Shaq Posted June 25 Posted June 25 43 minutes ago, kralj said: Jel Šmits potpisao za Efes ili nekog drugog? Takav na treba. Sigurno je jeftiniji od Šengelije. zvanicno je potpisao za efes pre 10 dana..
nahbar Posted June 25 Posted June 25 On 22. 6. 2024. at 21:49, MiddleClass said: I na CMM jer nije potpisao Valjda ce vise... 1
Eleniko Posted June 25 Posted June 25 Kako se sećaš Harpera kad su njega satrli modovi tamo ko svinja masno ćebe.
uini Posted June 25 Posted June 25 48 minutes ago, Eleniko said: Kako se sećaš Harpera kad su njega satrli modovi tamo ko svinja masno ćebe. puk'o mu je film u nekom trenutku pa je krenuo šmajserom po nekome ( : ali to je bilo relativno skoro, ja sam tamo od cca 2009e, harper od kada su spojili prvi dialup, tako da, znamo se, što bi rek'o bata životinja u sps-kampanji 1
MiddleClass Posted June 25 Posted June 25 59 minutes ago, uini said: puk'o mu je film u nekom trenutku pa je krenuo šmajserom po nekome ( : ali to je bilo relativno skoro, ja sam tamo od cca 2009e, harper od kada su spojili prvi dialup, tako da, znamo se, što bi rek'o bata životinja u sps-kampanji Jel tebi isti nick bio na b92? 1
MiddleClass Posted June 25 Posted June 25 Imamo para za Sengeliju, a ako ne bude on onda jurimo Dauma. Ima li ista izmedju njih dvojice da se probere? 1
Defunctus Posted June 25 Posted June 25 Ne pamtim da je ikad otvoreno ovoliko profila na tw i instagramu koji objavljuju lazne vesti o trejdovima u evroligi. Kapiram dokoni klinci u potrazi za lajkovima foloverima. Video sam tako negde da CMM izgleda ipak bira Milano, ali dok klubovi ili bar basket news ekipa ne objave, nista nije za verovati. 1
Eleniko Posted June 25 Posted June 25 42 minutes ago, Defunctus said: CMM izgleda ipak bira Milano moš misliti....
nenad Posted June 25 Posted June 25 4 minutes ago, Eleniko said: moš misliti.... to se kaze: "idi sirotinjo u pm". 1 2
assignment Posted June 25 Posted June 25 16 minutes ago, Shaq said: wtf jago izgleda ide Gde ide? Na olimpijadu? Ili mu se duguje pa bi kao mu kolega kod komšija 🤔🤔🤔
Shaq Posted June 25 Posted June 25 (edited) Just now, assignment said: Gde ide? Na olimpijadu? Ili mu se duguje pa bi kao mu kolega kod komšija 🤔🤔🤔 u rusiju kao jaka finansijska ponuda.. Edited June 25 by Shaq 1
Dankan Ajdaho Posted June 25 Posted June 25 Deluje da se apsolutno ništa nije promenilu u činjenici da smo sprdnja od kluba.
levi Posted June 25 Posted June 25 (edited) 5 hours ago, Defunctus said: Ne pamtim da je ikad otvoreno ovoliko profila na tw i instagramu koji objavljuju lazne vesti o trejdovima u evroligi. Kapiram dokoni klinci u potrazi za lajkovima foloverima. Video sam tako negde da CMM izgleda ipak bira Milano, ali dok klubovi ili bar basket news ekipa ne objave, nista nije za verovati. sve novi nalozi sa dvocifrenim brojem pratilaca, i sve ih prati onaj Luca D'Alessandro, čovek zapratio 50k naloga, svakog ko je napisao bilo šta o košarci. surovi insajder Edited June 25 by levi
Recommended Posts