November 1, 2024Nov 1 Ali sa jednim faulom odigra Pao četvrtinu, svaka čast na defanzivnom potencijalu..
November 1, 2024Nov 1 6 minutes ago, Malvo said: Ako nije moglo da se odloži, moglo je da se igra bez publike. Ja ovo ne mogu da gledam, odvratno mi je. Cujem u pozadini tv. Nema navijanja, ali samo organizovanog, a navija se sve u 16. U cemu je razlika? No, dobro, navikli smo.
November 1, 2024Nov 1 Ma koga briga da li je organizovano ili ne. Samo banalno i licemerno čuvanje obraza, kao nismo navijali samo smo skakali uvis kad neko da koš. Ovo je odvratno. Znam da je i ovo SNS klub kao i sve drugo u ovoj prokletoj zemlji, ali da toliko nemaju časti i empatije? Ne mnogo daleko odatle se broje i identifikuju mrtvi, mahom mladi i nikom ni krivi ni dužni. Edited November 1, 2024Nov 1 by Malvo
November 1, 2024Nov 1 ovo je samoubistvo na nivou grobarskog prekidanja momentuma pevanjem Čović Vesni
November 1, 2024Nov 1 Just now, copkillah said: ovo je samoubistvo na nivou grobarskog prekidanja momentuma pevanjem Čović Vesni Ćokijeve retardirane fore.
November 1, 2024Nov 1 1 minute ago, MiddleClass said: Teo i Petrusev tandem Previše imamo olimpijakosa. Kakva sekvenca. Filip