Wilde Posted October 30 Posted October 30 Nismo ukleti nego orobljeni ali ok, okačiće EL saopštenje da je bilo sitnih greščica i teraj dalje. 6
steins Posted October 30 Posted October 30 Nisam video. Ko su ona dva debila ispred Danstona. Jedan ceni, drugi protrčava
Hele Posted October 30 Posted October 30 (edited) 3 minutes ago, elementary said: Haha ,kakvi paceri jbt . Em te pokradu em izgubiš u zadnjoj stotinki. Em te pokradu em te pokradu i u zadnjoj stotinki. Edited October 30 by Hele
Malvo Posted October 30 Posted October 30 On je za za sekundu uhvatio, bio neodlučan pa malo spustio dole, pa onda odlučio da ipak šutne? 2
hrkljush boys_2 Posted October 30 Posted October 30 Ali Dunston prima.loptu i doskoci, vrijeme stoji i jos pregledavaju i nista. 2
Heaviside Posted October 30 Posted October 30 Plavšić poslednja odbrana kao kad zabaguje džojstik u igrici jebeš ti ovo, mislim da neću više da pratim ovo sramotno takmičenje. pretplatu za prenose svakako odjavljujem 6
sigurnost Posted October 30 Posted October 30 Just now, Malvo said: On je za za sekundu uhvatio, bio neodlučan pa malo spustio dole, pa onda odlučio da ipak šutne? 2 kretena pored njega stoje i gledaju. Plavšić i jbn. Dobrić. 1
steins Posted October 30 Posted October 30 1 minute ago, Hele said: Sta? Izgubi. Dobric nešto ceni izgubljen u reketu a onaj drugi (ne vidoh koji) prolete ispred Danstona, takodje prilično dezorjentisan. 1
elementary Posted October 30 Posted October 30 1 minute ago, Hele said: Em te pokradu em te pokradu i u zadnjoj stotinki. Isto nam se hvata ,prolaze utakmice ,gubimo utakmice ,možemo samo da se sećamo onih 3-0.Tesko da će imati više pozitivan skor. 1
MeanM@ Posted October 30 Posted October 30 Ova sranja sa sudjenjem se resavaju na nekim bordovima EL. Al je jezivo da se ovako cesto gresi. Da pretis istupanjem iz takmicenja nema smisla kad nemas alternativu. Cemu moze sluziti ova Sferova zvanicna zalba?
Zli Gli Posted October 30 Posted October 30 Trebalo je ovo ovako ruzno da se desi, pisao sam i posle Barse da je neverovatno kako se nasi svi lepo uklope u te mini i maksi sudijske kradje i evo sad smo od napada na 79:79 imali Kalinicevu nicim izazvanu izgubljenu loptu pa faul u napadu Nedovica i razne druge gluposti i prosto nas treba ovako ruzno jebati jer smo luzeri, nemam drugog objasnjenja. 2 3
Hele Posted October 30 Posted October 30 1 minute ago, Zli Gli said: Trebalo je ovo ovako ruzno da se desi, pisao sam i posle Barse da je neverovatno kako se nasi svi lepo uklope u te mini i maksi sudijske kradje i evo sad smo od napada na 79:79 imali Kalinicevu nicim izazvanu izgubljenu loptu pa faul u napadu Nedovica i razne druge gluposti i prosto nas treba ovako ruzno jebati jer smo luzeri, nemam drugog objasnjenja. Pricaj u svoje ime. 3
Mil@n Posted October 30 Posted October 30 Just now, Zli Gli said: Trebalo je ovo ovako ruzno da se desi, pisao sam i posle Barse da je neverovatno kako se nasi svi lepo uklope u te mini i maksi sudijske kradje i evo sad smo od napada na 79:79 imali Kalinicevu nicim izazvanu izgubljenu loptu pa faul u napadu Nedovica i razne druge gluposti i prosto nas treba ovako ruzno jebati jer smo luzeri, nemam drugog objasnjenja. Uz normalno suđenje ovo bi dobili 5. Nismo mi zlatni ali nismo zaslužili da nas ovako sudije jebu u bulju. Da sam na terenu ne znam kako bi izdržao da se nekome ne najebem mame milosne da te ovako očigledno krade. 6
Recommended Posts