Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, uini said:

ja sam ubedjen da ce deda u aprilu da ishustluje dve lopte & pogodi dve trice, ako se tako nesto bude trazilo od njega.

Apsolutno me zabole djokovic za njegove dve trojke na jednoj utakmici u aprilu, covek prima platu za celu godinu a ne samo za april.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
47 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Mitrović može odmah da traži minutažu u nekom drugom klubu ako Motli dođe.

Ma ne bi radili damage control i ovako ostro demantovali da postoje sanse da Motli dodje. Koliki god pajac bio Dozet, ipak je sportski direktor kluba. Ocigledno nas je ipak odjavio ili su se uplasili problematike a la Kampaco i odustali...

U svakom slucaju, Motli je lik sa milionskom platom koji ako dolazi, dolazi da igra 20+ minuta po tekmi. Po istu tu minutazu je dosao i Petrusev, pa jos uz Bolomboja, Kalinu, Dauma sanse nema da tu ne bude nezadovoljnih. Da ne govorim o Mitrovicu, Davidovcu, Plavsicu, oni totalno ispadaju iz price.

Nama treba neko da nas pre svega defanzivno pokrpi i iskontrolise skok do nove godine i povratka Dzoela, a nakon toga da se zadovolji skromnijom minutazom i bekap ulogom. Da se iskopa neki novi Mozes Rajt ili Oturu, a ne da se dovodi Motli, to je klasican overkill, pritom ni igracki nam ne resava nista od ovih urgentnih stvari...

• Hvala 1
Posted

Inace, kad su u pitanju ove dve oruzane pljacke protiv Barselone i Zalgirisa i toga da nemamo 5:1 skor, najvise mi je zao zbog ove neverovatne, pre svega suterske eksplozije Nedovica. Veliko je pitanje koliko dugo cemo gledati ovakvog Nedovica kakvog valjda cekamo od dana kad je prvi put istrcao na teren. Ovo sto Nedara igra od pocetka sezone na skoro svim utakmicama u ovoj minutazi koja mu ocigledno prija je poezija.

• +1 2
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, FPLS said:

Ma ne bi radili damage control i ovako ostro demantovali da postoje sanse da Motli dodje. Koliki god pajac bio Dozet, ipak je sportski direktor kluba. Ocigledno nas je ipak odjavio ili su se uplasili problematike a la Kampaco i odustali...

U svakom slucaju, Motli je lik sa milionskom platom koji ako dolazi, dolazi da igra 20+ minuta po tekmi. Po istu tu minutazu je dosao i Petrusev, pa jos uz Bolomboja, Kalinu, Dauma sanse nema da tu ne bude nezadovoljnih. Da ne govorim o Mitrovicu, Davidovcu, Plavsicu, oni totalno ispadaju iz price.

Nama treba neko da nas pre svega defanzivno pokrpi i iskontrolise skok do nove godine i povratka Dzoela, a nakon toga da se zadovolji skromnijom minutazom i bekap ulogom. Da se iskopa neki novi Mozes Rajt ili Oturu, a ne da se dovodi Motli, to je klasican overkill, pritom ni igracki nam ne resava nista od ovih urgentnih stvari...

Da se "iskopaju" igraci kvaliteta tamo nekih startera Olimpijakosa i Efesa.:D

Posted

Ne misli na kvalitet koji su u međuvremenu dosegli, nego status pomoćnog osoblja sa kojim su došli u te klubove.

• +1 1
Posted
27 minutes ago, harper lee said:

Apsolutno me zabole djokovic za njegove dve trojke na jednoj utakmici u aprilu, covek prima platu za celu godinu a ne samo za april.

nismo u fabrici, niti deda ne radi nista do aprila, to je navijacki meme.

svako finale plejofa je bilo krcato dedinim dobrim potezima, ja to cenim.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Nikodije said:

Negde sam pročitao da je Motlijeva plata 1,1 milion, tako da smo mogli da ga dovedemo i letos jer to je u domenu naših finansija. Ali ne, moralo je da se proba sa Plavšićem, a sada smo šokirani jer ne donosi ono što se očekivalo.

Nije se probalo sa Plavšićem nego se standardno saftao kolbas Zalizanom odakle se rep vuče dalje ka ne znam kome. Aj da nazovemo stvari svojim imenima.

Što se Plavšare tiče, jedini problem s njim je što će ga Grk naučiti mitskom zverstvu do kraja ugovora a onda će nam ga preuzeti neko ko glatkije safta karindžu Zalizanom gmazu od nas.

• +1 1
Posted (edited)

Večerašnja utakmica je pala u potpuno drugi plan.

Najbolje kad bi mogla da se odloži.

Edited by sigurnost
  • +1 8
Posted

Da se brže reagovalo, verovatno je i moglo, sad je kasno.

• +1 1
Posted

Jedino ako ću ikada ponovo u neku betonsku dvoranu u Bgd. Možda Rajko Mitić a tu jebe krov.

Posted
1 minute ago, kralj said:

Da se brže reagovalo, verovatno je i moglo, sad je kasno.

Nije moglo, kao sto nije moglo ni posle Ribnikara. Nazalost to ne odlucuje ni klub ni tzv drzava Srbija, nego Evroliga.

Ako je bitno, fudbalsko kolo je odlozeno za nedelju, za ABA ne znam.

• +1 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Milosh76 said:

Nije moglo, kao sto nije moglo ni posle Ribnikara. Nazalost to ne odlucuje ni klub ni tzv drzava Srbija, nego Evroliga.

Ako je bitno, fudbalsko kolo je odlozeno za nedelju, za ABA ne znam.

Nagađam, postoji neki intenzitet tragedije (znam da jezivo zvuči) koji trigeruje koga god da zatraži i odobri odlaganje. Ne bi bio prvi put da se odloži utakmica. Valensiju su odložili pre koliko dva dana.

Edited by kralj
  • +1 2
Posted

Nije ovo Ribnikar slučaj koji se desio u play offu pred F4. Ovde može da se nađe termin bez problema.

• +1 1
Posted

Mogli smo traziti odlaganje, sumnjam da je ikome danas do kosarke.

Bez navijanja sanse su nam u domenu teorije. Posle Ribnikara je Brojiloga bio izricit da KKP nije trazio odlaganje.

• +1 1