Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Nismo ukleti nego orobljeni ali ok, okačiće EL saopštenje da je bilo sitnih greščica i teraj dalje.

• +1 6
Posted

Jbn kreteni.

Ko je bio pored Danstona?

Posted

Epska kradja i epska glupost na kraju.

Posted

Nisam video. Ko su ona dva debila ispred Danstona. Jedan ceni, drugi protrčava :isuse:

Posted (edited)
3 minutes ago, elementary said:

Haha ,kakvi paceri jbt .

Em te pokradu em izgubiš u zadnjoj stotinki.

Em te pokradu em te pokradu i u zadnjoj stotinki.

Edited by Hele
Posted

On je za za sekundu uhvatio, bio neodlučan pa malo spustio dole, pa onda odlučio da ipak šutne?

• +1 2
Posted

Ali Dunston prima.loptu i doskoci, vrijeme stoji i jos pregledavaju i nista. :isuse:

• +1 2
Posted

Plavšić poslednja odbrana kao kad zabaguje džojstik u igrici 

jebeš ti ovo, mislim da neću više da pratim ovo sramotno takmičenje. pretplatu za prenose svakako odjavljujem 

• +1 6
Posted
Just now, Malvo said:

On je za za sekundu uhvatio, bio neodlučan pa malo spustio dole, pa onda odlučio da ipak šutne?

2 kretena pored njega stoje i gledaju. 

Plavšić i jbn. Dobrić.

• -1 1
Posted
1 minute ago, Hele said:

Sta?

Izgubi. 

Dobric nešto ceni izgubljen u reketu a onaj drugi (ne vidoh koji) prolete ispred Danstona, takodje prilično dezorjentisan.

:isuse:

• +1 1
Posted
1 minute ago, Hele said:

Em te pokradu em te pokradu i u zadnjoj stotinki.

Isto nam se hvata ,prolaze utakmice ,gubimo utakmice ,možemo samo da se sećamo onih 3-0.Tesko da će imati više pozitivan skor.

• -1 1
Posted

Ova sranja sa sudjenjem se resavaju na nekim bordovima EL. Al je jezivo da se ovako cesto gresi.

Da pretis istupanjem iz takmicenja nema smisla kad nemas alternativu.

Cemu moze sluziti ova Sferova zvanicna zalba?

Posted

Trebalo je ovo ovako ruzno da se desi, pisao sam i posle Barse da je neverovatno kako se nasi svi lepo uklope u te mini i maksi sudijske kradje i evo sad smo od napada na 79:79 imali Kalinicevu nicim izazvanu izgubljenu loptu pa faul u napadu Nedovica i razne druge gluposti i prosto nas treba ovako ruzno jebati jer smo luzeri, nemam drugog objasnjenja. 

• +1 2
  • -1 3
Posted
1 minute ago, Zli Gli said:

Trebalo je ovo ovako ruzno da se desi, pisao sam i posle Barse da je neverovatno kako se nasi svi lepo uklope u te mini i maksi sudijske kradje i evo sad smo od napada na 79:79 imali Kalinicevu nicim izazvanu izgubljenu loptu pa faul u napadu Nedovica i razne druge gluposti i prosto nas treba ovako ruzno jebati jer smo luzeri, nemam drugog objasnjenja. 

Pricaj u svoje ime.

• +1 3
Posted
Just now, Zli Gli said:

Uz normalno suđenje ovo bi dobili 5. 

Nismo mi zlatni ali nismo zaslužili da nas ovako sudije jebu u bulju.

Da sam na terenu ne znam kako bi izdržao da se nekome ne najebem mame milosne da te ovako očigledno krade. 

• +1 6