Milošica Posted October 31 Posted October 31 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ma luka je attention whore debil Dal je uopšte naš
Hele Posted October 31 Posted October 31 1 hour ago, Heaviside said: nemojte čitati ovo što upravo pišem Editovan mi je post, pozivao sam na rat sa Litvancima, zadnja vremena dosla kad ne mozes ni na rat pozivati na temi o kosarci 1
Fanta Posted October 31 Posted October 31 Sto se tice sudjenja primetan je trend generalno pada kvaliteta sudija a time su greske sve cesce i cesce a pritom i vece. I uglavnom najebu mali timovi.
Ratamahatta Posted November 1 Posted November 1 Do juce mi je Zalgiris bio drugi omiljeni tim u natjecanju, posle nas Sad ne volem svih 17
Ratamahatta Posted November 1 Posted November 1 7 hours ago, Eleniko said: Bit će jebeno, nemam uopšte ideju kako ljudi misle da mi to dobijemo. Bojim se da neće ići. Na muda 2 2
Jesper23 Posted November 1 Posted November 1 (edited) Danas će Keno da se povampiri, mark my words. Ako koliko-toliko sačuvamo reket možemo se nečemu i nadati. Edited November 1 by Jesper23 1
Eleniko Posted November 1 Posted November 1 pisete kao da ne znate roster vazelosa i roster kkcz, dodajem
Dankan Ajdaho Posted November 1 Posted November 1 https://sportske.net/vest/kosarka/hapoel-se-oglasio-motli-pokupio-stvari-zvezda-ceka-533218
Кристофер Лумумбо Posted November 1 Posted November 1 jel igraci hapoela provode neko vreme u izraelu? ako provode potpuno je suludo da u ugovoru nemaju neku izlaznu klauzulu jer tamo je proglaseno ratno stanje. 3
Dankan Ajdaho Posted November 1 Posted November 1 Quote Kasno u noć saznali smo da je Džonatan Motli došao u dvoranu Shlomo Group kako bi pokupio svoje stvari. Poslednjih dana igrač je preduzimao postupke koji nisu u skladu sa velikodušnim ugovorom potpisanim s njim. Klub je počeo da preduzima odgovarajuće pravne korake. Ozbiljno gledamo na postupke igrača, koji je pod ugovorom s klubom na dve godine. Klub je uložio, i nastaviće da ulaže, značajne resurse i napore kako bi formirao najkvalitetniji mogući tim i uspešno ostvario visoke ciljeve postavljene u svim takmičenjima u kojima tim učestvuje.
Eleniko Posted November 1 Posted November 1 jos smo pride zajebali i grka trenera podrzavam /ja bi im uzeo i kabokla jer smo u mogucnosti ali mene srecom niko nista ne pita, koji ce nam q/ 2
samo_opusteno Posted November 1 Posted November 1 44 minutes ago, Eleniko said: pisete kao da ne znate roster vazelosa i roster kkcz, dodajem 1
smooth.Op Posted November 1 Posted November 1 4 minutes ago, Eleniko said: jos smo pride zajebali i grka trenera podrzavam /ja bi im uzeo i kabokla jer smo u mogucnosti ali mene srecom niko nista ne pita, koji ce nam q/ Gospodo, to se u mojoj zemlji zove krađa 5
Dankan Ajdaho Posted November 1 Posted November 1 Biće zanimljivo kad završi u Feneru a ne kod nas. 1 1
Eleniko Posted November 1 Posted November 1 (edited) 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Biće zanimljivo kad završi u Feneru a ne kod nas. pa sto je odlazio onda onda ćemo da uzmemo bena bentila i džo reglanda da ih totalno izjebemo Edited November 1 by Eleniko 2
Recommended Posts