October 31, 2024Oct 31 Luka iz luke i kuzme poziva na sabornost i predlaze da se dva kluba iz beograda bore protiv ovoga tako sto se nece pozdraviti sa sudijama pre utakmice.
October 31, 2024Oct 31 Brojiloga je ili fikus ili pizda. Pređašnje generacije funkcionera iznikli iz ju/srb košarke su vodili računa da ta košarka iz koje su ponikli ne bude jebana strana. Edited October 31, 2024Oct 31 by Heaviside
October 31, 2024Oct 31 ...kad se samo setim da su Brojilogu gurali da bude lider opozicije lol A njega i litvanski ustaša Motijeunas jebe ružno
October 31, 2024Oct 31 mislim, zivimo u kontekstu u kojem je basketaska nepravda najmanji problem & usput bi se iznenadio kada se ne bi desila.
October 31, 2024Oct 31 18 minutes ago, Nikodije said: Zašto ili U smislu da je najmanje jedno od ta dva. Trebalo je i/ili da stavim.
October 31, 2024Oct 31 19 minutes ago, Nikodije said: ...kad se samo setim da su Brojilogu gurali da bude lider opozicije lol A njega i litvanski ustaša Motijeunas jebe ružno Ma kakvi, nego se sveti SNSu preko Zvezde i Partizana
October 31, 2024Oct 31 Sve u svemu, dobijamo polako CMM-a i Plavsica i sad treba sacekati povratak Bolomboja. Plavsic ce nam onda biti kao Bobi u Feneru, samo trenutno bolji igrac plus sa prostorom za napredak. Bolomboj kao startna petica, Petrusev koji moze da menja, a i igra na 4 pa Mitrovic i onda Plavsic koji moze da uleti ako je povoljan mecap, ima dan, napredovao je... Sa Petrusevim se takodje i na 4 znacajno menja sve, tu su sad on i Daum, pa i Kalina koji moze da uleti, a tek onda dolazi Davidovac. Dakle, pomerili smo Davidovca, Mitrovica i Plavsica da u sustini ni ne moraju da igraju kad se skrati rotacija odnosno da igraju samo ako zasluze i neophodno je. Na tri Kalina kao alfa i omega i Gidra i Dobric kao zamene - sasvim dobro resenje. Opet, kome smeta ta domaca osnova, odnosno Dobric, Ognjen uopste ni ne mora da ulazi ako mu nije dan/nije zasluzio prethodnim tekmama, zalaganjem/ucinkom na treninzima... Odnosno, oni na koje se kuka i zla donaca osnova - Mitrovic, Plavsic, Davidovac i Dobric, uopste nam i nisu neophodni, moze se skroz bez njih, a ako nekad negde budu korisni, odlicno, ne moze da skodi. Na dva smo lepo pokriveni, Kenan i Nedovic, ako ne ide jednog, verovatno ce drugog. Ostaje po meni jedina greska i mana ovog rostera - pozicija pleja. Moralo se znati da je Teo sad jos stariji i skloniji povredama i moralo se na njega gledati na kao nesto izmedju drugog i treceg resenja, a ne kao stabilno drugo, pa Jago sta uradi-uradi. Kako bi nam umesto Jaga legao neki stabilan plej, da bude tu kao zamena kada je Teo u nekom svom ludilu ili je povredjen. Ovako je sve preveliki rizik, a narocito kad ni CMM se jos nije u potpunosti dokazao i jos nije onaj iz Baskonije.
October 31, 2024Oct 31 @Hele, "Dakle, pomerili smo Davidovca, Mitrovica i Plavsica da u sustini ni ne moraju da igraju kad se skrati rotacija odnosno da igraju samo ako zasluze i neophodno je." mora se samo umreti a ni to ne mora ako si dovoljno koncentrisan, sto bi rekla pokojna olja ivanjicki; medjutim, plavsic je sinoc pokazao da postoji kontekst u kojem on moze da dominira, kao nedobrocudni dzin, samo sto verovatno nije najidealnije da to bude bas na kraju tekme, u clutchu.
October 31, 2024Oct 31 Sto uvodjenjem Petruseva i povratkom Bolomboja i nece. Ili, ako napreduje, ostanu korisne stvari, a popravi mane, sto da ne?
October 31, 2024Oct 31 Nadam se da vise nikad necemo ratovati, ali kad smo vec ratovali toliko u proslosti, zao mi je sto bar jednom nismo protiv ovih Litvanaca 🤣 Nekako zasluzuju, bolje nego neki od bratoubilackih, besmislenih ratova koje smo vodili.
October 31, 2024Oct 31 6 minutes ago, Hele said: Sto uvodjenjem Petruseva i povratkom Bolomboja i nece. Ili, ako napreduje, ostanu korisne stvari, a popravi mane, sto da ne? juce je bio ubedljivo najbolje resenje od dostupnih u datom kontekstu, pri cemu petrusev makar cetvrtinu ekipe zna, nije sad pao s'marsa. desice se da i bolomboy i petrusev ne isporucuju.
October 31, 2024Oct 31 3 minutes ago, uini said: juce je bio ubedljivo najbolje resenje od dostupnih u datom kontekstu, pri cemu petrusev makar cetvrtinu ekipe zna, nije sad pao s'marsa. desice se da i bolomboy i petrusev ne isporucuju. Ne znam sta hoces da kazes, zna se da sam ja nambr van branioc Plavsica ovde. Kazem da je tim odlican, a kome smeta ova domaca osnova, nece morati u sustini ni da je gleda ako budu raspad. Ako ne budu, nece nikom ni smetati. Jedini problem je problem Jagoa.