October 30, 2024Oct 30 Služi ih sut ,nama izlazi lopta .Bukvalno njihov odličan šut ih drži u prednosti .
October 30, 2024Oct 30 Davidovac kao usporeni film ide na loptu, ovo je sramotno. Večeras rotiramo svih 12 igrača
October 30, 2024Oct 30 Uveo bih nekako, neko pravilo da se zabrani/kaznjava tehnickom ovaj nacin izbacaja koji gaji Ulanovas. Krvare oci.
October 30, 2024Oct 30 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Kakav je kriterijum mislio sam da ni ovu sjekiru na Plavsi nece svirati. Jbg, 10 faulova su im svirali, a makar 15 su napravili, ali domaci teren i jbg. Napad nam je stao skroz
October 30, 2024Oct 30 Mada niko ništa ni ne ocekuje od ove i sledeće utakmice tako da nema nerviranja previše .Mogu samo da iznenade slučajnom pobedom.
October 30, 2024Oct 30 Author according to play-by-play: ili nam daju trojku ili uhvate ofanzivni skok ako ne daju trojku
October 30, 2024Oct 30 1 minute ago, elementary said: Mada niko ništa ni ne ocekuje od ove i sledeće utakmice tako da nema nerviranja previše .Mogu samo da iznenade slučajnom pobedom. Moraju se dobiti neke ovakve utwkmice za top 8. Al jbg, ovde mora malo konstantniji napad i bolji procenti. Pogotovo sto slabo branimo njihov sut za 3
October 30, 2024Oct 30 Mora se priznati da biju na svakom prodoru ,retko dobijemo 2+ 1 ,jeste loša igra ali sudjenje je bas interesantno ,uz bolji sut za 3 eto i njihove prednosti . Naravno tebi igra muka mitrovic jebena baba. Dosta sam gledao ,kako me ovaj Mitrovic sarani ,nemam volje da gledam više . Edited October 30, 2024Oct 30 by elementary
October 30, 2024Oct 30 El neko ispratio Gidrinu buzzer beater trojku, jel su priznali 3 ili 2. Čini se da fali 1 poen...