Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Pa nije Jago bio na terenu.

Posted
Just now, kralj said:

Pa nije Jago bio na terenu.

Nije, ali je trebao, o tome i govorim. Sfero verovatno bolje zna, ali imam utisak da Teo radi sta kad i kako hoce.. 

Posted
15 minutes ago, yakab said:

jebote produzetak uz kradju

kos za sekund uz kradju 

i sad napad za pobedu

er bol trojka u napadu za pobedu

pa jbt

razumeo bi da nije pogodio ali pola metra od kosa je sramota

a sad se secam da je imao jos iedan takav sut

u el derbiju kad pre godinu kad su oni bili domacini

to je bilo jos i gore, iz okreta metar od kosa

to je onaj mec kad na -3 nije hteo da doda samom jagu koji je bio u seriji

i nedovic pa jbt uzmi tu loptu i taj sut, budi mec viner a ne...

ostade za dve godine ona the trojka

apsolutno nejasno zasto se nije islo na kenana koji je igrao najbolji mec od kako je dosao

tragican napad a imali smo sasvim dovoljno vremena da napravimo i cist sut ili spustimo na kalinu

Ma pusti nije to ništa, znaš kakav je jednom air ball bacio u završnici dok je još igrao za Oly...

• Haha 8
Posted
56 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Nije mi jasno ni da se Nunn nije mogao uvući u nekakav pik da se iznudi taj 5. faul. I Sfero je malo lutao večeras, još kad iskopa defanzivnog specijalca Dobrića. Ove su utakmice viđene za par Lazićevih odbrana.

Nedara je bežao od njega ko đavo od krsta.

• +1 1
Posted
5 hours ago, *edited by mod said:

Tuga je šta Plavšić igra i da je on nominalno u top 15ak igrača Srbije.

Moramo u repstaciji uvek da imamo bar jednog happy to be there Stimac/Bircevic/Simonovic lika 

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Izgubicemo manje vise svaku neizvesnu zavrsnicu kao i proslih godina jer nikad nemamo izrazitog lidera koji se izdvaja po kvalitetu i pritom ima i neka muda ili odustvo straha, kako god to da nazovemo. Zato nam resava Teodosic zvani "dao sam trojku preko Garbahose i sad mogu dozivotno da sutiram" a procenat klac pogodaka mu je cenim jedno 4% kroz karijeru, nije se drugacije ni ocekivalo. Mada je utakmica izgubljena ranije glupim greskama Kaline i ostalih.

Steta bas za povredu Bolomboja, ne bi se ni ulazilo u ovakve nebulozne zavrsnice da se covek nije sjebao, ovako nas luzerski mentalitet dolazi do izrazaja maksimalno jer bez njega nemamo kvalitet. Bice jos jedna u nizu jako mucnih sezona za one koji nastave da gledaju.

Edited by Zli Gli
Posted
2 hours ago, Zli Gli said:

Bice jos jedna u nizu jako mucnih sezona za one koji nastave da gledaju.

ja ću svakako nastaviti i radovati se svakoj novoj tekmi.

može tako dark-gotik da se gleda ali meni je nekakav silver linings da smo tokom tekme nadigrali šampiona evrope, jer to jasno govori da možemo sa svima da igramo.

nije pao sada na max obrtaja ali svejedno.

vrlo dobra partija a iz nših gluposti ćemo nešto naučiti, siguran sam.

• +1 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
11 hours ago, Eleniko said:

Srao sam grobarima što su igrali u danu žalosti pa ću i ciganima ovde. Danas je bilo poštenije izaći na teren, odćutati minut ćutanja, vratiti se u svlačionu i izgubiti službenim rezultatom.

Ne mogu da se igraju utakmice u ovakvom stanju.

sfero veliki čovek

• +1 6
Posted
1 hour ago, uini said:

ja ću svakako nastaviti i radovati se svakoj novoj tekmi.

može tako dark-gotik da se gleda ali meni je nekakav silver linings da smo tokom tekme nadigrali šampiona evrope, jer to jasno govori da možemo sa svima da igramo.

nije pao sada na max obrtaja ali svejedno.

Isto i kod mene. Ne razumem taj majndset da ako ne mozes da budes prvi u nekom sportu ne treba ni da gledas taj sport, to su luzerske price. Igramo dobru kosarku i imamo jako dobar tim, nekad prosto naletis na boljeg i kapa dole. Sinoc kad se lomila utakmica PAO skoro da nije promasio nijednu trojku (mislim da je Nan promasio jednu) i to su nam ih zabijali Slukas koji pre toga maltene nije sutnuo na kos, Mitoglu koji je prvi put usao na teren u poslednjoj cetvrtini i Grent koji je u timu zbog odbrane i nije neki narociti suter. To je manir ozbiljne ekipe. Nema potrebe za naricanjem, videli smo juce da postoje mnogo vaznije stvari u zivotu od kosarke i bilo je pravedno da se juce uopste nije ni igralo ali sta je tu je.

• +1 5
  • Hvala 1
Posted

Ima li sanse da nesezonci udju na Olimpiju u ponedeljak?

Posted (edited)

Baš zato sto postoje mnogo bitnije stvari u životu nema potrebe da gledamo i nerviramo se za gluposti ,kad je uvek ista priča. Pogleda se par utakmica i već se vidi na koju stranu ide ova priča .Mene nervira sto ne možemo nikog jačeg da dobijemo u Bg ,uvek je neko kriv ,uvek ima izgovora . 

Edited by elementary
Posted
2 hours ago, uini said:

Naravno da necemo, izgubili smo jedno 25+ ovakvih meceva u poslednjih par sezona, bukvalno sve na isti sablon, nemamo rutinu da zatvorimo mec i onda se samounistimo. Nastavicu da gledam ali ocekivanja su nula, jednostavno ne znamo zavrsnice i malo nas nekad i sudije ujebu i eto ga skor 14-20 ili kako vec.

Posted

Zaboravlja se i da smo pobeđivali ovakve mečeve, setimo se samo kada je došao Ivanović sjajne serije teških pobeda a imao je i brat Radonja svojih i te kako dobrih nizova kada je karao sve najjače ekipe u EL u nizu nekih 7, 8. Pa i Braun dok je bio kod nas je sam clutch-ovao par utakmica.

Doduše, ovaj niz jeste jeben, pokrale nas sudije dva puta na pravdi boga + povreda Bolomboja koji je ušao u sjajnu formu na početku sezone a niko nije ni blizu da ga odmeni ali i opet smo bili na loptu svaki put.

Realno, ima razloga za optimizam.

• +1 4
Posted (edited)

Tada smo sa Ivanovićem vezali pobede a protivnici su nam mahom bili slabiji .

Asvel,Bajern,Zalgiris,Makabi,Virtus  kući ,Alba ,Partizan u gostima ako hoćemo iskreno :) Posle se naravno raspali kao i uvek .

Edited by elementary
Posted (edited)
45 minutes ago, Zli Gli said:

Naravno da necemo, izgubili smo jedno 25+ ovakvih meceva u poslednjih par sezona, bukvalno sve na isti sablon, nemamo rutinu da zatvorimo mec i onda se samounistimo. Nastavicu da gledam ali ocekivanja su nula, jednostavno ne znamo zavrsnice i malo nas nekad i sudije ujebu i eto ga skor 14-20 ili kako vec.

pa nema ovaj tim pamcenje sta je bilo pre par sezona, vec iskljucivo ovih par ili 10 tekmi.

Edited by uini