elementary Posted October 30 Posted October 30 Služi ih sut ,nama izlazi lopta .Bukvalno njihov odličan šut ih drži u prednosti . 1
hrkljush boys_2 Posted October 30 Posted October 30 Ne bu islo ovo sa Yagom, non stop je u piku i mismecu.
elementary Posted October 30 Posted October 30 Jedna veoma loša utakmica ,ništa ni oni ne igraju ,bas loše za gledanje .
ducca Posted October 30 Posted October 30 Davidovac kao usporeni film ide na loptu, ovo je sramotno. Večeras rotiramo svih 12 igrača 1
hrkljush boys_2 Posted October 30 Posted October 30 Kakav je kriterijum mislio sam da ni ovu sjekiru na Plavsi nece svirati. 1
MeanM@ Posted October 30 Posted October 30 Uveo bih nekako, neko pravilo da se zabrani/kaznjava tehnickom ovaj nacin izbacaja koji gaji Ulanovas. Krvare oci.
MiddleClass Posted October 30 Posted October 30 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Kakav je kriterijum mislio sam da ni ovu sjekiru na Plavsi nece svirati. Jbg, 10 faulova su im svirali, a makar 15 su napravili, ali domaci teren i jbg. Napad nam je stao skroz
elementary Posted October 30 Posted October 30 Mada niko ništa ni ne ocekuje od ove i sledeće utakmice tako da nema nerviranja previše .Mogu samo da iznenade slučajnom pobedom.
Ros Posted October 30 Author Posted October 30 according to play-by-play: ili nam daju trojku ili uhvate ofanzivni skok ako ne daju trojku
MeanM@ Posted October 30 Posted October 30 1 minute ago, elementary said: Mada niko ništa ni ne ocekuje od ove i sledeće utakmice tako da nema nerviranja previše .Mogu samo da iznenade slučajnom pobedom. Moraju se dobiti neke ovakve utwkmice za top 8. Al jbg, ovde mora malo konstantniji napad i bolji procenti. Pogotovo sto slabo branimo njihov sut za 3 1
elementary Posted October 30 Posted October 30 (edited) Mora se priznati da biju na svakom prodoru ,retko dobijemo 2+ 1 ,jeste loša igra ali sudjenje je bas interesantno ,uz bolji sut za 3 eto i njihove prednosti . Naravno tebi igra muka mitrovic jebena baba. Dosta sam gledao ,kako me ovaj Mitrovic sarani ,nemam volje da gledam više . Edited October 30 by elementary
Eleniko Posted October 30 Posted October 30 El neko ispratio Gidrinu buzzer beater trojku, jel su priznali 3 ili 2. Čini se da fali 1 poen...
Recommended Posts