted November 2 Posted November 2 (edited) I opet nam sa sve tim najjacim timom amaterski ispadaju lopte i gubimo se maksimalno u zavrsnicama, prosto se neka luzerska aura nadvila nad ovim timom pre mnogo godina i ne popusta, to nam je sto nam je. I ako moze Teodosic da ne resava vise nikad nista, svaka cast za The trojku preko Garbahose i sve asistencije ali je odvratan u zavrsnim sutevima kroz celu karijeru pa ne mora ni sad kao mator da izigrava heroja. Edited November 2 by Zli Gli
Mil@n Posted November 2 Posted November 2 2 minutes ago, Nikodije said: Netačno, naravno. Uzmi samo recimo plejmejkere iz sezone 14-15 (MWill i Jović) i ova dva poluproizvoda danas (Jago i CMM), bukvalno razlika dve klase. A to je najvažnija pozicija. Haha, da, a Tea, top 3 pleja poslednjih 10, 15 godina u EU si naprasno zaboravio, čoveka koji je sam izneo manje više sve dobro iz prošle sezone. Tada je to bio Reba beba. Kodi nije nikakav poluproizvod već odličan plej. Za sada je korektan sa svim tim nesigurnostima koje bez bilo kakve potrebe ima, ali biće sve bolji, bez ikakve dileme. Ostatak tima da ne poredimo, suvislo je. 2
uini Posted November 2 Posted November 2 13 minutes ago, Nikodije said: Da, ali recimo NN nikada nije igrao u pobedničkom timu i ništa bitno nije osvojio, i on tu luzersku auru prenosi iz sezone u sezonu posto je osvojio i aba i kls, za tebe je jedino bitna euroleague? onda je 96% igraca u evropi jedan golemi luzer.
uini Posted November 2 Posted November 2 Клупски уреди Малага: Еврокуп (1): 2016/17. Олимпија Милано: Суперкуп Италије (1): 2018. Панатинаикос: Првенство Грчке (1): 2020/21. Куп Грчке (1): 2021. Суперкуп Грчке (1): 2021. Црвена звезда: Јадранска лига (1): 2023/24. Првенство Србије (2): 2022/23, 2023/24. Куп Радивоја Кораћа (2): 2023, 2024.
harper lee Posted November 2 Posted November 2 8 minutes ago, Nikodije said: Da, ali recimo NN nikada nije igrao u pobedničkom timu i ništa bitno nije osvojio, i on tu luzersku auru prenosi iz sezone u sezonu. Šteta što gubimo utakmice jer ne igramo loše, ali posle mnogo godina na evroligaškoj margini bez ambicija teško je preko noći postati pobednički tim iako je ovo verovatno najbolji tim u poslednjih 7 godina. Dobili smo i ove sezone dve neizvesne zavrsnice, protiv Pariza i Baskonije, a dobili bismo i trecu da nam doslovno nije ukraden kljucni posed na 14 sekundi pre kraja utakmice. Izgubili smo dve tesne zavrsnice, opet sinoc nismo imali srece da sudije ne vide Slukasove korake pre nego sto su postigli kljucnu trojku. Da ne bude zabune, ne zalim se na sudjenje, bilo je odlicno, samo kazem da je i to nesrecna okolnost na koju nismo mogli da uticemo. Uostalom, Nedovic mislim da uopste nije bio na parketu kad je Danston ubacio kos za pobedu. Dobro mi igramo za sada ali jos uvek, pogotovo sada bez Bolomboja, nemamo rotaciju koja moze sve vreme da drzi rezultat pod kontrolom. Nismo mi mnogo toga loseg uradili u zavrsnicama osim na poslednje dve utakmice, mnogo veci problem su nam oscilacije u igri kad krenemo da rotiramo.
Nikodije Posted November 2 Posted November 2 2 minutes ago, Mil@n said: Haha, da, a Tea, top 3 pleja poslednjih 10, 15 godina u EU si naprasno zaboravio, čoveka koji je sam izneo manje više sve dobro iz prošle sezone. Tada je to bio Reba beba. Kodi nije nikakav poluproizvod već odličan plej. Za sada je korektan sa svim tim nesigurnostima koje bez bilo kakve potrebe ima, ali biće sve bolji, bez ikakve dileme. Ostatak tima da ne poredimo, suvislo je. Teo ima skoro 4 banke, ima polurekreativni tretman gde preskače svaku drugu utakmicu, nemojmo se zajebavati. I dalje ga je lepo gledati, ali ne možeš od njega mnogo da očekuješ. Šteta što se nije vratio 2019, nego je tada otišao u mrtvi Virtus. Ako se tada nije vratio možda nije trebalo ni 2023. 1 minute ago, uini said: posto je osvojio i aba i kls, za tebe je jedino bitna euroleague? onda je 96% igraca u evropi jedan golemi luzer. Ok, uzeo je KLS, my bad. 2 3
Nikodije Posted November 2 Posted November 2 4 minutes ago, harper lee said: Dobili smo i ove sezone dve neizvesne zavrsnice, protiv Pariza i Baskonije, a dobili bismo i trecu da nam doslovno nije ukraden kljucni posed na 14 sekundi pre kraja utakmice. Izgubili smo dve tesne zavrsnice, opet sinoc nismo imali srece da sudije ne vide Slukasove korake pre nego sto su postigli kljucnu trojku. Da ne bude zabune, ne zalim se na sudjenje, bilo je odlicno, samo kazem da je i to nesrecna okolnost na koju nismo mogli da uticemo. Uostalom, Nedovic mislim da uopste nije bio na parketu kad je Danston ubacio kos za pobedu. Dobro mi igramo za sada ali jos uvek, pogotovo sada bez Bolomboja, nemamo rotaciju koja moze sve vreme da drzi rezultat pod kontrolom. Nismo mi mnogo toga loseg uradili u zavrsnicama osim na poslednje dve utakmice, mnogo veci problem su nam oscilacije u igri kad krenemo da rotiramo. Nemam neku preveliku kritiku na rotacije, postale su mnogo logičnije nego na ppčetku kada je Sfero gledao sve da zadovolji, da mu svi igraju i imaju minutažu. Shvatio je da ne može tako jer kada svi igraju pomalo niko ne igra ništa. Voleo bih da nekada proba sa Nedovićem i Kenanom na 1 i 2. Mislim da nikada nije probao, a meni se čini da bi to moglo da bude dosta ubojito.
smooth.Op Posted November 2 Posted November 2 2 hours ago, harper lee said: Isto i kod mene. Ne razumem taj majndset da ako ne mozes da budes prvi u nekom sportu ne treba ni da gledas taj sport, to su luzerske price. Igramo dobru kosarku i imamo jako dobar tim, nekad prosto naletis na boljeg i kapa dole. Sinoc kad se lomila utakmica PAO skoro da nije promasio nijednu trojku (mislim da je Nan promasio jednu) i to su nam ih zabijali Slukas koji pre toga maltene nije sutnuo na kos, Mitoglu koji je prvi put usao na teren u poslednjoj cetvrtini i Grent koji je u timu zbog odbrane i nije neki narociti suter. To je manir ozbiljne ekipe. Nema potrebe za naricanjem, videli smo juce da postoje mnogo vaznije stvari u zivotu od kosarke i bilo je pravedno da se juce uopste nije ni igralo ali sta je tu je. Promašio je Lorenco, no svakako stoji ono što si napisao. Repliciram samo u odbranu Grenta i njegovog šuta. Lik je na 38% za tri u EL karijeri, a isti mu je procenat i ove sezone. Često uzima trojke na isteku napada kada su sve glavne opcije propale što mu kvari procenat. Realno je bolji jer uglavnom šutira spot ap trojke. Odbrana koju čovek igra je nestvarna. Ne pada mi na pamet još neki igrač u EL koji ima tako brze i precizne ruke u odbrani. Ja sam gledao drugo poluvreme i bila je vrhunska utakmica za gledanje. Možete da imate loš osećaj zbog poraza, ali generalno ste direktni, ozbiljno se pristupa utakmicama i nema utakmice u kojoj nemate šanse. Kao što sam i procenio pred početak sezone. 3 1
Mil@n Posted November 2 Posted November 2 20 minutes ago, Nikodije said: Teo ima skoro 4 banke, ima polurekreativni tretman gde preskače svaku drugu utakmicu, nemojmo se zajebavati. I dalje ga je lepo gledati, ali ne možeš od njega mnogo da očekuješ. Šteta što se nije vratio 2019, nego je tada otišao u mrtvi Virtus. Ako se tada nije vratio možda nije trebalo ni 2023. Pa prošla sezona je bila ne tako davno, nije se obogaljio od tada. Naravno da će da ga doziru kada već imamo 3 ok pleja. Sama činjenica da je on treći plej po minutaži dovoljno govori o kvalitetu tima.
Dankan Ajdaho Posted November 2 Posted November 2 10 hours ago, Ratamahatta said: Moramo u repstaciji uvek da imamo bar jednog happy to be there Stimac/Bircevic/Simonovic lika Happy go lucky
harper lee Posted November 2 Posted November 2 17 minutes ago, smooth.Op said: Promašio je Lorenco, no svakako stoji ono što si napisao. Repliciram samo u odbranu Grenta i njegovog šuta. Lik je na 38% za tri u EL karijeri, a isti mu je procenat i ove sezone. Često uzima trojke na isteku napada kada su sve glavne opcije propale što mu kvari procenat. Realno je bolji jer uglavnom šutira spot ap trojke. Odbrana koju čovek igra je nestvarna. Ne pada mi na pamet još neki igrač u EL koji ima tako brze i precizne ruke u odbrani. Ja sam gledao drugo poluvreme i bila je vrhunska utakmica za gledanje. Možete da imate loš osećaj zbog poraza, ali generalno ste direktni, ozbiljno se pristupa utakmicama i nema utakmice u kojoj nemate šanse. Kao što sam i procenio pred početak sezone. Ma, Grant je odlican igrac, poenta je da nije medju prvim opcijama u napadu Panatinaikosa i ne idu kod njega lopte kad se lome utakmice. Mi smo uglavnom zaustavili Nana, na kraju su nam trojkama presudili drugi igraci.
Hele Posted November 2 Posted November 2 Ja sinoc nisam mogao do trafike, a kamoli utakmicu da igram. Posle svega, mali poraz od prvaka Evrope. Nisam gledao, ali vidim kukanje najvise na Kalinu i Tea, momke koji imaju najvise mozga u timu i koje je sigurno sve sto se desilo pogodilo. Idemo dalje.
Recommended Posts