hrkljush boys_2 Posted November 1 Posted November 1 (edited) Nije mi jasno ni da se Nunn nije mogao uvući u nekakav pik da se iznudi taj 5. faul. I Sfero je malo lutao večeras, još kad iskopa defanzivnog specijalca Dobrića. Ove su utakmice viđene za par Lazićevih odbrana. Edited November 1 by hrkljush boys_2 1
yakab Posted November 1 Posted November 1 jebem ti ovog baksuza plavsica vise bre a u tri pm tezak baksuz, jebote tri zaredom smo izgubili na neverovatne nacine stvarno ne razumem zasto on mora da prenosi? ne treba biti sujeveran blablatruc cinjenice su da sa ilijom imamo 3:0 i dobili smo dve neizvesne zavrsnice a sa ovim baksuzom tri neverovatna poraza kad ga cujem kako onim tugaljivim glasom komentarise zavrsnice tacno znam sta ce da se desi jaki smo ko zemlja, celu tekmu nisu imali vise od 3 razlike plus 15:0 serija a imaju verovatno najjaci roster u el. sta reci za nedovica? jedno tri napada u klacu je prosuo. a raspadao se i ceo mec pre toga. i sta ce teo na parketu uopste uvposlednjem napadu? zasto nismo isli na kenana koji je goreo ceo mec? jel smo to smislili na tajmu? da teo opali pa sta bude? nemanja se verovatno ni ponudio nije da preuzme odgovornost. bolje dobric da je bio na parketu. i rokas a ne nemanja koji se raspada i boji da uradi bilo sta i teo koji je lud a cesce promaauje nego sto daje te suteve zna se na koga je trebalo ici i ko ima muda! mogli smo imati 6:1 lagano, 5:2 ili 4:3 je po vidjeno bilo realno. tesko cemo do 6, tako da bice borba bar za domaci teren u plej inu... stop darko plavsic! 3
Eleniko Posted November 1 Posted November 1 Dobrića je Sfero vratio. Trenerska sujeta je izgleda zajednički problem beogradskih evroligaša. 1
kralj Posted November 1 Posted November 1 4 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Nije mi jasno ni da se Nunn nije mogao uvući u nekakav pik da se iznudi taj 5. faul. I Sfero je malo lutao večeras, još kad iskopa defanzivnog specijalca Dobrića. Ove su utakmice viđene za par Lazićevih odbrana. Pa mogao se napadati Nun, ali realno napadački ništa nije uradio osim onog poslednjeg odbitka. Jedino što bi mu intenzitet odbrane bio slabiji, probao je brat Kalina jednom, ali izgubio je naravno loptu.
harper lee Posted November 1 Posted November 1 12 minutes ago, ZSNj said: Pa harpere jel sam ja posle besomucnog tapkanja 20 sekundi bacio loptu u mrtvi cosak nedovicu i posle toga napravio najgluplji faul u univerzumu? Bolje da smo izgubili pocetkom poslednje cetvrtine nego da nas on tu zajebava vec ko zna koju utakmicu. Nije mi jasno kako ljudima, a pogotovo Sferopulosu, nije jasno da se neizvesne zavrsnice ne igraju sa njim, bar ako se misli pobediti. Nisi. Kao sto nisi ni vezao sest poena i asistenciju za nase poslednje vodjstvo kad su se svi nasi doajeni posakrivali po terenu i niko nista nije mogao da ubode. Panatinaikos je ugasio Nedovica, Kalinica i Teodosica odbranom u drugom poluvremenu, nisu mogli da prdnu na terenu. Da nas Jago nije dogurao do zavrsnice ne bi je ni igrao, mogao je Teo i sam da prevodi loptu dva-tri minuta ili bi igrao CMM koji se veceras nije video. Ali, bolje da smo izgubili pocetkom poslednje cetvrtine. Ne, bolje da smo izgubili pre pocetka utakmice da slucajno ne bi ispalo da je Jago nesto korisno uradio. 1
elementary Posted November 1 Posted November 1 (edited) Ulazimo polako u turistički novembar tako da nema sekiracije ,sve je pod kontrolom 😄 Taman posle još par poraza nema ni da štrecnemo više na ove gluposti .Bicemo iznenadjeni nekom pobedom . Dok se vrati Bolomboj ima da budemo na 5-10 minimum . Edited November 1 by elementary 1
olivier Posted November 1 Posted November 1 18 minutes ago, sigurnost said: Kaja lakoća pljuvanja Jaga. Fascinantno.Kakav god da je drzao nas je u utakmici na kraju,jedini koji je bio u stanju da napadne kos,sto je Sferopulos video.Ono sto nije, jeste da Teodosic ne moze da igra utakmice ovakog inteziteta jer je nazalost fizicki inferioran,da Nedovic od Partizana ne moze resiti nista u EL,da Plavsic ne moze igrati ovakve utakmice u zavrsetku.Steta za onu dobru odbranu Petruseva na Nanu kad mu se odbila lopta u ruke,na dva na nas Ali pitanje je da li bi I to Ili Kako bi resili.Tri teska poraza,na jednu loptu,govore nazalost o karakteru ekipe Ali dobro,kvalitet postoji,vratice se I Bollomboj,uigrati Petrusev,nadajmo se boljim izdanjima.
MiddleClass Posted November 1 Posted November 1 Ovu smo izgubili nasim greskama. Kalina je drugi stijelac ekipe bio, ali je prodao dosta lopti. Kad je ubacio Dobrica i Plavsica... moj Sfero. Idemo dalje. Da dobijemo Albu i dovedemo centra...
barba Posted November 1 Posted November 1 . Steta, dobra utakmica. Jebi se bre Sfero))) .. Kad sam video da ulazi Teo, iako ga volim znao sam da prosipamo posle partije u drugom.. Ne sme da se gubi utakmica gde imas 50% za tri... .
harper lee Posted November 1 Posted November 1 Just now, elementary said: Ulazimo polako u turistički novembar tako da nema sekiracije ,sve je pod kontrolom 😄 Taman posle još par poraza nema ni da štrecnemo više na ove gluposti .Bicemo iznenadjeni nekom pobedom . Ovo je odlicna ekipa, da se Bolomboj nije povredio dobili bismo sve ove poslednje dve utakmice koje smo tesno izgubili. Ako je tacno da dovodimo i pojacanje na centru bice ovo OK i igrace se dobra kosarka. Na 50% smo sto se tice domacinstava i gostovanja, nista jos nije izgubljeno. Bilo bi, naravno, jos mnogo bolje da Covic nije i ove godine selektirao gomilu svojih drugara da bi s njima podelio lovu pa moramo da dovodimo jos igraca jer neki igraju od aprila, neki od kosarke imaju samo vrhunsku sposobnost da rese Rubikovu kocku, neke slepamo jer mora malo i Miskov izlog da radi a neki su nasa deca pa sto i ona da se malo ne igraju kosarke. Imamo cetiri vajna reprezentativca u rosteru koji zajedno ne doprinose koliko jedan kvalitetan igrac a placamo ih zajedno toliko da bi i Vezenkov pozeleneo od zavisti. Uostalom, u poslednjih pet kola igrali smo sa cetiri kandidata za PO i Zalgirisom koji je tradicionalno tezak za pobediti u Kaunasu a usred toga nam se povredio prvi centar. Od toga smo u dve utakmice posteno opljackani. 2
samo_opusteno Posted November 1 Posted November 1 Razocaran sam jer su nas odradili kao mi Zadar. Ono kad te ne ide dosta dugo a njih ide ali onda odlucis da se skupis i privedes to kraju. Mislio sam da razlika u kvalitetu nije tolika, neiskustvo svakako nije problem. Jebiga treba skupiti muda i dobiti poneku ovakvu utakmicu, izaci iz zone komfora.
sigurnost Posted November 1 Posted November 1 7 minutes ago, MiddleClass said: Ovu smo izgubili nasim greskama. Kalina je drugi stijelac ekipe bio, ali je prodao dosta lopti. Kad je ubacio Dobrica i Plavsica... moj Sfero. Idemo dalje. Da dobijemo Albu i dovedemo centra... Dobrić ima mesta u ovoj ekipi. Samo mu treba zabraniti da spušta loptu na parket. Fizički kažnjavati.
yakab Posted November 1 Posted November 1 jebote produzetak uz kradju kos za sekund uz kradju i sad napad za pobedu er bol trojka u napadu za pobedu pa jbt razumeo bi da nije pogodio ali pola metra od kosa je sramota a sad se secam da je imao jos iedan takav sut u el derbiju kad pre godinu kad su oni bili domacini to je bilo jos i gore, iz okreta metar od kosa to je onaj mec kad na -3 nije hteo da doda samom jagu koji je bio u seriji i nedovic pa jbt uzmi tu loptu i taj sut, budi mec viner a ne... ostade za dve godine ona the trojka apsolutno nejasno zasto se nije islo na kenana koji je igrao najbolji mec od kako je dosao tragican napad a imali smo sasvim dovoljno vremena da napravimo i cist sut ili spustimo na kalinu
sigurnost Posted November 1 Posted November 1 4 minutes ago, yakab said: jebote produzetak uz kradju kos za sekund uz kradju i sad napad za pobedu er bol trojka u napadu za pobedu pa jbt razumeo bi da nije pogodio ali pola metra od kosa je sramota a sad se secam da je imao jos iedan takav sut u el derbiju kad pre godinu kad su oni bili domacini to je bilo jos i gore, iz okreta metar od kosa to je onaj mec kad na -3 nije hteo da doda samom jagu koji je bio u seriji i nedovic pa jbt uzmi tu loptu i taj sut, budi mec viner a ne... ostade za dve godine ona the trojka apsolutno nejasno zasto se nije islo na kenana koji je igrao najbolji mec od kako je dosao tragican napad a imali smo sasvim dovoljno vremena da napravimo i cist sut ili spustimo na kalinu Oni su imali još jedan faul do bonusa. Tako da stvorena je dobra pozicija za šut. Slažem se da je Teov šut bio baš loš. Kanona su jako dobro branili.
barba Posted November 1 Posted November 1 5 minutes ago, yakab said: jebote produzetak uz kradju kos za sekund uz kradju i sad napad za pobedu er bol trojka u napadu za pobedu pa jbt razumeo bi da nije pogodio ali pola metra od kosa je sramota a sad se secam da je imao jos iedan takav sut u el derbiju kad pre godinu kad su oni bili domacini to je bilo jos i gore, iz okreta metar od kosa to je onaj mec kad na -3 nije hteo da doda samom jagu koji je bio u seriji i nedovic pa jbt uzmi tu loptu i taj sut, budi mec viner a ne... ostade za dve godine ona the trojka apsolutno nejasno zasto se nije islo na kenana koji je igrao najbolji mec od kako je dosao tragican napad a imali smo sasvim dovoljno vremena da napravimo i cist sut ili spustimo na kalinu . Jos jedan? Meni je poznatiji po tim hero ball zavrsnicama, takav je karakter. Kenan ne bi primio loptu uopste, i kad je vec drzao Jaga mogao je da mu da i ovih 5sekundi. . 1
Recommended Posts