Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Dolazak Petruševa nema nikakve veze sa povredom Bolomboja. Ovo bi se svakako desilo jer se ove nedelje Olimpijakos konačno kompletirao.

Pitanje zamene za Bolomboja i dalje ostaje.

• Replies 14.4k
  • Views 703.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Koliko su neobicni ovi brojevi u zagradi 😁

Screenshot-20241023-154349-Chrome.jpg

9 minutes ago, Hele said:

Koliko su neobicni ovi brojevi u zagradi 😁

Screenshot-20241023-154349-Chrome.jpg

Ne, ako to posmatraš kao rezultat fudbalske utakmice.

Uživanje je slušati Sferopulosa.

sto ne pozove grujicu kelica u podkast, pa da razotkrije tog prevaranta sferopulosa

Lep čovek, markantan.

I generalno, svi gosti kod Edina lepi ljudi, kao i sam Edin.

29 minutes ago, Milošica said:

Lep čovek, markantan.

I generalno, svi gosti kod Edina lepi ljudi, kao i sam Edin.

Neki najavljuju dolazak petice, iznenadilo bi me to.

Just now, Jesper23 said:

Neki najavljuju dolazak petice, iznenadilo bi me to.

Na tržištu ste.

4 minutes ago, Milošica said:

Na tržištu ste.

To je kod nas konstanta.

Dolazak petice ne znači i dolazak pojačanja. 

8 hours ago, VoodooDerina said:

Dolazak Petruševa nema nikakve veze sa povredom Bolomboja. Ovo bi se svakako desilo jer se ove nedelje Olimpijakos konačno kompletirao.

Pitanje zamene za Bolomboja i dalje ostaje.

Petrusev i tako bio zavrsen pre povrede Bolomboya, tako da je tvoja teza potpuno tacna.

Sad, sa dolaskom Petruševa bio bih zadovoljan čak i Gilespijem npr. da pokrpi dok se ne vrati Bolomboj. Neophodno nam je defanzivno "prisustvo" u reketu i skok koji sa trenutnom postavom pod košem apsolutno nemamo.

Najbitnije je prisustvo na tržištu.

6 hours ago, VoodooDerina said:

Sad, sa dolaskom Petruševa bio bih zadovoljan čak i Gilespijem npr. da pokrpi dok se ne vrati Bolomboj. Neophodno nam je defanzivno "prisustvo" u reketu i skok koji sa trenutnom postavom pod košem apsolutno nemamo.

Bi li Kuzmarom? 😄

Edited by Hele