Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Danas sam video na Tnjiteru da neko citira Informer za njega kao navodno pojačenje.

Posted

Ne znam za to.

Trenutno je najbliži, ali nije ništa gotovo.

• -1 1
Posted

jel mozes da priblizis bizmarka?

• +1 1
Posted

Screenshot-20241027-173305.png

Vidi se da su boys, da je boy bio bi jedan lajk.

• +1 2
  • Haha 2
Posted
4 minutes ago, kralj said:

Grujica ponovo jaše :wub:

Misliš li da postoji šansa da Grujica ovo i piše po nalogu nekoga iz Zvezde?

Onaj tekst direktno po gospodinu Janisu, sad možda indirektno.

Posted
4 hours ago, uini said:

jel mozes da priblizis bizmarka?

Priblizio vam Zigu Dimeca, sudeci po twitter insajderima :D

Posted

Petrusev nije igrao u Zadru jer je ekipa isla pravo iz Madrida u Zadar. Zato je Nedovic recimo isao u Madrid, ocekivalo se da igra u Zadru, ali me sad plasi sto ni tamo nije igrao... 

Centar ako dodje danas do 18h moze da igra u Kaunasu, mada pitanje je da li bi ga Sfero odmah ubacio i da dodje danas. NIko ne zna bas pouzdano a najvise se pominju Kabengele i Dzekiri, nesto manje sad Motli i Kaboklo... Dzekiri igrao juce za CSKA 22 minuta (14p i 6sk), Kabengele 23 minuta (13 poena, 20 skokova :gospode:), Hapoel igra danas... 

Ne mora nista to da znaci, al da recimo neko od ovih nije igrao, bilo bi jos jace lozenje :)

Posted (edited)

Kabengele se spominjao za Partizan čini mi se prošle godine.  Saznao tako što sam slučajno video da dominiraju come to partizan bro komentari ispod nekog njegovog videa iz G lige. Nije njemu tako retko da ima 15+ skokova. 

U svakom slučaju, dok su Mitro i Plavšić tu, ne treba dovoditi nikog na 5, a i da jedan ode, bolje je pojuriti bekap za Dauma (u tom slučaju je i Deda višak). 

Edited by kralj
Posted

Mitar i Plavsic su centarski tandem za buducnost. Podgoricku, ne nasu 

• +1 1
  • Haha 2
  • Tužno 1
Posted

Ma da, mi smo ipak neka druga klasa.

Ljudi neretko previđaju i zaborave koliko je zajebano igrati za Zvezdu i Lejkerse.

Posted
1 hour ago, kralj said:

Ljudi neretko previđaju i zaborave koliko je zajebano igrati za Zvezdu i Lejkerse.

pa je l' predlažeš da pojurimo Bronija sad kad su ga šutnuli u G ligu?

Posted

Sta ce nam bekap za Dauma kada dolaskom Petruseva Daum postaje bekap...

Ocigledno da traze pojacanje na petici i rastanak sa Plavsicem. Svi ovi potezi govore da je dr. Celic ozbiljan naslednik dr. Covica, mozda i unapredjena verzija sto se tice sportskog sektora. 

Posted
1 hour ago, kralj said:

Ma da, mi smo ipak neka druga klasa.

Nije narocito zajebano ako si Bolomboj, Kuzmic 16/17, Lendri Noko, Bobi 14/15, Cirbes 15/16 i tako to 

Zajebano je ako si Tobi, Mitar, Plavsic, Gist 19/20, pokojni Odzo, Ristic, sve iteracije Stimca, Hasan Martin, Nikola Jovanovic, Milko Bjelica 17/18, Emanuel Teri i jos mnogi

Posted (edited)
2 hours ago, samo_opusteno said:

Sta ce nam bekap za Dauma kada dolaskom Petruseva Daum postaje bekap...

Ocigledno da traze pojacanje na petici i rastanak sa Plavsicem. Svi ovi potezi govore da je dr. Celic ozbiljan naslednik dr. Covica, mozda i unapredjena verzija sto se tice sportskog sektora. 

Da, ali zbog povrede Bolomboja, a ne zbog rastanka sa Plavsicem... Jer da je tako, trebalo bi nam da dovedemo 2 centra. Ako dovedemo dva centra onda ce Plavsic biti poslat...negde...

Edit: Pet imena je u igri, ali najveće šanse ima Kabengele, sestrić pokojnog Dikembea Mutomba (javlja Mondo)

Edited by assignment