goofs Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 34 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ako ne bude on, onda mora iz NBA ili iz Kine ili iz neke druge egzotične destinacije. Pre 18 kola može samo jedan igrač da se dovede iz drugog EL kluba što ne važi samo za Makabi. Pa ako Zvezda uzima Petruševa, onda je on taj jedan? Ne znam šta imate protiv Kubanca, solidan bekap centar, krenuo dobro u sezonu, nisam siguran ni da bi ga Makabi pustio. EL tržište je presušilo, pogotovo za visoke igrače, a ovo što se došlepa iz Amerike je mačka u džaku i verovatno grdnije od Rivera. 3
VoodooDerina Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 (edited) 31 minutes ago, Hele said: Zato sto si rekao da je gotova BAR polusezona za njega, a u stvari je mesec dana odsustva. Generalno vas slusam kako serete, ni ljudi kojima je to struka ne mogu na osnovu video klipa da odrede tezinu povrede i vreme odsustva sa terena, ali se na ppp sa sigurnoscu prognoziralo. Ne blamirajte se jbt. Sad svi ispadaju neki strucnjaci u pm. To se kaze - ne znam, molim se bogu da nije strasno, i ide dalje. Pa polusezona je za 2 meseca, istegnuti elementi kolena kod sportista zahtevaju 4-6 nedelja mirovanja, veruj mi nažalost jako dobro to znam, znači dok počne da trenira prvo individualno, pa uz kontakt to će biti najranije nedelju-dve pre polusezone, razlika u pm. No nebitno potpuno, najvažnije je da nije kidanje, jer momak svojim ponašanjem i zalaganjem nikako nije zaslužio da najebe ovako. Ovo je bila žestoka packa upravi koja se sada doziva pameti da se sa jednim krštenim skakačem pod košem ne može izgurati sezona od 70-80 utakmica. @goofs Koliko sam shvatio zbog vanredne situacije to pravilo o jednom igraču ne važi za igače Makabija. Edited October 22, 2024 by VoodooDerina 3
Dankan Ajdaho Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 18 minutes ago, goofs said: Pa ako Zvezda uzima Petruševa, onda je on taj jedan? Ne znam šta imate protiv Kubanca, solidan bekap centar, krenuo dobro u sezonu, nisam siguran ni da bi ga Makabi pustio. EL tržište je presušilo, pogotovo za visoke igrače, a ovo što se došlepa iz Amerike je mačka u džaku i verovatno grdnije od Rivera. Poenta je da nama treba Bolombojski igrač, znači prvenstveno što bolji atleta, defanzivno orijentisan. Rivero je suprotno od toga, spor, trom, sporog skoka, sporih nogu bez mogućnosti da isprati beka. Mi sa Petruševim dobijamo ofanzivno ono što nam je nedostajalo, dakle neophodno nam je ono što gubimo sa Bolombojevim odsustvom. Rivero svakako nije taj profil.
uini Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 kada je vec & konacno stigao petrusev, sigurno je da nece uzeti jako dobrog igraca koji bi po povratku bolomboya bio prakticno van rotacije ja ocekujem nekoga ko bi bio zadovoljan sa showcaseom od metar&kusur dana, ako i takav dodje.
Eleniko Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 Kakav bre Petrušev da menja Bolom Boja Da citiram Kobeta - too soft. Iznosiće ga u koš i staro i mlado, to je samo Petović ovde prosuo tezu da je on elitni defanzivac. Elitni my ass. Pritom ovaj Biyambo deluje od slične fele kao BB, ne znam što ga ne bi uzeli za poneti, neka Drčela poradi nešto sem što hrani đubre Pukla govnima (ful ristepak)
uini Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 ma super je bizmark bijombo legit nba backup koji bi u evroligi bio opasan šljaker-centar, uprkos svojoj visini ali, niti bi on došao da igra 15mins na C, niti bi petrušev (u tom slučaju) igrao ekskluzivno na PF zato mislim da nije realno nakon petruševa dovoditi nekog vrj igrača, već neku ispomoć eventualno ..jer u praksi, imaš rotaciju na C trenutno petrušev-mitrogol-plavšić makebasketball uroš nije sad neka rotacija za real madrid ali eto već za žalgiris sasvim okej 1
Hele Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 Presmesno je sto se na kraju sve stvarno desilo u utorak 🤣 5
MiddleClass Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 Sad bi nam legao Kaboklo. Neka pitaju Izraelce posto je. Dace posteni savez jos milion ipo 1
kralj Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 Jel Bijombo stvarno u igri ili je samo plod čuvenog letnjeg skautinga internet gancija? Mogli bi on i Petrušev, ali što neko reče, kad se vrati Bolomboj, biće gungula. Baš lepa prikika se ukazala Fikanu. Ima idealnu ulogu i sasvim dovoljno vremena dizdominira.
uini Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 ma nema klub na pocetku sezone, sto ga ranijih nije sprecavalo da nadje jedan usput, nema nista od njega
kralj Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 Ah, nema klub - ispunjava sve uslove za 1 kvalitetno povezivanjetm 2
Eleniko Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 21 minutes ago, kralj said: Jel Bijombo stvarno u igri ili je samo plod čuvenog letnjeg skautinga internet gancija? Mogli bi on i Petrušev, ali što neko reče, kad se vrati Bolomboj, biće gungula. Baš lepa prikika se ukazala Fikanu. Ima idealnu ulogu i sasvim dovoljno vremena dizdominira. Ne verujem da je BB nešto što ne izlazi iz Drčelinih snova (a šta je da nije malter i gips tabla) ali ne vidim šta je problem da se tri igrača raspodele na 40 minuta 1
Nikodije Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 30 minutes ago, kralj said: Jel Bijombo stvarno u igri ili je samo plod čuvenog letnjeg skautinga internet gancija? Mogli bi on i Petrušev, ali što neko reče, kad se vrati Bolomboj, biće gungula. Baš lepa prikika se ukazala Fikanu. Ima idealnu ulogu i sasvim dovoljno vremena dizdominira. Što gungula, Bolomboj i nova petica na pet, Petrušev i Daum na 4, Deda i Baba plaketa i zlatan sat, Plavšić u Bujukčekmeče. 1 2
assignment Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 15 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Šta radi Gilespi Mislim da je u Australiji ili Japanu.... 2
Recommended Posts