Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, Eleniko said:

Veće je pitanje šta je EL poručila KKP suđenjem u Pioniru. Mi smo percepirani kao deca Putina i Mladića pa ne zaslužujemo bolje. Dočim je Partizan prešao put od gostujućeg suđenja u Madridu u sezoni 22/23 do onog sinoć. Kako? Zašto?

Slažem se da je ovo udar na državu Srbiju. Zato moramo biti ujedinjeniji nego ikad. Ili štono bi rekli:

Da nismo samo grupa ljudi, već ujednjena porodica sa istim vrednostima i idejama. Unapred poručujemo svima koji će reći 'ne mešajte crno i crveno' – zaplovite brodom Džonatan Edvards!"

Posted

Ne razumem. Ko je pominjao državu Srbiju?

Posted

Ješa bi pao u nesvest kad bi čuo za koje pare igra naša domaća osnova.

• +1 2
  • Haha 3
Posted

Nisam gledao, al budem posle ovih silnih komentara. Nego, šta je to sa Smajlijem i Beogradom? On jeste dileja, al baš da ima frku da dođe....

Može na PM ako neko zna konkretno.

Posted
Just now, kralj said:

Nisam gledao, al budem posle ovih silnih komentara. Nego, šta je to sa Smajlijem i Beogradom? On jeste dileja, al baš da ima frku da dođe....

Može na PM ako neko zna konkretno.

Navodno ga neka ekipa reketira

Posted

Čitao sam za onog menadžera/advokata. Bilo je i u novinama, ali to je valjda na sudu.

Posted

Ja gotovo nikad ne komentarišem suđenje, mislim da generalno razloge poraza treba tražiti u sopstvenim greškama i sklon sam da verujem da su sudijske greške uglavnom nenamerne, ali ono što se sinoć dogodilo spada u klasičnu otimačinu i oružanu pljačku. Ona tri bandita su direktno uticala na rezultat, evo skoro ceo dan je prošao, mene i dalje drzi bes od sinoć. Može sudija da pogreši, ali da ode i da pogleda snimak na kome se jasno vidi lakat u glavu, da pogleda snimak gde se jasno vidi da Nedović udara čoveka sa strane i da nema govora o faulu u napadu i da pri tome ostane pri svojim odlukama, to se, gospodo, zove otimačina i pljačka.

• +1 9
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, kralj said:

Čitao sam za onog menadžera/advokata. Bilo je i u novinama, ali to je valjda na sudu.

Da nije iz Jagodine - tu znam jednog....

• Haha 4
Posted
3 hours ago, Eleniko said:

Veće je pitanje šta je EL poručila KKP suđenjem u Pioniru. Mi smo percepirani kao deca Putina i Mladića pa ne zaslužujemo bolje. Dočim je Partizan prešao put od gostujućeg suđenja u Madridu u sezoni 22/23 do onog sinoć. Kako? Zašto?

Poručeno je da će i ove godine F4 biti u Beogradu, ali da to ne znači da treba da se nadamo da ćemo na njemu učestvovati u drugom svojstva osim kao organizatori.

A sva kuknjava i saopštenja u vezi suđenja generalno ništa ne vrede jer se zna da nema nikakve alternative igranju EL. Posebno malo imaju smisla u godini gde se odlučuje o licencama.

U nekom od boljih svetova FIBA i ULEB imaju dve slične lige i na svakih X godina se lome da potpišu što jače klubove i bolje sudije u odnosu na rivalsku organizaciju.

• Tužno 1
Posted (edited)
1 hour ago, Hroničar said:

Ja gotovo nikad ne komentarišem suđenje

Uvek mi je smešno kad neko ovako započne post, kao da si trener na kzš a ne na forumu. Suđenje je sastavni deo sporta i treba da se komentariše, posebno kada direktno odluči pobednika, kao juče. To kažnjavanje zbog pričanja o suđenju je baš anahrono, ali valjda je to neki alibi onih koji vode takmičenje. O svemu može da se priča osim o nekim zaštićenim belim medvedima, koji dođu na dnevni red tek kad ukradu parfem.

Edited by Nikodije
  • +1 9
Posted
7 minutes ago, Eleniko said:

Da nije iz Jagodine - tu znam jednog....

Po sećanju, ovaj njegov je iz hooda, Treći Beograd. Davao mu lovu dok je bio anoniman. Ugovor je valjda podrazumevao da mu ovaj vraća kroz procente od narednih ugovora.

• +1 1
Posted
6 minutes ago, Nikodije said:

Uvek mi je smešno kad neko ovako započne post, kao da si trener na kzš a ne na forumu. Suđenje je sastavni deo sporta i treba da se komentariše, posebno kada direktno odluči pobednika, kao juče. To kažnjavanje zbog pričanja o suđenju je baš anahrono, ali valjda je to neki alibi onih koji vode takmičenje. O svemu može da se priča osim o nekim zaštićenim belim medvedima, koji dođu na dnevni red tek kad ukradu parfem.

Eto, drago mi je što sam te zasmejao. Mislio sam na to da ne nalazim suđenje kao uzrok poraza, sudijske greške su sastavni deo ove igre, ali ono juče je bilo smišljeno i tendenciozno.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Nikodije said:

Ješa bi pao u nesvest kad bi čuo za koje pare igra naša domaća osnova.

Ali bi se oduševio sa cifrom koju vraćaju tamo gde treba.

• +1 1