Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ma luka je attention whore debil

Dal je uopšte naš :D

1 hour ago, Heaviside said:

nemojte čitati ovo što upravo pišem

Editovan mi je post, pozivao sam na rat sa Litvancima, zadnja vremena dosla kad ne mozes ni na rat pozivati na temi o kosarci :cry:

Sto se tice sudjenja primetan je trend generalno pada kvaliteta sudija a time su greske sve cesce  i cesce a pritom i vece.

I uglavnom najebu mali timovi.

Do juce mi je Zalgiris bio drugi omiljeni tim u natjecanju, posle nas

Sad ne volem svih 17 

7 hours ago, Eleniko said:

Bit će jebeno, nemam uopšte ideju kako ljudi misle da mi to dobijemo. Bojim se da neće ići.

Na muda

Danas će Keno da se povampiri, mark my words. Ako koliko-toliko sačuvamo reket možemo se nečemu i nadati.

Edited by Jesper23

pisete kao da ne znate roster vazelosa

i roster kkcz, dodajem

jel igraci hapoela provode neko vreme u izraelu? ako provode potpuno je suludo da u ugovoru nemaju neku izlaznu klauzulu jer tamo je proglaseno ratno stanje. 

Kasno u noć saznali smo da je Džonatan Motli došao u dvoranu Shlomo Group kako bi pokupio svoje stvari. Poslednjih dana igrač je preduzimao postupke koji nisu u skladu sa velikodušnim ugovorom potpisanim s njim. Klub je počeo da preduzima odgovarajuće pravne korake. Ozbiljno gledamo na postupke igrača, koji je pod ugovorom s klubom na dve godine. Klub je uložio, i nastaviće da ulaže, značajne resurse i napore kako bi formirao najkvalitetniji mogući tim i uspešno ostvario visoke ciljeve postavljene u svim takmičenjima u kojima tim učestvuje.

jos smo pride zajebali i grka trenera

podrzavam

/ja bi im uzeo i kabokla jer smo u mogucnosti ali mene srecom niko nista ne pita, koji ce nam q/

44 minutes ago, Eleniko said:

pisete kao da ne znate roster vazelosa

i roster kkcz, dodajem

Screenshot_20241101_104602_Flashscore.jpg

4 minutes ago, Eleniko said:

jos smo pride zajebali i grka trenera

podrzavam

/ja bi im uzeo i kabokla jer smo u mogucnosti ali mene srecom niko nista ne pita, koji ce nam q/

Gospodo, to se u mojoj zemlji zove krađa :D

Biće zanimljivo kad završi u Feneru a ne kod nas.

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Biće zanimljivo kad završi u Feneru a ne kod nas.

pa sto je odlazio onda

onda ćemo da uzmemo bena bentila i džo reglanda da ih totalno izjebemo

Edited by Eleniko