*edited by mod Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 (edited) 10 minutes ago, MeanM@ said: Tesko. Ciji? Lazic ili ko ga je vec dole sacekao? Gidra? Vratih da vidim, jeste ga Lazic malo ispratio/gurnuo rukom, al tesko se to svira ako nisi Barsa Ma kakav faul, to bi i za PG bilo previše da sviraju. Mogu da se žale na onu šljagu Omiću jedino. I ono skakanje CMMa doduše iz toga su dali koš pa bolje da ćute. Edited October 21, 2024 by *edited by mod 1
Fanta Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 Ako je Bokiboj ozbiljno nastradao za nas su ozbiljne ambicije u EL zavrsene. A sve mi deluje da je tako... 1
samo_opusteno Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 Nedovic koliko god ovakvih partija da odigra cim poveze 2 lose krenuce se na njega. Ne razumem, covek je vrhunski igrac, daje nam dozu talenta koja nas i cini dobrim evropskim timom. Drcelic pokazao ambiciju da bude dostojan naslednik dr. Covica, treba i njega pohvaliti. 1 1 2
Boujee Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 Ako je Boki lakše povredjen spreman sam svakome sa topića da bespovratno ponudim soma dinara. Kao neko ko je 2 puta sjebavao prednje ukrštene, sve nažalost upućuje na isto kod našeg Bolomdečaka. 2
ducca Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 18 minutes ago, samo_opusteno said: Povreda Bolomboja ce verovatno da ubrza dovodjenje Petruseva, nema tu vise nijedna strana sta da ceka. Petrusev vise nije dovoljan, on je i sa zdravim BB bio potreban. Morace da se izjuri neki visak iz NBA lige asap, sreca je da ih sad cut-uju. 1
Heaviside Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 1 hour ago, jaffar said: Poredjenje sa Andjusicem nidje veze, Nedovic nikada nije provocirao tudje navijace, ovaj lik iz publike mu se uneo u facu i psovao, pa sta treba da radi Nedovic? Da fintira nabod verovatno 3 2
Wilde Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 3 minutes ago, Heaviside said: Da fintira nabod verovatno Uf, to bi mu obezbedilo par avatara i nadimak "Nedulica" verovatno. 3
Hroničar Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 29 minutes ago, samo_opusteno said: Nije lako prazan posle Barse dobiti u Moraci pogotovo sto je Buducnost u dobrom momentu. Sa te strane je pokazan napredak i karakter u izgradnji. Povreda Bolomboja ce verovatno da ubrza dovodjenje Petruseva, nema tu vise nijedna strana sta da ceka. Plavsic vs Tavares, bice interesantno. A još interesantnije ce biti Mitrovic & Ibaka! 😀😀
garmonbozia Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 (edited) 3 minutes ago, Wilde said: Uf, to bi mu obezbedilo par avatara i nadimak "Nedulica" verovatno. Jes, baš isto psovanje igrača/familije iz publike i zastrašivanje igrača stajanjem na terenu dok se igrači zagrevaju. Edited October 21, 2024 by garmonbozia 1 1
Milošica Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 6 minutes ago, garmonbozia said: Jes, baš isto psovanje igrača/familije iz publike i zastrašivanje igrača stajanjem na terenu dok se igrači zagrevaju. Pusti, ponovo ga je uhvatilo ono njegovo.
Barrister Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 7 minutes ago, Milošica said: Pusti, ponovo ga je uhvatilo ono njegovo. Pre će biti da je vas opet uhvatilo kreiranje paralelnih univerzuma sa izmaštanim činjenicama. 3 2
sigurnost Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 2 minutes ago, Barrister said: Pre će biti da je vas opet uhvatilo kreiranje paralelnih univerzuma sa izmaštanim činjenicama. Pusti. Nekima je baš sjebao dan.
Milošica Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 (edited) 7 minutes ago, Barrister said: Pre će biti da je vas opet uhvatilo kreiranje paralelnih univerzuma sa izmaštanim činjenicama. Koje nas. Ja sam pojedinac, poštuj sebe i ne gledaj ni nas ni vas kao neku grupu. Ja sam u tom trenutku bespotrebno napisao onaj početni post, ali je to benigno u odnosu na one trovače sa obe strane koje po difoltu idu u tabore i sa kojima se ne može ništa normalno razgovarati. Na prvu svakako sigurnost pada na pamet, ali ima ih još. Sa Heavijem može, samo eto nekad se sitno pokačimo. Edited October 21, 2024 by Milošica
Barrister Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 1 minute ago, Milošica said: Koje nas. Ja sam pojedinac, poštuj sebe i ne gledaj ni nas ni vas kao nelu grupu. Ja sam u tom trenutku bespotrebno napisao onaj početni post, ali je to benigno u odnosu na one trovače sa obe strane koje po difoltu idu u tabore i sa kojima se ne može ništa normalno razgovarati. Na prvu svakako sigurnost pada na pamet, ali ima ih još. Sa Heavijem može, samo eto nekad se sitno pokačimo. Odgovorio sam ti na poruku u kojoj si podržao stav da je ovo sa slike samo benigno psovanje porodice, a ne pokušaj zastrašivanja igrača.
Recommended Posts