Eleniko Posted October 31 Posted October 31 Faljen penist opet malo o basketu a ne samo o govnarima u narandžastom (a nije Tramp) Fan fekt je da ću derbi protiv Paoa gledati u lokalnom kafiću, okružen navijačima vazelosa kojih nažalost ima više na ostrvu nego što je to izgledalo. Bit će jebeno, nemam uopšte ideju kako ljudi misle da mi to dobijemo. Bojim se da neće ići.
uini Posted October 31 Posted October 31 2 minutes ago, Eleniko said: Bit će jebeno, tebi hoce, mi smo vecinski bezbedni. 5
Hele Posted October 31 Posted October 31 1 minute ago, uini said: pa ni yago nije problem u toj logici^ Pa napisao sam. Racunalo se na Tea kao da ce stalno igrati kao u najboljim momentima prosle sezone. Sa Teom koji je vise povredjen nego zdrav, a i kad je zdrav, cesto je u PMS-u, sve i da CMM krene da cepa na svom maksimalnom broju obrtaja, Jago nam je bekap plej u vecini slucajeva, sto bas i nije najsrecnije resenje. Cela pozicija broj 1 nam je nestabilna, ceo roster nam je u sustini ok osim te pozicije jer i za Jagoa i za Teoa moras da gledas u pasulj, a boga mi i za CMM-a uglavnom. Trebao nam je jedan stabilan, skolovan plej umesto Jagoa.
uini Posted October 31 Posted October 31 tek je pocela sezona, pri cemu teo igra sasvim korektno tih sitno minuta za sada - dovoljno je pogledati odnos asistencija & prodatih u tih 10ak mins, pa zakljuciti da je i ova uloga vrlo pozitivna a mislim da se u ovom trenutku ne zahteba od njega da upinje all in videcemo
Eleniko Posted October 31 Posted October 31 (edited) 16 minutes ago, uini said: tebi hoce, mi smo vecinski bezbedni. Ma jok, bezbedan sam ja ovde, vole me komšije. Njima je zanimljivo da umem da nabrojim sve igrače gavrimunja i vazelosa, pa 99% njih to ne zna. Još kad im kažem da sam Eritros Asteras a ne pišam u gaće na Oly, naprotiv, tek to im tek bude vau. Zato se i najbolje slažem sa navijačima manjih klubova kao što je AEK (iako bi me ubili za ovo "manjih"), pogotovo što AEK-are mrze Partizan više nego Turke, zbog izdaje nakon one tekme u Beogradu za vreme bombardovanja. Onako ko ja. Plus je ovo njihovo sektaštvo daleko zdravije nego naše, ljudi su prvo prijatelji i komšije i kolege pa onda navijači. Inače ću jednom da pišem koliko me random Grci smaraju za Željka, to je neuračunljivije od grobosa. Edited October 31 by Eleniko 2
*edited by mod Posted October 31 Posted October 31 Slabo pratim navijačke odnose, zna li se kakva je izdaja u pitanju? Sumnjam da je neka paok-aek relacija. 1
arheolog1981 Posted October 31 Posted October 31 18 minutes ago, *edited by mod said: Slabo pratim navijačke odnose, zna li se kakva je izdaja u pitanju? Sumnjam da je neka paok-aek relacija. Izmaštana https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/serbian/lat/balkan-68736691.amp 1
MiddleClass Posted October 31 Posted October 31 2 hours ago, uini said: juce je bio ubedljivo najbolje resenje od dostupnih u datom kontekstu, pri cemu petrusev makar cetvrtinu ekipe zna, nije sad pao s'marsa. desice se da i bolomboy i petrusev ne isporucuju. Sta ce nam Plavsic pored zivog Motlija? 1
Hele Posted October 31 Posted October 31 (edited) Ne gledajte video, ne kazu nista, navlace vas da platite da odgledate ceo. Edited October 31 by Hamlet Strašni 1 2
Popular Post Heaviside Posted October 31 Popular Post Posted October 31 nemojte čitati ovo što upravo pišem 10
ducca Posted October 31 Posted October 31 6 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Luka iz luke i kuzme poziva na sabornost i predlaze da se dva kluba iz beograda bore protiv ovoga tako sto se nece pozdraviti sa sudijama pre utakmice. Nisam baš pogledao Partizan juče u fullu, samo zadnjih par minuta i bilo je to hvatanje lopte iz auta, je l bilo još sistemskih propusta na štetu Partizana ili se ovo pozivanje na dvojnu “akciju” protiv sudija uglavnom zasniva na tom momentu?
Mindaugas Žukauskas Posted October 31 Posted October 31 14 minutes ago, ducca said: Nisam baš pogledao Partizan juče u fullu, samo zadnjih par minuta i bilo je to hvatanje lopte iz auta, je l bilo još sistemskih propusta na štetu Partizana ili se ovo pozivanje na dvojnu “akciju” protiv sudija uglavnom zasniva na tom momentu? Prvo poluvreme je Monako imao domaćinsko suđenje. Potom su suci izviždani u tunel, i u drugom se vratili kao preporođeni ljudi. Iskompenzovali su koliko su mogli, ali opet ostaje gorak ukus zašto se uopšte dovode u tu poziciju 2
Milošica Posted October 31 Posted October 31 (edited) 19 minutes ago, ducca said: Nisam baš pogledao Partizan juče u fullu, samo zadnjih par minuta i bilo je to hvatanje lopte iz auta, je l bilo još sistemskih propusta na štetu Partizana ili se ovo pozivanje na dvojnu “akciju” protiv sudija uglavnom zasniva na tom momentu? Sigurno ste vi više oštećeni ako je moguće meriti to. Mindaugas je objasino za prvo poluvreme. Mislim da je "naša" priča o sinoćnom suđenju uzrokovana i gaženjem auta Virtusa u poslednjem minutu prošle nedelje, i faulom nad Lundbergom. Sve u svemu, bez preterivanja, večiti imaju najgore suđenje u ovogodišnjoj EL. Edited October 31 by Milošica 3
kud u maglu Simoviću Posted October 31 Posted October 31 23 minutes ago, ducca said: Nisam baš pogledao Partizan juče u fullu, samo zadnjih par minuta i bilo je to hvatanje lopte iz auta, je l bilo još sistemskih propusta na štetu Partizana ili se ovo pozivanje na dvojnu “akciju” protiv sudija uglavnom zasniva na tom momentu? ma luka je attention whore debil 3
copkillah Posted October 31 Posted October 31 25 minutes ago, ducca said: Nisam baš pogledao Partizan juče u fullu, samo zadnjih par minuta i bilo je to hvatanje lopte iz auta, je l bilo još sistemskih propusta na štetu Partizana ili se ovo pozivanje na dvojnu “akciju” protiv sudija uglavnom zasniva na tom momentu? Nisam imao snage da gledam posle opet snimak, ali mislim da su Monaku oprostili bar tri tehničke greške u prvom poluvremenu.
Recommended Posts