October 21, 2024Oct 21 Sramota je ovo sto igra Kodi, sve sam ubedjeniji da je veliki promasaj njegovo dovodjenjr
October 21, 2024Oct 21 2 minutes ago, jaffar said: Nije fer, covek Cigan do koske I to ga prvo sadzgao njegov drugar Nedara. Koji me ume da promasi veceras, alal mu
October 21, 2024Oct 21 3 minutes ago, sigurnost said: CMM odvratan u završnici. Bio je dobar do dužeg prekida, izgleda da je ceo cirkus negativno uticao na njega. I to ga skenjalo....
October 21, 2024Oct 21 CMMu samo ostaviš slobodan šut za 3 i on će sigurno da se pogubi. A ne sme da šutne nikako... Radila je to Barsa, evo sad i Budućnost... Šutni jbt kad si sam, ne petljaj!!!
October 21, 2024Oct 21 1 minute ago, assignment said: Bio je dobar do dužeg prekida, izgleda da je ceo cirkus negativno uticao na njega. I to ga skenjalo.... Moguće. Ali draže bi mi bilo da je sve promašio, nego što se boji da šutne.
October 21, 2024Oct 21 Doveli smo pleja i platili 600K obeštećenje da bi imali igrača koji sam kao duh ne sme da šutne na koš.