Hele Posted October 30 Posted October 30 Ovo je deset razlike za nas i sa ovakvom igrom i postenim sudjenjem. Sa Bolombojem, Teom i Petrusevim kad udje u formu, ovo je plus 20 za nas. Sta ima onda da kritikujemo nase? Jel bi kritikovali da smo dobili 10 razlike? A nije to i samo sudijske greske, udju ti te stvari u mozak, moras da pazis kako se kreces, kako igras odbranu, u stalnom si strahu sta ce ovi svirati... Nije to samo da prebrojis greske i kazes ovo su trebale da budu lopte/poeni za nas. Sjebu te psiholoski u svakom napadu i odbrani. 2 1
yakab Posted October 30 Posted October 30 kakva tekma! spektakl sa sve sferom koji ne zna gde udara i lagano prekida tekmu da im on objasni. memam zamerke na nasu partiju, oni su odlicna ekipa u odlicnoj formi plus domaci teren i uslo im je svasta u prvom nudili su nam se celo drugo, trinki zakucao bez tajma a mi prisli na posed, pa nema franciska imali su +11 pred cetvrtu kod nas osim kenana manje vise svi dobri do odlicni kao nedovic i plavsic kodi konacno agresivniji, kalina standard, ni jago ni dobric nisu bili losi petrusev slab, totalno u kontra ritmu sve u svemu odlican povratak bili smo i vise nego ok jebiga, bilo je svega, standardna pizdarija u reziji el sudija... mozda je i smajliju mogla biti sudjena ona silazna, mozda je prestrogo sudjeno nedovicu u napadu uglavnom domacinsko i da se pogura kad moze teraj dalje, pao sad moramo dobiti! 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 30 Posted October 30 3 minutes ago, Malvo said: To ne može sve za sekund. Za sekund se hvata lopta, diže i šutira Naravno da može. Za košarkaški šut je dovoljno i 0.3 sekunde. Kad ostane manje od toga, može da se poentira samo iz odbojke. 2 1
elementary Posted October 30 Posted October 30 (edited) Onda se setis da nije gotovo i da za dva dana igraš protiv još jednog antipaticnog kluba 😂 Edited October 30 by elementary 1
Malvo Posted October 30 Posted October 30 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Naravno da može. Za košarkaški šut je dovoljno i 0.3 sekunde. Kad ostane manje od toga, može da se poentira samo iz odbojke. Može Stef Kari da izbaci za 0.3. Ovaj nije izbacio ne za 0.3, nego za 1.3. Bukvalno imaš skrinšotove gde se vidi da semafor za napad kreće debelo nakon što je uhvatio loptu. I ovde ću da se zaustavim jer vidim da si došao da podjebavaš teorijom umesto onim što se zaista desilo 3
Eleniko Posted October 30 Posted October 30 5 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Kakv bruka Eurolige. Privatna liga, mogu da rade šta god hoće. Mi smo posle 3:0 dobili poruku da vežemo konja tamo gde gazda kaže. Inače mislim da je ovo politika i da KKCZ koji je kao što smo videli u tekstu koji najavljuje utakmicu percepiran kao proruski, NIKADA više neće pobediti u Kaunasu dok je Litvanac na čelu EL (i Bodiroga). Što ne znači da ne treba da im konačno priredimo nezaboravan doček. 3
MeanM@ Posted October 30 Posted October 30 E, al video se inat kod igraca na ovih par smrdljivih odluka. Kalina je zlopamtilo, taj je sad namunjen da uzvrati na ove govnarije. Steta za primljen kos, pucao bi testosteron na sve strane da smo izvukli ovu pobedu. 8
elementary Posted October 30 Posted October 30 Ne znam kako vreme nije isteklo ,nameran faul i slično uvek može da se podvuče ali kos posle isteka vremena i ne bas .Nije mi jasno kako je uspeo za sekundu da uhvati ,doskoci i šutne.
Hele Posted October 30 Posted October 30 Pogledao sam i regularan je poslednji kos, no dobro, i mi smo ljudi pa je logicno da smo osetljivi na sve posle svega. A sve i da nije regularan, znamo da bi ga sudili kao regularan. Elem, da su sudili kako treba, ne bi ovi ni imali sut za pobedu, tako da, nebitno. 2
Eleniko Posted October 30 Posted October 30 1 minute ago, MeanM@ said: Kalina je zlopamtilo, taj je sad namunjen da uzvrati na ove govnarije. U po neke pare da će Smajlagić da izbegne dolazak u Beograd? Ja bi to na njegovom mestu. 1 2
Milošica Posted October 30 Posted October 30 2 minutes ago, Eleniko said: U po neke pare da će Smajlagić da izbegne dolazak u Beograd? Ja bi to na njegovom mestu. Zašto jbt? 2 1
MeanM@ Posted October 30 Posted October 30 2 minutes ago, Eleniko said: U po neke pare da će Smajlagić da izbegne dolazak u Beograd? Ja bi to na njegovom mestu. Ma jok, vaspitani momci fini su nasi igraci. Uzvratice sportski covek, voli taj da pobedi vise nego leba da jede. Spremte kolica 3
Eleniko Posted October 30 Posted October 30 (edited) @Milošica Da navežba da ne ide laktom u lice kolege nižeg od njega Edited October 30 by Eleniko 1
Milošica Posted October 30 Posted October 30 Just now, Eleniko said: Da navežba da ne ide laktom u lice kolege. To ide na dušu sudijama. Verujem da Kalina 0 zamera Alenu. 5
Recommended Posts