ZSNj Posted November 1 Posted November 1 1 minute ago, MiddleClass said: Ali Jago koji ne da loptu Teu no daje Nedovicu u cosku. Jebeni 🤡 Zavrsnica a la nedara i jago, sto bi se reklo 2
hrkljush boys_2 Posted November 1 Posted November 1 Just now, MiddleClass said: Jos je ubacio Tea i ovaj carini loptu... pa strasno Dok Teo ne počne pleske dijeliti i to na terenu, ništa od toga.
elementary Posted November 1 Posted November 1 Lagana priča,navikli smo se već .Ne znam sto se i mučim i gledam kad znam da će naći način da izgube ovo . Gubitnici klasični ,nema ovde dalje pisati . 1
Mil@n Posted November 1 Posted November 1 2 minutes ago, ZSNj said: Sad si bas pokazao koliko znas o kosarci. I mi da smo promasili jednu od poslednje tri njima bi bilo lakse Nzm sto drzi jbnog jaga u zavrsnici. Zbog ovoga, da napravi glup faul Da znaš o košarci, znao bi da je mnogo lakše dati bez pritiska, na nerešenom si mnogo opušteniji, na -3, -2 ako omašiš na par minuta do kraja taj pritisak samo dodatno raste. Mi se odlepljujemo 3 puta i 3 puta nam vraćaju. Nema na čemu.
harper lee Posted November 1 Posted November 1 Steta. Ne moze da se dobije Panatinaikos bez Nedovica i Kalinica koji su odigrali sramotnu utakmicu. 2
sigurnost Posted November 1 Posted November 1 Just now, hrkljush boys_2 said: Dok Teo ne počne pleske dijeliti i to na terenu, ništa od toga. Odigrao je kurac utakmicu. Mogao bi neko samokažnjavanje. 3 1 1
Mil@n Posted November 1 Posted November 1 1 minute ago, *edited by mod said: Dobro sad ne možeš baš da se zališ na trojke kada ih gadjate +50% a oni tek sad izbili na preko 25% Znam jbg ali tajming je zajeban. Jebe nas odbrana, ne fali ni zalaganja ni truda, tačnije, na zalaganje i trud radimo šta radimo. Ali fali jedno drvo ispod koša da bukvalno popuni prostor i plaši. 1
Dankan Ajdaho Posted November 1 Posted November 1 Kalinić užasan, a Nedović kako se usrao, govno mu se vuklo po podu. 1
Micko8 Posted November 1 Posted November 1 Teodosic clutcher stari. Zasto je mali picopevac pravio faul
hrkljush boys_2 Posted November 1 Posted November 1 Kad god je jebeni Yago ''heroj'' i vodi igru, pobjede nema. Još Nedović popravlja razliku na kraju. 1
elementary Posted November 1 Posted November 1 Možemo samo da se sećamo onih 3-0. Sad ide uvek neugodna Alba koja samo nas može dobiti i tako . 1
Dankan Ajdaho Posted November 1 Posted November 1 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Dok Teo ne počne pleske dijeliti i to na terenu, ništa od toga. Doslovno je bio najgori na terenu. 3
harper lee Posted November 1 Posted November 1 2 minutes ago, sigurnost said: Kaja lakoća pljuvanja Jaga. Lik nas je bukvalno sacuvao do zavrsnice i da nije bilo njega izgubili bismo jos pocetkom poslednje cetvrtine. Ali hajde da serendamo po njemu iako je Kalinic izgubio deset lopti a Nedovic promasio sve osim jedne akrobatske trojke. 1 2
Recommended Posts