Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Izgubis sa 30-15 za 3, 9 trojki vise od protivnika u mecu u kom si vodio sve vreme. 

Bas smo luzeri. 

• +1 2
Posted
1 minute ago, Mil@n said:

Znam jbg ali tajming je zajeban. 

Jebe nas odbrana, ne fali ni zalaganja ni truda, tačnije, na zalaganje i trud radimo šta radimo. Ali fali jedno drvo ispod koša da bukvalno popuni prostor i plaši. 

Vratite Bobija :fantom:

Posted

Nerealno mi da vi imate samo pobedu više od nas. Izgledate 100x ozbiljnije

A po Yagu se već dugo poliva iako je dečko treći plej. 

• +1 6
Posted
2 minutes ago, samo_opusteno said:

Izgubis sa 30-15 za 3, 9 trojki vise od protivnika u mecu u kom si vodio sve vreme. 

Bas smo luzeri. 

Plus nije ni transparent urodio plodom. Bacanja 8-25. Drugo poluvrijeme 2-17

Moracemo novi pisati :fantom:

Posted

Ovi uopšte nisu došli da oznoje muda ovde.

Ako im se otvori, otvori, ako ne ništa.

Falila je  jedna dobra odbrana ili jedan dobar napad na +14 i da oni potpuno dignu ruke od utakmice. 

• +1 1
Posted

Sfero mora da im malo izbije iz glave optimizam da će izvući lagane faulove, i Teo i Kalina uleću u seriju tih pokušaja, gube koncentraciju i više misle o suđenju nego o igri.

Teo je u prvoj epizodi na terenu pokidao, posle toga je bio igrač manje. Sjebao je i Sfero sa Dobrićem umesto Gidre i Plavšom umesto Petruševa pred kraj. Kenan odličan, nadam se da će da poveže konačno par dobrih utakmica, predugo ga nije bilo.

Moramo pod hitno da dovedemo centra, dok se Bolomboj vrati bićemo u prevelikom deficitu za bilo šta.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
4 minutes ago, harper lee said:

Lik nas je bukvalno sacuvao do zavrsnice i da nije bilo njega izgubili bismo jos pocetkom poslednje cetvrtine. Ali hajde da serendamo po njemu iako je Kalinic izgubio deset lopti a Nedovic promasio sve osim jedne akrobatske trojke.

Pa harpere jel sam ja posle besomucnog tapkanja 20 sekundi bacio loptu u mrtvi cosak nedovicu i posle toga napravio najgluplji faul u univerzumu?

Bolje da smo izgubili pocetkom poslednje cetvrtine nego da nas on tu zajebava vec ko zna koju utakmicu. Nije mi jasno kako ljudima, a pogotovo Sferopulosu, nije jasno da se neizvesne zavrsnice ne igraju sa njim, bar ako se misli pobediti.

• +1 1
Posted
Just now, garmonbozia said:

Kamo sreće da ode i poziciju niže.

Izgubio je Kalina neke lopte svojom krivicom, u masu situacija ga je uvalio onaj idiot koji ne zna postaviti napad. Nedović tipični Nedović kad ne krene ludilo, bolje da ga i ne uvodi. Sve što je mogao zasrati maksimalno je zasrao, zadnja odbrana Nunn maši ovaj stao sa odbranom nakon šuta, bleji ko tele i Nunn kupi svoj promašaja i polaže.

• +1 2
Posted
4 minutes ago, garmonbozia said:

Ima par onih o kojima se ne sme, a Jago je laka meta za te junake.

• Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

I da se manemo bulažnjenja da Plavšić može biti bilo kakav faktor.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, MiddleClass said:

Plus nije ni transparent urodio plodom. Bacanja 8-25. Drugo poluvrijeme 2-17

Moracemo novi pisati :fantom:

Nemoj pls, ok je suđenje bilo. Imaju vrhunske defanzivce. Grant je prvi glue guy EL. I Ataman je doktorski odradio klupiranjem Lesora.

• +1 5
Posted
Just now, sigurnost said:

Ima par onih o kojima se ne sme, a Jago je laka meta za te junake.

Dođite na našu temu da seremo po Dejvisu

Posted

Neverovatno, ali jebeno neverovatno da Kenan nije uzeo ove poslednje lopte nego dva lika koja u karijeri imaju 6.73% pogodjenih klac suteva.

Posted
1 minute ago, FPLS said:

Neverovatno, ali jebeno neverovatno da Kenan nije uzeo ove poslednje lopte nego dva lika koja u karijeri imaju 6.73% pogodjenih klac suteva.

Protivnički trener je njih odabrao da šutiraju.

• +1 2
Posted

Srao sam grobarima što su igrali u danu žalosti pa ću i ciganima ovde. Danas je bilo poštenije izaći na teren, odćutati minut ćutanja, vratiti se u svlačionu i izgubiti službenim rezultatom.

Ne mogu da se igraju utakmice u ovakvom stanju.

• +1 2