Hele Posted October 30 Posted October 30 Bas ce biti gadno kad budu dolazili u Beograd na revans, bice praznik svega najgoreg na tribinama. Ne znam uopste da li da dodjem u halu kad budemo igrali protiv Zalgirisa u Beogradu. Mislim, ja ni inace ne idem na utakmice, ali razmisljam da dodjem na tu pa da posle kukam kakva smo stoka. 2 4
Eleniko Posted October 30 Posted October 30 bukvalno nikad ne bude sranja u bgd kada igraju litvonacosi cak bude obrnuto pojave se neke tetke i kospodje u zelenim dresovima i poneki nagojeni sumar koga ti bude zao pa mu posle tekme kupis pivo sta da im radis bukv.
Profesionalac Posted October 30 Posted October 30 Što ti ga bude žao kad vas mlate gde stignu, ne pitaju za adresu?
Mindaugas Žukauskas Posted October 30 Posted October 30 Koliko mi je žao što Rus Bolomboj nije prisutan, kako bi im strpao 30. Đe je zastava Palestine u Kaunasu? 2 1
ZSNj Posted October 30 Posted October 30 (edited) Ko god je ikad rekao za nedovica da je igrac nema veze s kosarkom. Vodimo 8:2 on ne podigne ruku coveku koji ima preko 60% za 3 Evo dok ovo kucam izjebo ga i manek Edited October 30 by ZSNj 3
sasailic Posted October 30 Posted October 30 48 minutes ago, Eleniko said: Mi smo miran svet, nismo tako namunjeni kao vi... Bečka škola. 1
sigurnost Posted October 30 Posted October 30 (edited) Kakva je odbrana dozvoljena Žalgirisu na lopti. Svira se svaki 5 kontakt. Edited October 30 by sigurnost 1
hrkljush boys_2 Posted October 30 Posted October 30 Ali Davidovac bleji u Sirvidisa, van bonusa, ispostovao na kraju i podigao rucicu..
ducca Posted October 30 Posted October 30 18 minutes ago, ZSNj said: Ko god je ikad rekao za nedovica da je igrac nema veze s kosarkom. Vodimo 8:2 on ne podigne ruku coveku koji ima preko 60% za 3 Evo dok ovo kucam izjebo ga i manek Kritika Nede ti je velika jeres na ovom forumu, mani se ćorava posla.
MeanM@ Posted October 30 Posted October 30 Nadrogirani druidi iz Zelene Sume. Evo umorili se, sad kuliraju malo
Recommended Posts