Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Gde je onaj Avlejev da im polomi glave .

• Replies 14.4k
  • Views 703.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Šta ovi smradovi sviraju jbt?

Ja se ne secam da sam ovo video. 

Pa ovo je toliko providno.

Koliko nam je šuplja odbrana jebote šta je ovo. Svaki napad zicer ili je neko sam ko duh, non stop kasnimo sa rotacijom.

Preteraše vala

Domaćini, Litvanci, sve kul, mora malo da se duva za njih, ali ovo je preterivanje

Uzeo bih loptu i bacao bih u aut do kraja utakmice svaki napad pa nek sviraju šabani jedni .

Ovo je sramno sudjenje. 

Neverovatno je da u svakom kolu suci ukenjaju jednu utakmicu :isuse:

Koja sramota, šta je bre ovo??

Sudijsko solidarisanje sa Lotermozerom & Co što smo se žalili na suđenje protiv Barse?!

Ili je Žalgiris odjednom postao uticajniji od Reala??

On 30. 10. 2024. at 19:50, Mil@n said:

Koliko nam je šuplja odbrana jebote šta je ovo. Svaki napad zicer ili je neko sam ko duh, non stop kasnimo sa rotacijom.

Sramna odbrana Kaline nad Smailagicem narocito.

Hoće li im svirati više cetvrti faul 😂
Kalinicu neće ništa da sviraju smradovi .

Edited by elementary

Plavsic!!!

Na krajun spade oruzana pljacka. Dabogda picajzle dobili sva 3.

U suštini se ova ispružena noga svira kao tehnička al samo onda kad postoji kontakt sa protivničkim igračem

Ajmo bre sad!

On 30. 10. 2024. at 19:52, steins said:

U suštini se ova ispružena noga svira kao tehnička al samo onda kad postoji kontakt sa protivničkim igračem

Jasno se sećam da je svaki put sviraju Džananu Musi.

:ne sećam se: