Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
Just now, Eleniko said:

Da navežba da ne ide laktom u lice kolege.

A to Smajli kontam da ce da vidi sta je uradio i da zvrcne kolegu da objasni da je samo trapavost u pitanju :)

Posted

zastoko bi se zajebali da smo pustili plavsu, nije samo zbog ove partije

lik je mozda nas ono sto nam treba, ne komplikuje previse, kida obric kad je blizu njega

radi ono sto zna, takodje prisutan na skoku i zastiti obruca

sad ga ja ishvali ali kao bek ap plus luka i filip to je sasvim dovoljno kad se vrati boki boy

a preguracemo i jos mesec dva bez njega

da se dobije pao, napravi veliki skalp, jebe ataman i to bi bilo odlicno posle ovakvog rasporeda

sledi puno laksi period i bez obzira sto u el nema lakih protivnika ipak mozemo skoro sve dobiti

mi cemo u sedam kola vec igrati sa 4 f4 kandidata

real, barsa, fener, pao... od favorita za sest i f4 ostali oly i efes//monako

• +1 1
Posted

Neće on doći u BG ali ne zbog cigana, nego zbog onoga zbog čega je i zapalio.

@Mindaugas Žukauskas mene kućni grobarin ubeđuje da je ono bio čist faul u napadu i da se to uvek svira. Odbiću mu na ostrašćenost, nije čestito ni pogledao. 

• Hvala 1
Posted
8 minutes ago, Hele said:

Pogledao sam i regularan je poslednji kos, no dobro, i mi smo ljudi pa je logicno da smo osetljivi na sve posle svega.

A sve i da nije regularan, znamo da bi ga sudili kao regularan.

Elem, da su sudili kako treba, ne bi ovi ni imali sut za pobedu, tako da, nebitno.

Mada... moram da citiram sam sebe ko klosar 🤣

7:49 na snimku prima loptu i stoji na satu 1.3, 7:50 na snimku, stoji i dalje na satu 1.3.

Jedino sto je sutnuo 0.5 do kraja tako da je verovatno na vreme. Mada opet, sudije su to pogledale tek onako i uopste nemaju pravu informaciju da li je sut na vreme ili ne. Oni su gledali snimak koji nista u sustini ne govori.

Screenshot-20241030-215555-Gallery.jpg

Screenshot-20241030-215453-You-Tube.jpg

• +1 2
Posted
8 minutes ago, Milošica said:

To ide na dušu sudijama.

Verujem da Kalina 0 zamera Alenu.

Pusti sad to, prihvataš opkladu?

Posted
9 minutes ago, MeanM@ said:

A to Smajli kontam da ce da vidi sta je uradio i da zvrcne kolegu da objasni da je samo trapavost u pitanju :)

Nešto se mnogo ložio posle toga, kad je dao koš nakon odbitka, sve su šanse da ga zabole uvo za Kalinu. 

• +1 4
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

Opklada nije fer jer on ima i druge razloge zasto da ne dolazi. I te razloge nece sigurno javno izneti. Ako ne bude dosao, reci ce da je povredjen, a nama ce ostati da nagadjamo koji je pravi razlog.

U svakom slucaju, bilo bi jadno da se ti nasladjujes dobijenom opkladom, a on nije dosao iz razloga koji nije ni za kakvo nasladjivanje.

• +1 1
Posted

Ali Plavsic koji je uspeo da izgubi i ostavi coveka samog na sutu na sekund do kraja... 

Lepa nasa 12-a pozicija, hocemo mi iz nje ali nece ona iz nas. 

• +1 2
  • Haha 2
  • Tužno 1
Posted
Just now, Eleniko said:

Pa ne kažem da će doći, nego mi je nejasno zašto ne bi, osim ako nije ovo što Valk piše.

Posted
20 minutes ago, elementary said:

Ne znam kako vreme nije isteklo ,nameran faul i slično uvek može da se podvuče ali kos posle isteka vremena i ne bas .Nije mi jasno kako je uspeo za sekundu da uhvati ,doskoci i šutne.

Al mislim da to moze. Prijem doskok i sut za sekundu i nesto. Ispod 0.5 s sudije ne dozvoljavaju uopste prijem lopte. Racuna se da je nemoguce koliko god bio brz. Prosto, pravilo.

Posted
7 minutes ago, Valk said:

@Mindaugas Žukauskas mene kućni grobarin ubeđuje da je ono bio čist faul u napadu i da se to uvek svira. Odbiću mu na ostrašćenost, nije čestito ni pogledao. 

Teško da je ono faul, pre svega Nedović ne završava taj napad već asistira, a tu je tolerancija veća. Odbrambeni nije zauzeo čvrst odbrambeni stav. Najvažnije, kontakt se ne dešava grudi o grudi, nego više bočno, i to mora biti bolno očigledno sudiji ispod koša. Kad se još uzme u obzir momenat meča kad se "prekršaj" dogodio, istoriju koja mu je prethodila, ovakvu odluku mogu samo da objasnim kao čist lopovluk.

• +1 6
  • Hvala 2
Posted
3 minutes ago, Valk said:

Nešto se mnogo ložio posle toga, kad je dao koš nakon odbitka, sve su šanse da ga zabole uvo za Kalinu. 

Nervirao je i mene, al to je prosto zar borbe, a i on je lozana. Nije mu za zameriti. Mislim ako nije bas klipan skontace da ima smisla da se izvini coveku koliko god da je jasno da nije imao nameru

• +1 1
Posted
1 minute ago, MeanM@ said:

Al mislim da to moze. Prijem doskok i sut za sekundu i nesto. Ispod 0.5 s sudije ne dozvoljavaju uopste prijem lopte. Racuna se da je nemoguce koliko god bio brz. Prosto, pravilo.

Moze i on je je to negde i uradio. Da je bio brzi, ne bi bilo sumnje da moze.

Sat nije pusten na vreme, a on na snimku sutira na 0.5 do kraja.

Dakle, tih 0.5 nije tacno, ostaje samo pitanje da li je na 0.2 ili 0.1 ili je vreme isteklo.

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Hele said:

Opklada nije fer jer on ima i druge razloge zasto da ne dolazi. I te razloge nece sigurno javno izneti. Ako ne bude dosao, reci ce da je povredjen, a nama ce ostati da nagadjamo koji je pravi razlog.

U svakom slucaju, bilo bi jadno da se ti nasladjujes dobijenom opkladom, a on nije dosao iz razloga koji nije ni za kakvo nasladjivanje.

Ja samo dajem šansu Milošici da bude u pravu, ja i da dobijem oprostiću mu to što mi duguje 

Posted
24 minutes ago, Valk said:

Neće on doći u BG ali ne zbog cigana, nego zbog onoga zbog čega je i zapalio.

kao i obicno covek je potpuno u pravu  :fantom:

• -1 2