Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Eleniko said:

Sfero je car, apsolutni car. Kao da mu je Duda bio mentor. 

A u vezi opklade, ne mislite valjda da će Smajli potrajati u Žalgirisu do sledeće tekme? Juče zamalo da dobije batine od Trinkija, kapiram da već danas advokati traže rupe u ugovoru i način da ga se najjeftinije reše. 

• +1 1
  • -1 1
Posted

uzas. zasto ne mozemo da imamo lepe stvari

• +1 1
Posted

najgore tek dolazi, emisija ona 3 EL litva retosa

bukvalno su svi gmizavci izmileli i pokazali svoje pravo lice, za sada vodi toni lazarusić

• Haha 1
  • -1 1
Posted

toni odusevljen igrom žalgirisa

mada evo trinki se pita

GbLE1MGXoAA8IXt?format=jpg&name=small

Posted

ja sam svaki put odusevpjen njihovom igrom, uprkos tome sto ih borderline mrzim. 

jednostavna kosarka, svi prangijato, ispodprosecni igraci mogu da te ogule any given day.

druga je stvar sto su sudije zagovnjale, nije njihov problem

• +1 4
Posted

Hahaha, ja ovo nisam znao, pa jebote ovo nema nigde, bukvalno ABA nivo:

Tesonet has acquired 25% of the Zalgiris Group stakes, with the remaining 75% owned by club Director Paulius Motiejunas.

Paulius Motiejunas became Euroleague Basketball CEO on June 15, 2023, after a successful career as President of Zalgiris Kaunas.

I jos platis 1,000,000€ da te kradu....

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Vratite nam stare EL sudije, one su barem znale umotati krađu da ti ne prisjedne večera. Sudijska trojka nije ni za EC nivo, ali šta da se radi. Ovo je druga oružana pljačka ove sezone, a očekujem da će ih biti još.

• +1 1
Posted

nista lepse nije bilo nego kad te posere lamonika, nema vise staaaarih sudija

• +1 1
Posted

Montejunas je ovim poručio da sledeće sezone bolje razmislite u kojoj državi igrate pripremne turnire

• Haha 1
  • -1 4
Posted
14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Montejunas je ovim poručio da sledeće sezone bolje razmislite u kojoj državi igrate pripremne turnire

Oni su toliko mali, a toliko puni mrznje i izkompleksirani, da  prosto nije normalno tj bolestno. Pa ono saopstenje "navijaca" da smo im neprijatelji???

Sta smo mi to neprijateljski ucininili protiv njih? Pazi igrali pripremne utakmice u Rusiji... Neka upisu u statut EL gde sme a gde ne sme da se igraju pripremne utakmice.

Teska govna, sorry....

Posted
47 minutes ago, assignment said:

Oni su toliko mali, a toliko puni mrznje i izkompleksirani, da  prosto nije normalno tj bolestno. Pa ono saopstenje "navijaca" da smo im neprijatelji???

Sta smo mi to neprijateljski ucininili protiv njih? Pazi igrali pripremne utakmice u Rusiji... Neka upisu u statut EL gde sme a gde ne sme da se igraju pripremne utakmice.

Teska govna, sorry....

potpuno je nebitno koga litvanski navijaci smatraju za neprijatelja. bolujemo i mi od slicnih bolesti.

ono sto nije nebitno vec je skandalozno je nacin na koje liga reagovala na to - slanjem sudija koje ce maskimalno otezati neprijateljima litvanskog naroda put do pobede.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Heaviside said:

potpuno je nebitno koga litvanski navijaci smatraju za neprijatelja. bolujemo i mi od slicnih bolesti.

ono sto nije nebitno vec je skandalozno je nacin na koje liga reagovala na to - slanjem sudija koje ce maskimalno otezati neprijateljima litvanskog naroda put do pobede.

Sa moje tacke gledista, ja sam njih postovao kao uvek nezgodne sportske rivale, nisam ih gotivio, nisam ih mrzeo. I da nije bilo tog saopstenja, verovatno bih ono sto se sinoc desavalo otpisao na  "mii smo mali, nemamo licencu, pokrali nas, kao i mnogo puta do sada, teraj dalje". Ali ukupna slika sa tim saopstenjem, smrdi do neba...

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Veće je pitanje šta je EL poručila KKP suđenjem u Pioniru. Mi smo percepirani kao deca Putina i Mladića pa ne zaslužujemo bolje. Dočim je Partizan prešao put od gostujućeg suđenja u Madridu u sezoni 22/23 do onog sinoć. Kako? Zašto?

• +1 2